Opis:
Jeden z członków specjalnej jednostki taktycznej Oskar Gwiazda (Piotr Witkowski), opuszcza służbę po incydencie związanym z atakiem paniki w trakcie akcji policyjnej. Mężczyzna dowiaduje się, że jego ojciec Roman (Artur Steranko) zaciągnął dużą liczbę długów, które teraz ciążą nad nim. Oskar decyduje się zatrudnić jako ochroniarz w jednym ze sklepów odzieżowych i podejmuje próby wyjścia z długów.
Produkcja: Polska, Gatunek: Kryminał‚,Akcja,Thriller Obsada:
Piotr Witkowski ... Oskar Gwiazda
Konrad Eleryk ... Sylwek
Piotr Adamczyk ... Eryk Tomczyk
Jakub Wesolowski ... Rudy
Sebastian Dela ... Gemboj
Andrzej Popiel ... Golas
Anastasiya Pustovit ... Jewa
[b]Opis:[/b] Jeden z członków specjalnej jednostki taktycznej Oskar Gwiazda (Piotr Witkowski), opuszcza służbę po incydencie związanym z atakiem paniki w trakcie akcji policyjnej. Mężczyzna dowiaduje się, że jego ojciec Roman (Artur Steranko) zaciągnął dużą liczbę długów, które teraz ciążą nad nim. Oskar decyduje się zatrudnić jako ochroniarz w jednym ze sklepów odzieżowych i podejmuje próby wyjścia z długów.
[b]Produkcja:[/b] Polska, [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚,Akcja,Thriller [b]Obsada:[/b] Piotr Witkowski ... Oskar Gwiazda Konrad Eleryk ... Sylwek Piotr Adamczyk ... Eryk Tomczyk Jakub Wesolowski ... Rudy Sebastian Dela ... Gemboj Andrzej Popiel ... Golas Anastasiya Pustovit ... Jewa https://www.youtube.com/watch?v=zoYdnz-AWIY
Mam wrażenie, że Witkowski potrafi położyć każde "arcydzieło" w którym występuje. Eleryk, Kowalczyk ba nawet Adamczyk (wielkie zdziwienie) bardzo dobre role (zagrane). Serial taki na dwa wieczory pod piwko. Dla modszej widowni raczej.
Mam wrażenie, że Witkowski potrafi położyć każde "arcydzieło" w którym występuje. Eleryk, Kowalczyk ba nawet Adamczyk (wielkie zdziwienie) bardzo dobre role (zagrane). Serial taki na dwa wieczory pod piwko. Dla modszej widowni raczej.
Obejrzałem całość i chyba jestem tą młodszą widownią, bo takiego polskiego serialu zawsze mi brakowało. To jest po prostu serial akcji żywcem przeniesiony z Hollywood,
co powoduje, że akcje są trochę jakby nie z polskich realiów pracy policji, może i przerysowane, ale naprawdę nie ma się kiedy nudzić...
Ode mnie 9/10 lub 5/5...
Obejrzałem całość i chyba jestem tą młodszą widownią, bo takiego polskiego serialu zawsze mi brakowało. To jest po prostu serial akcji żywcem przeniesiony z Hollywood, co powoduje, że akcje są trochę jakby nie z polskich realiów pracy policji, może i przerysowane, ale naprawdę nie ma się kiedy nudzić... Ode mnie 9/10 lub 5/5...
Ja wczoraj połknąłem ciurkiem trzy odcinki i uważam, że tak dobrej polskiej sensacji dawno nie dane mi było oglądać. I dodatkowo akcja w mojej rodzimej Łodzi. Miałem dziś skończyć, ale mecz ma pierwszeństwo
Ja wczoraj połknąłem ciurkiem trzy odcinki i uważam, że tak dobrej polskiej sensacji dawno nie dane mi było oglądać. I dodatkowo akcja w mojej rodzimej Łodzi. Miałem dziś skończyć, ale mecz ma pierwszeństwo ;)