Opis:
Dr Michael "Robby" Robinavitch, który wciąż odczuwa skutki pandemii i straty ukochanego mentora, wita nową grupę studentów medycyny i stażystów na niedostatecznie obsadzonym i przepełnionym oddziale ratunkowym w Pittsburgh Trauma Medical Center, pieszczotliwie nazywanym "The Pitt".
Produkcja: USA, Gatunek: Dramat, Obsada:
Noah Wyle ... Dr Michael Robinavitch
Tracy Ifeachor ... Dr Collins
Patrick Ball ... Dr Frank Langdon
Supriya Ganesh ... Dr Mohan
Fiona Dourif ... Dr Mckay
Taylor Dearden ... Dr King
Isa Briones ... Dr Santos
Gerran Howell ... Whitaker
Shabana Azeez ... Javadi
Katherine Lanasa ... Dana Evans
[b]Opis:[/b] Dr Michael "Robby" Robinavitch, który wciąż odczuwa skutki pandemii i straty ukochanego mentora, wita nową grupę studentów medycyny i stażystów na niedostatecznie obsadzonym i przepełnionym oddziale ratunkowym w Pittsburgh Trauma Medical Center, pieszczotliwie nazywanym "The Pitt".
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Dramat, [b]Obsada:[/b] Noah Wyle ... Dr Michael Robinavitch Tracy Ifeachor ... Dr Collins Patrick Ball ... Dr Frank Langdon Supriya Ganesh ... Dr Mohan Fiona Dourif ... Dr Mckay Taylor Dearden ... Dr King Isa Briones ... Dr Santos Gerran Howell ... Whitaker Shabana Azeez ... Javadi Katherine Lanasa ... Dana Evans https://www.youtube.com/watch?v=DcHf5TkXgQw
Obejrzałam wczoraj dwa dostępne odcinki i przepadłam, kupili mnie właściwie już od pierwszych scen. Miałam mocne skojarzenia z ER, ale ponieważ ER (zwłaszcza pierwszy sezon, potem utknęłam, więc nie wiem) średnio się zestarzał, ale The Pitt jest super i obecnie to mój nowy ulubiony medyczny - bije na głowę wszystkie inne, tak, także Greysów (i piszę to z ciężkim sercem).
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Obejrzałam wczoraj dwa dostępne odcinki i przepadłam, kupili mnie właściwie już od pierwszych scen. Miałam mocne skojarzenia z ER, ale ponieważ ER (zwłaszcza pierwszy sezon, potem utknęłam, więc nie wiem) średnio się zestarzał, ale The Pitt jest super i obecnie to mój nowy ulubiony medyczny - bije na głowę wszystkie inne, tak, także Greysów (i piszę to z ciężkim sercem).
Jestem po 1 odcinku i dawno nie oglądałem tak dobrego serialu medycznego. Bez zbędnych romansideł itp. trzyma w napięciu już od pierwszych chwil aż do końca odcinka. Na pewno obejrzę cały sezon.
Jestem po 1 odcinku i dawno nie oglądałem tak dobrego serialu medycznego. Bez zbędnych romansideł itp. trzyma w napięciu już od pierwszych chwil aż do końca odcinka. Na pewno obejrzę cały sezon.