Mam pomysł na nową ankiete p.t. Jak często oglądacie seriale w TV, bo sam oglądam regularnie i chce się dowiedzieć jak wielu z nas to robi. Co wy na to? Jakieś sugestie? Piszcie :!: Jeśli pomysł się spodoba to dodam ankietę
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2010, 08:43 przez gracek17, łącznie zmieniany 2 razy.
Mam pomysł na nową ankiete p.t. Jak często oglądacie seriale w TV, bo sam oglądam regularnie i chce się dowiedzieć jak wielu z nas to robi. Co wy na to? Jakieś sugestie? Piszcie :!: Jeśli pomysł się spodoba to dodam ankietę :grin:
Ja nie oglądam wcale, nie mam nawet TV. Żeby oglądać w TV seriale trzeba to robić regularnie żeby żadnego odcinka nie pominąć, poza tym to czekanie tydzień na kolejny epizod to nie dla mnie
Ja nie oglądam wcale, nie mam nawet TV. Żeby oglądać w TV seriale trzeba to robić regularnie żeby żadnego odcinka nie pominąć, poza tym to czekanie tydzień na kolejny epizod to nie dla mnie
Mi się czasami zdarzy na axn obejrzeć jakiś stary odcineg SG-1 albo SGA, ale to naprawde sporadycznie. Jednak w TV trzeba zawsze o tej samej godzinie czatować przy odbiorniku. Już mi sie zdarzyło że jednego odcinka nie obejrzałem i potem już trzeba sie było tylko domyślać o co chodziło. Jak się ma serial na dysku to jednak ma się wolną rękę
Mi się czasami zdarzy na axn obejrzeć jakiś stary odcineg SG-1 albo SGA, ale to naprawde sporadycznie. Jednak w TV trzeba zawsze o tej samej godzinie czatować przy odbiorniku. Już mi sie zdarzyło że jednego odcinka nie obejrzałem i potem już trzeba sie było tylko domyślać o co chodziło. Jak się ma serial na dysku to jednak ma się wolną rękę ;)
Nie wiem co ta emota znaczy, ale czy tylko mi się to skojarzyło z kondensatorem? Czy to już po prostu mózg mi się wypacza. A co do ankiety to telewizora w akademiku nie posiadam. Więc jakby nie patrzeć - nie oglądam. W sumie jeśli chodzi o telewizje to od biedy można podciągnąć oglądanie sportu w barze. W dzisiejszych czasach to naprawdę internet powoli zastępuje telewizję, i bez tego drugiego można się obyć. Jedynym problemem jest tylko sport, bo jakość internetowych przekazów na żywo zostawia jeszcze wiele do życzenia.
[quote="AreQ_BAH"]-||- [/quote] Nie wiem co ta emota znaczy, ale czy tylko mi się to skojarzyło z kondensatorem? Czy to już po prostu mózg mi się wypacza. A co do ankiety to telewizora w akademiku nie posiadam. Więc jakby nie patrzeć - nie oglądam. W sumie jeśli chodzi o telewizje to od biedy można podciągnąć oglądanie sportu w barze. W dzisiejszych czasach to naprawdę internet powoli zastępuje telewizję, i bez tego drugiego można się obyć. Jedynym problemem jest tylko sport, bo jakość internetowych przekazów na żywo zostawia jeszcze wiele do życzenia.
To jest nie tyle emota co znak typograficzny? symbolizujący "to samo co w linijce wyżej". Na niektórych forach zaobserwowałem zwyczaj stosowania w takich sytuacjach cytatu i dopisku "+1" jako powtórzenie lub zgodę z cytowaną wypowiedzią.
djjasiek pisze:W dzisiejszych czasach to naprawdę internet powoli zastępuje telewizję
+1 (Też tak uważam)
camze pisze:Mi się czasami zdarzy na axn obejrzeć jakiś stary odcineg SG-1 albo SGA
To jest nie tyle emota co znak typograficzny? symbolizujący "to samo co w linijce wyżej". Na niektórych forach zaobserwowałem zwyczaj stosowania w takich sytuacjach cytatu i dopisku "+1" jako powtórzenie lub zgodę z cytowaną wypowiedzią.
[quote="djjasiek"]W dzisiejszych czasach to naprawdę internet powoli zastępuje telewizję[/quote]
+1 (Też tak uważam)
[quote="camze"]Mi się czasami zdarzy na axn obejrzeć jakiś stary odcineg SG-1 albo SGA[/quote]
oglądać to seriali praktycznie w tv nie oglądam. Co najwyżej słucham, bo przyzwyczajony jestem zeby cos grało jak się spać kładę to zazwyczaj zostawiam telewizor żeby wyłączył się za godzine sam, a wtedy włączam przeważnie AXN albo nasze wspaniałe polskie stacje które okolo polnocy lub 1 w nocy puszczają Dextery, Californication, Supernatural, NCIS czy Smallville -.-
oglądać to seriali praktycznie w tv nie oglądam. Co najwyżej słucham, bo przyzwyczajony jestem zeby cos grało jak się spać kładę to zazwyczaj zostawiam telewizor żeby wyłączył się za godzine sam, a wtedy włączam przeważnie AXN albo nasze wspaniałe polskie stacje które okolo polnocy lub 1 w nocy puszczają Dextery, Californication, Supernatural, NCIS czy Smallville -.-
[quote="djjasiek"][quote="AreQ_BAH"]-||- [/quote] Nie wiem co ta emota znaczy, ale czy tylko mi się to skojarzyło z kondensatorem? [/quote] To nie jest emotka to powszechnie używany znak. Żeby nie przepisywać w dolnej linijce tego co było już w górnej a się powtarza...
Ale chyba kondensator może mieć tez takie oznaczenie w układach.
No ja w sumie też nie oglądam w ogóle TV, ewentualnie czasem jakieś Fakty czy inny program informacyjny. Generalnie z TV w domu korzystają osoby, które nie nadążają za technika i jest to ich jedyna forma kontaktu ze światem tj. moi starzy.
No ja w sumie też nie oglądam w ogóle TV, ewentualnie czasem jakieś Fakty czy inny program informacyjny. Generalnie z TV w domu korzystają osoby, które nie nadążają za technika i jest to ich jedyna forma kontaktu ze światem tj. moi starzy.
Wcale. W TV jedynie Sport + czasem ale to już rzadziej Fakty. Ściągam seriale najczęściej z XVIDASD wrzucam na pendriva i oglądam z DVD w czasie niemal codziennej 1h sesji, podczas której wskakuję na bieżnię i serial służy mi za zamulacz hehe. Podczas 1 h potrafiłem obejrzeć na przewijaniu nawet z 4-5 odcinków SG 1 lol. Ten serial przeplatał b dobre odcinki całą masą gównianych:)
Wcale. W TV jedynie Sport + czasem ale to już rzadziej Fakty. Ściągam seriale najczęściej z XVIDASD wrzucam na pendriva i oglądam z DVD w czasie niemal codziennej 1h sesji, podczas której wskakuję na bieżnię i serial służy mi za zamulacz hehe. Podczas 1 h potrafiłem obejrzeć na przewijaniu nawet z 4-5 odcinków SG 1 lol. Ten serial przeplatał b dobre odcinki całą masą gównianych:)