Chuck
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- youtube Warszawa
- Kontakt:
Chuck
Jak widac od dluzszego czasu po moim podpisie planuje wstawic ten serial w calosci
W chwili obecnej jest 11 odcinkow ale imdb pokazuje ze aktorzy nagrali ich 12.
Moje pytanie - znalazl ktos moze informacje na temat tego 12 odcinka, jego daty emisji, czy moze info ze nie bedzie wyemitowany...
Jezeli odcinka 12 nie bedzie to serial moge wstawiac nawet i za 5 minut bo od dawna czeka skompresowany.
Prosze o pomoc w rozwiazaniu tej zagadki...
W chwili obecnej jest 11 odcinkow ale imdb pokazuje ze aktorzy nagrali ich 12.
Moje pytanie - znalazl ktos moze informacje na temat tego 12 odcinka, jego daty emisji, czy moze info ze nie bedzie wyemitowany...
Jezeli odcinka 12 nie bedzie to serial moge wstawiac nawet i za 5 minut bo od dawna czeka skompresowany.
Prosze o pomoc w rozwiazaniu tej zagadki...

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
jest ich jak narazie tylko 11!
dwunasty i trzynasty maja byc pokazane w styczniu!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Chuck_episodes
dwunasty i trzynasty maja byc pokazane w styczniu!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Chuck_episodes
-
fluid
- Kontakt:
no to zobaczymy czy sie pojawia w styczniu
dzieki za pomoc
ale jak widac imdb mowi jedno a wikipedia drugie, przy czym bardziej wiarygodne jest wedlug mnie imdb (bo nie kazdy moze sobie pisac informacje)
ehhhh same klopoty :lol:
dzieki za pomoc
ale jak widac imdb mowi jedno a wikipedia drugie, przy czym bardziej wiarygodne jest wedlug mnie imdb (bo nie kazdy moze sobie pisac informacje)
ehhhh same klopoty :lol:

Everything we worked for
-
-
Wskaż do odpowiedzi
-
fluid
- Kontakt:
-
fluid
- Kontakt:
-
-
Wskaż do odpowiedzi
-
@Tomgoo: troche malo czasu :S ale powodzenia!
Wlasnie po pierwszym odcinku! Bardzo fajny! cos nowego i fajnego! swietna pozycja!
Szkoda ze tak wolno sie sciaga, bym sobie obejrzal 2gi odcinek ale on nie skonczyl sie jeszcze sciagac :S
!
EDIT: SPOILER: ogladam teraz drugi odcinek i nawiazanie do "815 zostal zestrzelony rakieta jest GREAT!!! HEHEHE
EDIT 2: O co chodzi w odcinku 8, kiedy chuck mowi "Hot coffee" a tlumacz pisze" goraca kawa [aluzja do afery z gra GTA]? thx
EDIT 3: Wlasnie co sie dowiedzialem, ta pekna blondynke gra Polka
Iwona (Yvonne) Strzechowski. Wiedzialem ze cos ma ze slowianki....
Added after 27 hours 7 minutes:
Hej fliud, mamy wiekszy problem niz myslelismy, odcinek 13 to nie byl ostatni tego sezonu... ma byc ich jeszcze 9 nakreconych :S (nie byly wczesnie j w planie przez strajk scenarzystow!) http://www.imdb.com/title/tt0934814/episodes#season-1
Wlasnie po pierwszym odcinku! Bardzo fajny! cos nowego i fajnego! swietna pozycja!
Szkoda ze tak wolno sie sciaga, bym sobie obejrzal 2gi odcinek ale on nie skonczyl sie jeszcze sciagac :S

EDIT: SPOILER: ogladam teraz drugi odcinek i nawiazanie do "815 zostal zestrzelony rakieta jest GREAT!!! HEHEHE
EDIT 2: O co chodzi w odcinku 8, kiedy chuck mowi "Hot coffee" a tlumacz pisze" goraca kawa [aluzja do afery z gra GTA]? thx
EDIT 3: Wlasnie co sie dowiedzialem, ta pekna blondynke gra Polka

Added after 27 hours 7 minutes:
Hej fliud, mamy wiekszy problem niz myslelismy, odcinek 13 to nie byl ostatni tego sezonu... ma byc ich jeszcze 9 nakreconych :S (nie byly wczesnie j w planie przez strajk scenarzystow!) http://www.imdb.com/title/tt0934814/episodes#season-1
-
fluid
- Kontakt:
ehhh no trudno sie mowiatathoth pisze:Hej fliud, mamy wiekszy problem niz myslelismy, odcinek 13 to nie byl ostatni tego sezonu... ma byc ich jeszcze 9 nakreconych :S (nie byly wczesnie j w planie przez strajk scenarzystow!) http://www.imdb.com/title/tt0934814/episodes#season-1

Everything we worked for
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kendzi
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
-
Wskaż do odpowiedzi
W GTA: San Andreas był taki mod stworzony przez graczy, nazywał się właśnie Hot Coffee. Dzięki niemu można było zagrać w mini-sex-gierkę kiedy CJ został zapraszany przez Denise do domu.EDIT 2: O co chodzi w odcinku 8, kiedy chuck mowi "Hot coffee" a tlumacz pisze" goraca kawa [aluzja do afery z gra GTA]? thx
-
Wskaż do odpowiedzi
-
-
Wskaż do odpowiedzi
Co do samego Chucka, to po przeczytaniu (ktoś wyżej to wkleił) notki na PopCornerze (którego na poważnie nigdy nie biorę, ale niekiedy przyjemnie się czyta) narałem dużej ochoty na seans. Sam jestem z tego - niekiedy postrzeganego jako freak'owate - pokolenia, zatem wpisuję się w targeting jak mało kto. Na dniach obejrzę pilota (ostatnio mam niemal zero czasu na rozrywkę a.k.a. końcówka sesji i jej przedłużanie).
-
Wskaż do odpowiedzi
Post pod postem. Sorry.
Wrażenia po pilocie. Całość przypomina słabe i debilne filmy akcji (szpiegowskie?) z Holiłudu z jedną diametralną różnicą: innym podejściem, które tutaj jest luźne i szalenie niepoważne. Dzięki temu muszę przyznać, że świentie się Chucka ogląda. Jedyna rzecz, która mnie boli (pewnie już ktoś otym pisał), to jak zwykle imformatyczne bzdury. Wiem, że czasem można niektóre rzeczy "ponaginać" np. gadżet będący uniwersalnym kluczykiem do samochodu, ale wysłanie mailem całej bazy danych (zapisanej w postaci obrazów [!], co jeszcze bardziej zwiększa jej objętość) mailem (!!) w ciągu 3 sekund (!!!). Do tego jeszcze lekko uszkodzony (fizycznie) komp i od razu "nie można odzyskać żadnych danych z HDD i ogólnie całość nadaje się tylko do recyklingu". Ehhh...
Wrażenia po pilocie. Całość przypomina słabe i debilne filmy akcji (szpiegowskie?) z Holiłudu z jedną diametralną różnicą: innym podejściem, które tutaj jest luźne i szalenie niepoważne. Dzięki temu muszę przyznać, że świentie się Chucka ogląda. Jedyna rzecz, która mnie boli (pewnie już ktoś otym pisał), to jak zwykle imformatyczne bzdury. Wiem, że czasem można niektóre rzeczy "ponaginać" np. gadżet będący uniwersalnym kluczykiem do samochodu, ale wysłanie mailem całej bazy danych (zapisanej w postaci obrazów [!], co jeszcze bardziej zwiększa jej objętość) mailem (!!) w ciągu 3 sekund (!!!). Do tego jeszcze lekko uszkodzony (fizycznie) komp i od razu "nie można odzyskać żadnych danych z HDD i ogólnie całość nadaje się tylko do recyklingu". Ehhh...
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial