Chciałabym przedstawić wam jedną z najlepszych komedii roku 2010. Serial teoretycznie oparty na filmie o tym samym tytule. Jednakże film z akcentami komediowymi był raczej obyczajówką, tymczasem serial jest typowo komediowy. Akcja dzieje się w Indiach gdzie główny bohater ma rozpocząć pracę jako szef centrum call center. Poznajemy dalszych bohaterów, dla których właśnie warto oglądać ten serial.
Nigdy nie lubiałam w szkole pisać recenzji, ale naprawdę polecam, serial trwa tylko pół godzinki, więc spróbujcie a zobaczycie, że warto!
Chciałabym przedstawić wam jedną z najlepszych komedii roku 2010. Serial teoretycznie oparty na filmie o tym samym tytule. Jednakże film z akcentami komediowymi był raczej obyczajówką, tymczasem serial jest typowo komediowy. Akcja dzieje się w Indiach gdzie główny bohater ma rozpocząć pracę jako szef centrum call center. Poznajemy dalszych bohaterów, dla których właśnie warto oglądać ten serial. Nigdy nie lubiałam w szkole pisać recenzji, ale naprawdę polecam, serial trwa tylko pół godzinki, więc spróbujcie a zobaczycie, że warto!
Niezbyt mnie to przekonuje - jedyna ciekawostka to miejsce akcji - Indie - takiego serialu jeszcze nie oglądałem. [quote]Poznajemy dalszych bohaterów, dla których właśnie warto oglądać ten serial.[/quote] ale może poczekam, aż ktoś jeszcze pochwali ten serial co coś innego...
Miejsce akcji ciekawe a z tematyką serialu (call center) jestem związany zawodowo więc z chęcią zobaczę. Zobaczymy ile serial ma wspólnego z rzeczywistością i tym rodzajem pracy.
Miejsce akcji ciekawe a z tematyką serialu (call center) jestem związany zawodowo więc z chęcią zobaczę. Zobaczymy ile serial ma wspólnego z rzeczywistością i tym rodzajem pracy.