Ankieta #7 Najlepszy sajens

Historyczne posty.

<t>Ankieta #7 Najlepszy sajens to:</t>

Można wybrać tylko 1. opcję

16
17%
5
5%
7
8%
3
3%
8
9%
11
12%
0
Brak głosów
2
2%
1
1%
10
11%
4
4%
1
1%
5
5%
5
5%
1
1%
13
14%

Liczba głosów: 92

Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Ankieta #7 Najlepszy sajens

Post autor: asd »

Chodzi o seriale z gatunku Sci-Fi ale nie typowo "kosmiczne".

The 4400
Dead Zone, The
Invasion
Threshold
Surface
Sliders
Taken

??
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2008, 12:19 przez asd, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek When Dreams Come True...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

"Roswell", wrrrrr.... :x :wink:
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Teraz pytanie czy możemy do tych seriali zaliczyć takie tytułu jak Smallville, czy doskonałe Master i Margarita?
W końcu jakby nie patrzeć oba seriale (jedna książka) mocno bazują na szeroko pojętej fantastyce. Tylko też trudno je postawić obok takiego 4400, Dead Zone, Invasion, czy Taken. A więc pytam i czekam na odpowiedź ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Smallville chyba tak bo z tego co sie orientuję to o jakimś nastoletnim supermenie (nie oglądałem).
Master I Margarita pomomo, że masz rację to mi tu nie pasują - prędzej już zrobić ankietę w stylu "niepasujące do żadnej innej kategorii" czy coś w tym stylu.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Ostatnio Lost Room, a w ogóle to ciężko powiedzieć który jest najlepszy...może....a może........ :-(
Ech.....ciężka decyzja Asd.
Generalnie wszystkie wyżej wymienione są dobre ( no mnie się tylko nie podoba Smalville- ale tylko dlatego, że nie znoszę typu urody męskiej, jaką reprezentuje główny bohater)
Mistrz i Małgorzata- sorki ale nie. Książka jest jedną z NAJLEPSZYCH KSIĄŻEK ŚWIATA!- czytam ją średni raz na rok od nowa, i ciągle odnajduje w niej coś nowego. Ale żadna ekranizacja nie podobała mi się :P
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
dunk on u
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dunk on u »

xvidasd pisze:Smallville chyba tak bo z tego co sie orientuję to o jakimś nastoletnim supermenie (nie oglądałem).
Zgadza się to ten. Ale nie jest aż tak denny jak serial dla nastolatków, przepraszam dzieci, "Point Pleasent" - o nastoletniej diablicy.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

głos swój oddałem na Eureke, ale tylko ze względu na to że resztu z tych seriali właściwie nie oglądałem albo nie podobały mi się
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Widzę, że po 1 albo 2 głosy na serial jak na razie, dosyć wyrównanie. Ja swój głos daje na Jeremiah - trochę różni się od pozostałych postapokaliptyczna wizja świata, gdyby nie końcówka to dla mnie by był to jeden z najlepszych seriali w ogóle.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

ja rówież na jeremiaha, serial miał świetny klimat i trzymał go przez cały serial
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

moj glos 4400 :-)
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Kurczę, znowu miałem problemy na co zagłosować, bowiem z powodzeniem mógłbym wymienić z 6-7 tytułów, tych "the best", ale jak wiadomo głos jest tylko jeden.
Wybrałem Invasion, serial niestety niedoceniony, skasowany, jednak miał w sobie to coś, potężny klimat, ciekawą historię i wciągał. Ta początkowa powolna akcja była doskonała i idealnie przyzwyczajała widza do sytuacji na ekranie oraz powoli wkręcała w zabójczy klimat. Dlatego należy się mu wyróżnienie ode mnie :)
pijawa
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pijawa »

X-Files za całokształt
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Mój głos na Jeremiah ;)
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Moj głos dla Tru Calling, za całokształt - świetną, porywającą, inteligentną, przemyślaną fabułę, ciekawe pomysły, świetnie dobranych aktorów no i główną bohaterkę :)
orestblod
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: orestblod »

Jak pisza koledzy mozna wiecej wymieniac dalem glos na 4400 ale Threshold tez jest niezly ma swoj klimat jak i Roswell, Sliders
walker-kiler
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: walker-kiler »

Ciężki wybór jak by nie było bo wiele ciekawych tytułów, ale ostatecznie The Dead Zone za ogólny klimat. Pozdrowionka i Wesołych Świąt

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ