Ankieta #7 Najlepszy sajens
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Ankieta #7 Najlepszy sajens
Chodzi o seriale z gatunku Sci-Fi ale nie typowo "kosmiczne".
The 4400
Dead Zone, The
Invasion
Threshold
Surface
Sliders
Taken
??
The 4400
Dead Zone, The
Invasion
Threshold
Surface
Sliders
Taken
??
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2008, 12:19 przez asd, łącznie zmieniany 2 razy.

-
Wskaż do odpowiedzi
Teraz pytanie czy możemy do tych seriali zaliczyć takie tytułu jak Smallville, czy doskonałe Master i Margarita?
W końcu jakby nie patrzeć oba seriale (jedna książka) mocno bazują na szeroko pojętej fantastyce. Tylko też trudno je postawić obok takiego 4400, Dead Zone, Invasion, czy Taken. A więc pytam i czekam na odpowiedź
W końcu jakby nie patrzeć oba seriale (jedna książka) mocno bazują na szeroko pojętej fantastyce. Tylko też trudno je postawić obok takiego 4400, Dead Zone, Invasion, czy Taken. A więc pytam i czekam na odpowiedź

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
Ostatnio Lost Room, a w ogóle to ciężko powiedzieć który jest najlepszy...może....a może........ :-(
Ech.....ciężka decyzja Asd.
Generalnie wszystkie wyżej wymienione są dobre ( no mnie się tylko nie podoba Smalville- ale tylko dlatego, że nie znoszę typu urody męskiej, jaką reprezentuje główny bohater)
Mistrz i Małgorzata- sorki ale nie. Książka jest jedną z NAJLEPSZYCH KSIĄŻEK ŚWIATA!- czytam ją średni raz na rok od nowa, i ciągle odnajduje w niej coś nowego. Ale żadna ekranizacja nie podobała mi się
Ech.....ciężka decyzja Asd.
Generalnie wszystkie wyżej wymienione są dobre ( no mnie się tylko nie podoba Smalville- ale tylko dlatego, że nie znoszę typu urody męskiej, jaką reprezentuje główny bohater)
Mistrz i Małgorzata- sorki ale nie. Książka jest jedną z NAJLEPSZYCH KSIĄŻEK ŚWIATA!- czytam ją średni raz na rok od nowa, i ciągle odnajduje w niej coś nowego. Ale żadna ekranizacja nie podobała mi się

http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Rushq
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
-
Wskaż do odpowiedzi
Kurczę, znowu miałem problemy na co zagłosować, bowiem z powodzeniem mógłbym wymienić z 6-7 tytułów, tych "the best", ale jak wiadomo głos jest tylko jeden.
Wybrałem Invasion, serial niestety niedoceniony, skasowany, jednak miał w sobie to coś, potężny klimat, ciekawą historię i wciągał. Ta początkowa powolna akcja była doskonała i idealnie przyzwyczajała widza do sytuacji na ekranie oraz powoli wkręcała w zabójczy klimat. Dlatego należy się mu wyróżnienie ode mnie
Wybrałem Invasion, serial niestety niedoceniony, skasowany, jednak miał w sobie to coś, potężny klimat, ciekawą historię i wciągał. Ta początkowa powolna akcja była doskonała i idealnie przyzwyczajała widza do sytuacji na ekranie oraz powoli wkręcała w zabójczy klimat. Dlatego należy się mu wyróżnienie ode mnie

-
zmora
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial