Az sie dziwie ze jeszcze tutaj nie ma dopisanego tego serialu. Nie będę sie rozwodził długo nad tym serialem, dodam link do opisu: http://www.imdb.com/title/tt0094582/
Na stronie torrenty.org jes plik torrent ze wszystkimi sezonami do sciagniecia. W komentarzach pod spodem jest link do "paczki" napisow do wszyskich odcinków. Czuje sentyment do tego serialu bo jest to serial mojego dziecinstwa podobnie jak Przystanek Alaska. Gorąco polecam, miłego oglądania
Az sie dziwie ze jeszcze tutaj nie ma dopisanego tego serialu. Nie będę sie rozwodził długo nad tym serialem, dodam link do opisu: http://www.imdb.com/title/tt0094582/
Na stronie torrenty.org jes plik torrent ze wszystkimi sezonami do sciagniecia. W komentarzach pod spodem jest link do "paczki" napisow do wszyskich odcinków. Czuje sentyment do tego serialu bo jest to serial mojego dziecinstwa podobnie jak Przystanek Alaska. Gorąco polecam, miłego oglądania :)
Sam jestem z pokolenia poczatku lat 80 i rowniez pamietam jaki wielki boom byl na ten serial i jest to wedlug mnie kolejne nieporozumienie zaraz po komunizmie i popularnosci BH90210...
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Sam jestem z pokolenia poczatku lat 80 i rowniez pamietam jaki wielki boom byl na ten serial i jest to wedlug mnie kolejne nieporozumienie zaraz po komunizmie i popularnosci BH90210...
Ja także to oglądałem od czasu do czasu, jednak już wtedy mnie to nie bawiło, oglądałem dla zabicia nudy, więc co dopiero teraz... Niektórych seriali lepiej sobie nie przypominać
Ja także to oglądałem od czasu do czasu, jednak już wtedy mnie to nie bawiło, oglądałem dla zabicia nudy, więc co dopiero teraz... Niektórych seriali lepiej sobie nie przypominać ;)
Serial jest super. Kiedyś nie za bardzo mnie pociągał, ale teraz gdy jestem mamą, mam dom i rodzine i takie tam inne ble,ble,ble to zupełnie inna sprawa. Jestem na etapie 3 sezonu i nie nudzi mi sie. Taka idealna rodzinka z całkiem realnym życiem.
Jestem całkowicie za dopisaniem The Wonder Years do strony.
Gdyby do tego doszło mogę zapodać napisy.
Serial jest super. Kiedyś nie za bardzo mnie pociągał, ale teraz gdy jestem mamą, mam dom i rodzine i takie tam inne ble,ble,ble to zupełnie inna sprawa. Jestem na etapie 3 sezonu i nie nudzi mi sie. Taka idealna rodzinka z całkiem realnym życiem. Jestem całkowicie za dopisaniem The Wonder Years do strony. Gdyby do tego doszło mogę zapodać napisy.
Obejrzałem ostatnio 2 odcinki na tvn7 i "Cudowne lata" bawią mnie nadal tak samo. Bałem się, że odgrzewanie seriali z lat młodzieńczych nie jest dobrym pomysłem, ale w tym przypadku, jak i z "Robin Of Sherwood", myliłem się.
Obejrzałem ostatnio 2 odcinki na tvn7 i "Cudowne lata" bawią mnie nadal tak samo. Bałem się, że odgrzewanie seriali z lat młodzieńczych nie jest dobrym pomysłem, ale w tym przypadku, jak i z "Robin Of Sherwood", myliłem się.