Kolejny, doskonały dokument Davida Attenborough'a. Jest to odcinek specjalny ale jest to jakby streszczenie wszystkich odcinków, jakie dotychczas się ukazały (serial w pigułce).
Przedstawione zdjęcia są niesamowite i pokazują rzeczy o których niejednokrotne nie mieliśmy pojęcia.
Mnie zaskoczyła grupowa współpraca orek w polowaniu na fokę - niesamowite jak podglądają foki, które leżą na krach a potem...
Nie wiedziałem też, że narwale mają aż takie długie rogi:
ćma, która co rusz zmartwychwstaje... i wiele, wiele innych.
Naprawdę warto oglądnąć!
Kolejny, doskonały dokument Davida Attenborough'a. Jest to odcinek specjalny ale jest to jakby streszczenie wszystkich odcinków, jakie dotychczas się ukazały (serial w pigułce). Przedstawione zdjęcia są niesamowite i pokazują rzeczy o których niejednokrotne nie mieliśmy pojęcia. Mnie zaskoczyła grupowa współpraca orek w polowaniu na fokę - niesamowite jak podglądają foki, które leżą na krach a potem... Nie wiedziałem też, że narwale mają aż takie długie rogi:
ćma, która co rusz zmartwychwstaje... i wiele, wiele innych. Naprawdę warto oglądnąć!
Chętnie obejrzę jednak jest jeden mały acz szczególny problem - z linków możesz niestety skorzystać tylko Ty. Serwisy fileserve, filesonic przetraszyły się akcji przeciw megaulpoad i zamknęły możliwość pobierania plików.
Chętnie obejrzę jednak jest jeden mały acz szczególny problem - z linków możesz niestety skorzystać tylko Ty. Serwisy [b]fileserve, filesonic[/b] przetraszyły się akcji przeciw megaulpoad i zamknęły możliwość pobierania plików.