Sanctuary

a long, long time ago..
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Sanctuary

Post autor: Yogi_18 »

To że ma być kolejny serial ze "znakiem" Gwiezdnych Wrót to wiemy od dawna, ale dzisiaj na stronie http://gwrota.com/ natknąłem się jeszcze na coś innego,
Zobaczcie sami:

Amanda wybiera Sanctuary
Stacja SCI FI Channel podejmuje emisję serialu fantastycznego – Sanctuary. Odcinki tego serialu miały wcześniej swoje premiery w Internecie. Teraz doczekał się on zamówienia na pierwszy sezon składający się z 13 odcinków. Scenarzystą w tym serialu jest były scenarzysta „ Stargate SG-1” – Damian Kindler. Jedną z głównych ról gra w nim natomiast Amanda Tapping którą dobrze znamy z postaci Sam Carter. W projekcie udział weźmie też reżyser z serialu SG-1 i Atlantis – Martin Wood.

Czyżby się szykował kolejny serial :?: A może to jest to samo co Uniwerse tylko pod inną nazwą :?: A może... ktoś wie coś więcej.... :?:
Ostatnio zmieniony 11 marca 2008, 23:10 przez Yogi_18, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Co do sanctuary, oto link
http://www.sanctuaryforall.com/social_s ... rofile.php
zapowiada się ciekawie, ale ze Stargate nie ma nic wspólnego poza kilkoma znajomymi twarzami
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

eee... to podobnie Bionic Woman to spinoff BSG bo występuje tam troje aktorów z ww.?
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

beata101 pisze:ze Stargate nie ma nic wspólnego
W rzeczy samej... Yogi strasznie nie trafiłeś z tym tematem. Jeśli chodzi o Sanctuary to Amanda Tapping wpadła na pomysł zrobienia nowego serialu ze sobą w roli głównej. Dlatego nie występuje w piątym sezonie w stałym składzie SGA... Nie starczyło jej już na to czasu.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

hmm, to sanctuary zapowiada się naprawde dość ciekawie... zobaczymy co z tego wyjdzie. A skoro według tego co tam przeczytałem (o ile dobrze zrozumiałem) jest kręcone na green-screenie to serial może mieć naprawde niezłe efekty.
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Yugi_2142 pisze:Yogi strasznie nie trafiłeś z tym tematem
Forum jest po to by się pytać :)
Zauważyłem informacje to zaraz w google wrzuciłem słówko Sanctuary nic ciekawego nie znalazłem, wrzuciłem Sanctuary +Stargate dostałem mnóstwo odnośników do serialu z Stargate Atlantis ( a to dlatego że w pierwszym sezonie jeden odcinek miał tytuł "Sanctuary" ) więcej już nie sprawdzałem i napisałem tutaj :roll:

Cóż każdy może sie czasem pomylić :geek:
scypion
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: scypion »

Yogi_18 pisze:Stacja SCI FI Channel podejmuje emisję serialu fantastycznego – Sanctuary. Odcinki tego serialu miały wcześniej swoje premiery w Internecie
oglądałem te wersje internetowe ... hm... serialik nawet fajny ale przypomina bardziej "Van Helsing'a" niż SG-1 ... no i jedyny minus to to że odcinki miały od 11 do 20 min czyli bardzo krótkie były :alien:
tetrus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tetrus »

na youtube jest do ogladniecia ep 1

do tej pory ukazalo sie chyba 7 odcinkow
takie to vanhelsingowate...
w 1 epku wystepuje tez David Hewlett znany doktorek gadula z SGA
w nastepnych odcinkach juz sie nie udziela
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

biore to sobie :pig:
zarowno wersje ktora bedize "normalna" (kanal Sci-Fi) jak i webripy
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

ten serial może mieć naprawde fajny klimat, jeszcze jak to rozbudują to juz w ogóle hoo hoo :alien: Ze stargate za duzo wspólnego nie ma oprócz wlasnie wspomnianych znajomych twarzy.
Alinoe5
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Alinoe5 »

Póki co po 3 epizodach pokazywanych na AXN sci-fi jest sredni, może się trochę później rozkręci.
artusik
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: artusik »

No wlasnie, póki co, to wydlada dosc zalosnie i prymitywnie, i raczej ma tematyke rodem z horrorów połączonych z crime...
3 odcinek to juz ledwo dosiedzialam
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Pytanko, oglądam własnie ten serial i ostatnio trafiłem na pewną zagadke, Otóz znalazłem w odcinki (ok 11 minut) które sie róznio od tych które oglądałem wcześńiej (one miały po 45 minut) . Niech mi ktoś wytłumaczy o co tu chodzi.
We are against piracy, please don't attack ships.
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Są to odcinki które były dostępne w necie jeszcze przed premierą właściwą Sanctuary.
Ten serial najpierw powstał w wersji internetowej, każdy odcinek liczył koło 11-12 minut i było ich chyba 12
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Skończyłem oglądać pierwszy sezon i uważam że serial jest niezły, jest w nim też kilka słabszych momentów ale spora ilość ciekawych pomysłów to rekompesuje. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, mianowicie czytałem kiedyś że w pierwszym odcinku gościnnie miał wystąpić David Hewlett ale za nic nie mogę go znaleźć. Wie ktoś może gdzie on występuje?
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Występuje w pierwszym odcinku tej internetowej serii, która powstała wcześniej.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

http://www.gateworld.net/video/newsandf ... 7362.shtml <- interesujący, ponad 30 minutowy wywiad z Amandą Tapping z dużą ilością informacji o drugim sezonie Sanctuary, zdjęciach do Stargate Continuum, itp. ;) (po angielsku).
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Serafin666 »

Jest juz info, ze 2 sezon rusza 9 listopada o 22 :) wracaj Amanda bo tęsknimy za tobą i twoją córeczką :D
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

ja sięgnołem po serial bo ostatnio niestety nie mam co ogladac i szukam czegos na poziomie, po pierwszych kilku odcinkach myslałem ze jednak nie znalazlem;] jednak jak sie rozkrecił serialik a koniec to juz wogóle :shock:
nie moge sie doczekać 2 sezonu i tesknie jak Serafin666 :grin:
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Od momentu kiedy zobaczyłem pilota, serial stał się jednym z moich ulubionych. Strasznie długo już przyszło nam czekać, a nowy sezon dopiero w listopadzie.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ