Meerkat Manor [Animal Planet]

Dokumentalne - Ktokolwiek widział, ten wie więcej!
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

W.BRYTANIA Meerkat Manor [Animal Planet]

Post autor: Lubec »

Obrazek

[Animal Planet]: [2006-2008], zakończony
Produkcja: Wielka Brytania,
Gatunek: Dokumentalny,, Dokładna data premiery: 2006-06-09
Scenariusz: Chris Barker,Caroline Hawkins
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Serial dokumentalny przedstawiający losy rodziny surykatek na Pustuni Kalahari w Południoewj Afryce nazwanej Whiskers. Flower przywódczyni i samica dominująca w grupie, Zaphod jej partner i dominujacy samiec, Youssarian młodszy brat Zaphoda i były partner Flower oraz Mozart, Tosca and Shakespeare dzieci Flower. W naszej podróży wraz z grupą śledzimy jej losy podczas różnych zdarzeń takich jak: walka z wrogim klanem Lazuli, burze, śmierć, polityka stada, które będzie nam dane bardzo dobrze poznać.

Imiona pozostawiłem w oryginale

Hitowy serial Animal Planet, który zyskał sobie wiele fanów. W Polsce emitowany przez TVP. Polskiej wersji nie oglądałem, więc nie będę się za nadto wypowiadał, napisze tylko, że polscy tłumacze byli kreatywni w przekładzie imion.
Tajemnicą sukcesu jest przedstawienie historii jako telenoweli czy bardziej może sagi rodu Whiskersów. Surykatki nagrywane były przez 10 lat. Na podstawie tego materiału powstała emocjonująca historia przedstawiająca losy Flower, jej dzieci i wszystkich niebezpieczeństw z którymi musieli się zmierzyć.

Oglądałem przelotnie może ze dwa odcinki (moja współlokatorka za to była fanką) ale muszę przyznać, że sposób prowadzenia historii na wzór standardowego serialu jest interesujący i na tyle intrygujący, że chcę się oglądać dalej. Nic dziwnego, że powstały cztery sezony i film pełnometrażowy.

Z tego co się orientuję, można znaleźć wersję z polskim lektorem, niestety chyba nikt nie wziął się za napisy, a szkoda bo chętnie bym obejrzał, a bez napisów jakoś nie za bardzo mi się chce :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Re: Meerkat Manor [Animal Planet]

Post autor: asd »

A skąd Tyś to wziął? Jestem na bieżąco z Animal Planet i Animal Planet HD i nic takiego nie zauważyłem...
Aaa no tak - 2006 rok - szkoda bo chętnie bym oglądnął...
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Re: Meerkat Manor [Animal Planet]

Post autor: Lubec »

Dlatego o tym serialu napisałem. Może ktoś się skusi i zrobi napisy :)

Szybka odpowiedź

To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ