Paramount wraca do produkcji tv

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
sindar
Administrator
Administrator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Paramount wraca do produkcji tv

Post autor: sindar »

Obrazek

Po latach nieobecności na rynku telewizyjnym, Paramount wraca również do produkcji seriali.
W pierwszej kolejności do produkcji mają trafić dramat kryminalny Narc oraz rozgrywający się w niedalekiej przyszłości dramat komediowy Truman Show.
Oba seriale mają swoje pierwowzory filmowe, a Truman Show z Jimmem Carrey'em odcisnął swoje piętno w historii filmu.

Dodatkowo, Paramount dołączył do Skydance Television oraz Annapurna Pictures do prac nad serialową wersją Terminatora.
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Re: Paramount wraca do produkcji tv

Post autor: asd »

Serial Truman show? No nie wiem... - film genialny ale czy uda się to samo uzyskać w mniejszym formacie i bez Carreya? No nie wiem... Ale z drugiej strony to dobrze bo na pewno będę oglądał!
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
joana
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?

Re: Paramount wraca do produkcji tv

Post autor: joana »

Wyczytałam, że Paramount ma również w planach realizację serialu opartego na powieści Caleba Carra “The Alienist,” (tytuł polski
Alienista"). Akcja powieści toczy się w Nowym Jorku, w 1896r, gdzie dochodzi do serii makabrycznych morderstw, których ofiarami są młodzi chłopcy świadczący usługi seksualne. Tytułowy alienista, to Laszlo Kreizler, który wykorzystuje swą wiedzę (psycholog, psychiatra, profiler), by odczytać motywy, które kierują mordercą. Laszlo jest najważniejszym członkiem specjalnej grupy śledczej powołanej przez samego Roosevelta.

Poza tym, Paramount zapowiada limitowaną serię opartą na biografii Charlesa Lindbergha.
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
Oceń ten serial
Zablokowany