Czyżby Google, kolejny gigant internetowy wkraczał na rynek serialowy?
Koncern rozmawia z firmą producencką The Sean Daniel Company na temat realizacji serialu z gatunku SF/mystery zatytułowanego Ingress.
Inspiracją dla serialu jest gra komputerowa Google'a o tym samym tytule.
Akcja gry toczy się w świecie rzeczywistym, do gry wykorzystywane są podkłady map Google'a.
Czyżby Google, kolejny gigant internetowy wkraczał na rynek serialowy? Koncern rozmawia z firmą producencką The Sean Daniel Company na temat realizacji serialu z gatunku SF/mystery zatytułowanego Ingress. Inspiracją dla serialu jest gra komputerowa Google'a o tym samym tytule. Akcja gry toczy się w świecie rzeczywistym, do gry wykorzystywane są podkłady map Google'a.
Z gier od Google to najlepszy jest Pac-Man na google.maps
Jeszcze żadna produkcja serialowa czy filmowa, która powstała na bazie gry komputerowej nie okazała się godna oglądania - pozostanę więc ostrożny...
Skoro to jednak ma być sci-fi to na pewno rzucę okiem.
Z gier od Google to najlepszy jest Pac-Man na google.maps :D Jeszcze żadna produkcja serialowa czy filmowa, która powstała na bazie gry komputerowej nie okazała się godna oglądania - pozostanę więc ostrożny... Skoro to jednak ma być sci-fi to na pewno rzucę okiem.
Z produkcji na podstawie gier to pierwszy filmowy Silent Hill mi się podobał (w kinie robił niesamowite wrażenie), ale po produkcji google nie wiem czego się spodziewać.
Z produkcji na podstawie gier to pierwszy filmowy [i]Silent Hill[/i] mi się podobał (w kinie robił niesamowite wrażenie), ale po produkcji google nie wiem czego się spodziewać.