🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Eliminacje MŚ 2010 GRUPA "C"

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Eliminacje MŚ 2010 GRUPA "C"

Post autor: Wochniu »

Dostaliśmy:
1. Czechy
2. Polska
3. Irlandia Płn.
4. Słowacja
5. Słowenia
6. San Marino

Co sądzicie o tej grupie. Dla mnie byłaby wporządku gdybyśmy dostali Grecje a nie Czechy. Ogólnie grupa 'b' tam gdzie jest Grecja jets chyba najławieszja. Co wy o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007, 17:26 przez Wochniu, łącznie zmieniany 1 raz.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Damy rade;D Z Portugalią sobie poradziliśmy to teraz tez się uda:D i wychodzimy z pierwszego miejsca:)
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Zauważ tylko że Portugalii nie specjalnie szło w tych eliminacjach a Czesi grali no cóż dobrze. Jeśli trenerem będzie nadal Leo to mamy szanse. Zgadzajcie się albo nie ale według mnie to 2 najlepszy trener w historii. Zaraz po ŚP. Kazimierzu Górskim który był legendą.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Ja sądzę że to dobra grupa, i że damy rade wyjść z niej, nawet z 1 miejsca :D:D:D. ostatnio Polska reprezentacja gra nadzwyczaj dobrze, wiec, o ile nie doznają niespodziewanego spadku formy, to bedzie git 8)

Najśmieszniejszą sytuacje ma Anglia w grupie D :P. Dopiero co przegrali z Chorwacją w eliminacjach do Euro 2008, a tu znowu w grupie trafili na Chorwacje :twisted: ciekawe jak im ten mecz pójdzie. Może nowy trener cos da i uda im sie odegrac xD
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

Cóż z każdym mamy szanse, a również z nami też każdy ma szanse!
Zle nie trafiliśmy za dobrze też nie!
Ale myślę że damy rade :mrgreen:
A w czerwcu 2010 ole ole Polska MŚ :alien:
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

Grecy w tej grupie to chyba byłby szczyt marzeń. Najbardziej pewno cieszą się Czesi. Oni ostatnio mieli naprawdę trudnych rywali i przechodzili eliminacje. Teraz mają słabszych. My, no cóż, jesteśmy faworytami do drugiego miejsca i ... niełatwych pewnie baraży.
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Myśle, że nasza kadra jest w stanie wyjść z tej grupy z 1 miejsca. Mimo, że Czesi są bardzo dobrym zespołem to są do ogrania. W każdym razie bedzie w tej grupie walka, gdyż podobną sytuacje do Polski ma Irlandia Płn.
We are against piracy, please don't attack ships.
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

Ja sie przyznam szczerze nie licze zbytnio na Polske. Cudem przeszla przez te eliminacje, chociaz w porownaniu do tej gry ktora pokazywali w latach ubieglych to wzniesli sie na szczyty doslownie.

Ciekawi mnie tez jedno, jak takie panstewko jak San Marino dostalo sie do Mistrzostw, przeciez ono liczy 20tys mieszkancow :D. Dopiero by bylo wesolo jakby sie Watykan dostal ;)
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

mamy duze szanse wyjsc z greupy dzis slyszalem w radio ten podzial i mozna powiedziec ze moglismy trafic gorzej...:-)
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Zawsze można trafić lepiej i gorzej tak samo jest z awansem. Poczekamy zobaczymy. Czas pokaże!
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

Czechy i Slowacja beda trudnym przeciwnikiem...ale lepiej pomeczyc sie w grupie i pokazac sie z dobrej strony niz wyjsc gladko a pozniej dac plamy jak na ostatnich MŚ
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

Na pewno jest plusem to, że rywale są blisko i wielu Polaków na pewno wybierze się na wyjazdy.
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

wujekjoe pisze:Ciekawi mnie tez jedno, jak takie panstewko jak San Marino dostalo sie do Mistrzostw, przeciez ono liczy 20tys mieszkancow
Dostało się do eliminacji, a o to nie trudno. Wystarczy mieć w kraju związek piłki nożnej. :)
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

I dobrze, że się dostało:) Mamy teoretycznie słabego przeciwnika. Zastanawia mnie jedno jak wygląda ich liga;]
UFO
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: UFO »

Grupa dobra, chyba najlepsza na jaką mogliśmy trafić.
Czechy - słabsza jest w I koszyku tylko Grecja, z Czechami możemy zagrać na remis, u siebie nawet wygrać.
Irlandia Płn. - najsłabsi z 3. koszyka. Lepiej być nie mogło.
Słowacja - też przeciętniacy, powinno być 6 punktów.
Słowenia - z nimi może być trudno, wydają mi się lepsi od Słowacji, trochę się boje meczu z nimi.
San Marino - nie ma co gadać - najgorsza drużyna w Europie, mamy murowane 6 pkt.
wujekjoe pisze:Dopiero by bylo wesolo jakby sie Watykan dostal
Hehe, mają swoją reprezentację nawet, ale są niezrzeszeni w FIFA.
Sqter pisze:Zastanawia mnie jedno jak wygląda ich liga;]
San Marino ma dwie ligi, w jedej 8 drużyn, w drugiej siedem. Mistrzem kraju jest drużyna FC Murata :mrgreen:
Wochniu pisze:Zgadzajcie się albo nie ale według mnie to 2 najlepszy trener w historii. Zaraz po ŚP. Kazimierzu Górskim który był legendą.
Chyba się z tym zgadzam. A jeśli na Euro chociaż wyjdziemy z grupy, to Leo na ręcach będą nosili :) .
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

Pomijając czy grupa łatwa czy nie to na pewno ciekawa!!! Jesli Leo zostanie to mamy szanse walczyc o 1 miejsce a jesli prezesi wkreca swojego człowieka tooooooo ... po zawodach ;/
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Ale ludzie przecież nie Leo gra tylko Ebi i spółka i to w dużej mierze od nich wszystko zależy :bom:
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Pewnie że od nich. Tak samo jak od nich zależało, że nigdy się nie dostali do EURO. Teraz się dostali. Przypadek? Nie sądzę. Leo jeździ szuka nowych graczy. Gdyby nie to reprezentacja nadal opierałaby się na Kłosie Szymkowiaku etc. Ile ludzi znalazł Leo? Błaszczykowski, Bronowcki, Łobodziński stanowią o sile naszej kadry
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

Wochniu ---- brawo dla tego Pana, o to mi chodziło :)
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Racja! Ale to nie dokońca tak. To kluby wyszukują i promują graczy, a Leo tylko zebrał tyuch co byli w formie w danej części eliminacji. Dlatego też brożką trenera jest tylko i wyłącznie dobre powołanie zawodników którzy w danym momencie są w szczyttowej formie na swojej pozycji.
I tyle ma trener do gadania, oczywiście Leo to wielki trener wprowadził nas na Euro ale nie wybiegał tego tylko wyniuchał swoim trenerskim nosem ludzi którzy to zrobili.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ