kolejne sezony seriali z bazy
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
kolejne sezony seriali z bazy
Na forum pojawia się coraz więcej propozycji co do nowych seriali, przez co wydaję mi się, że zaniedbano troszkę seriale, które są już w bazie. Ukazały się i skończyły się sezony wielu seriali (np. Numb3rs, Grey's Anatomy czy Everybody Hates Chris).
Może przez stworzenie takiego tematu przypomnimy uploaderom o niektórych serialach, dowiemy się czemu się nie pojawiły w formacie xvid asd lub pomożemy rozwiązać problem z nim związany(np. przetłumaczyć czy znaleźć napisy).
Może przez stworzenie takiego tematu przypomnimy uploaderom o niektórych serialach, dowiemy się czemu się nie pojawiły w formacie xvid asd lub pomożemy rozwiązać problem z nim związany(np. przetłumaczyć czy znaleźć napisy).
-
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Jeśli chodzi o Numb3rs czy Grey's Anatomy to osoby, które się tym zajmowały juz dawno odeszły z forum - The Shield natomiast przestał mnie kręcic - po prostu jest wiele ciekawszych i nowych seriali niz ten "wczorajszy kotlet" - ale najpewniej wystawie cały sezon.
W to akurat nie wierze - wiem z doświadczenia - chyba, że sam @spiderpp coś przetłumaczysz?spiderpp pisze:(np. przetłumaczyć czy znaleźć napisy).

-
Wskaż do odpowiedzi
W to akurat nie wierze - wiem z doświadczenia - chyba, że sam @spiderpp coś przetłumaczysz?[/quote]spiderpp pisze:(np. przetłumaczyć czy znaleźć napisy).
ja jestem w stanie pomóc, kiedy brakuje napisów do jednego czy dwóch odcinków (jak było np. w przypadku seinfelda, kiedy przetłumaczyłem @piotr_cebo jeden odcinek) czy wszystkie napisy do jakiegoś mini serialu, bo na tłumaczenie całego sezonu nie mam czasu
wiem, że moja pomoc nie zmieni diametralnie sytuacji, ale niekiedy brakuje napisów tylko do paru odcinków i moja pomoc może okazać się przydatna.
a jak wygląda sytuacja z 4 sezonem Two and a Half Men?
-
Wskaż do odpowiedzi
bones i house md
sa tez nowe sezony Bones i House Md , moze ktos przetlumaczy plz:]
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial