Opis:
Fabuła koncentruje się wokół prywatnego detektywa Nicka Slaughtera, byłego agenta DEA, który po przybyciu do kurortu Key Mariah na Florydzie i założeniu tam agencji detektywistycznej spotyka się z lokalną agentką turystyczną, piękną Sylvie Girard. Łącząc siły rozwiązują różne sprawy kryminalne.
Produkcja: Kanada, Gatunek: Kryminał‚,Komedia Obsada:
Rob Stewart ... Nick Slaughter
Carolyn Dunn ... Sylvie Girard
Ian Tracey ... Spider Garvin
Ari Sorko-ram ... Sgt. Gregory
Alon Nashman ... Rollie
Pedro Armendáriz Jr. ... Lt. Carillo
Z ciekawostek: w USA serial był znany jako Sweating Bullets, a trzeci sezon liczył 36 odcinków, co z dzisiejszej perspektywy wydaje się ogromną liczbą.
[b]Opis:[/b] Fabuła koncentruje się wokół prywatnego detektywa Nicka Slaughtera, byłego agenta DEA, który po przybyciu do kurortu Key Mariah na Florydzie i założeniu tam agencji detektywistycznej spotyka się z lokalną agentką turystyczną, piękną Sylvie Girard. Łącząc siły rozwiązują różne sprawy kryminalne.
[b]Produkcja:[/b] Kanada, [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚,Komedia [b]Obsada:[/b] Rob Stewart ... Nick Slaughter Carolyn Dunn ... Sylvie Girard Ian Tracey ... Spider Garvin Ari Sorko-ram ... Sgt. Gregory Alon Nashman ... Rollie Pedro Armendáriz Jr. ... Lt. Carillo https://www.youtube.com/watch?v=04wSX12jKgk
Z ciekawostek: w USA serial był znany jako Sweating Bullets, a trzeci sezon liczył 36 odcinków, co z dzisiejszej perspektywy wydaje się ogromną liczbą.
Najpierw sobie myślę, że przecież pamiętam ten serial, ale co to bylo? W momencie gdy wjechały pierwsze nuty czołówki ile ja się tego naoglądałem! Dalej nie pamiętam o czym było ale ta melodia
Najpierw sobie myślę, że przecież pamiętam ten serial, ale co to bylo? :scratch: W momencie gdy wjechały pierwsze nuty czołówki :szok: ile ja się tego naoglądałem! Dalej nie pamiętam o czym było ale ta melodia :-)
[quote=sindar post_id=124516 time=1717325985 user_id=5739] [ref=#28e222]Lubec[/ref], skądżeś to wygrzebał? :haha [/quote]Kiedyś zrobiłem sobie listę: https://madmanwitha-blog.blogspot.com/2014/07/top-20-najlepsze-czoowki-ze-starych_26.html Jak mi się będzie chciało to pododaję te tytuły, których nie ma w bazie.