A ja bym chciała więcej starych komedii angielskich. "Allo allo czy Keeping up appearances to legendy, które na szczęście są czesto powtarzane u nas. Ale jest ich przeciez o wiele więcej, chociażby You Rang, M'Lord?, The Eggheads, Are you being served?, itd.
A ja bym chciała więcej starych komedii angielskich. "Allo allo czy Keeping up appearances to legendy, które na szczęście są czesto powtarzane u nas. Ale jest ich przeciez o wiele więcej, chociażby You Rang, M'Lord?, The Eggheads, Are you being served?, itd.
Jeśli już o starych serialach to ja bym sobie obejrzał "Nietykalnych" w wersji z lat 90. Niestety niegdzie tego w internecie nie ma. W każdym razie po kilkumiesięcznym szukaniu tego nie znalazłem.
Jeśli już o starych serialach to ja bym sobie obejrzał "Nietykalnych" w wersji z lat 90. Niestety niegdzie tego w internecie nie ma. W każdym razie po kilkumiesięcznym szukaniu tego nie znalazłem.
Leciał w polskiej telewizji i pilnie wtedy śledziłem. Nie jest to może dzieło na miarę filmu De Palmy http://www.imdb.com/title/tt0094226/ , ale na pewno wyróżnia się świetnym odtworzeniem realiów i dobrą grą aktorską. Niestety - jak napisał @kendzi, napisów polskich brak, a i sam serial raczej trudno dostępny (znalazłem jakieś pojedyncze odcinki)
[quote="kendzi"]"Nietykalnych" w wersji z lat 90[/quote]
O tak, to znakomity serial. Tu o nim jest: http://www.imdb.com/title/tt0106165/
Leciał w polskiej telewizji i pilnie wtedy śledziłem. Nie jest to może dzieło na miarę filmu De Palmy http://www.imdb.com/title/tt0094226/ , ale na pewno wyróżnia się świetnym odtworzeniem realiów i dobrą grą aktorską. Niestety - jak napisał @kendzi, napisów polskich brak, a i sam serial raczej trudno dostępny (znalazłem jakieś pojedyncze odcinki) :cry:
Ciągle mecze The o.c bo albo jest znowu po polsku albo lepsza wersja.
Czesto Wracam do Scrubs ,How i met your mother itp komedei gdyz ciagle leca to trze ogladac:D
Ja bym chetnie obadał serial z lat 90 a z poczatkiem nowego wieku. Na TVN To sie nazywalo Na celowniku.Biznesmena Wrobili i wpadl do wiezienia.Kiedy wychodzi chroni ludzi a przy okazji zdobywa kobiety i pieniadze.Mysle ze to chyba czy to sie nie nazywalo nietykalny ale nie mam pewnosci.
Ciągle mecze The o.c bo albo jest znowu po polsku albo lepsza wersja. Czesto Wracam do Scrubs ,How i met your mother itp komedei gdyz ciagle leca to trze ogladac:D Ja bym chetnie obadał serial z lat 90 a z poczatkiem nowego wieku. Na TVN To sie nazywalo Na celowniku.Biznesmena Wrobili i wpadl do wiezienia.Kiedy wychodzi chroni ludzi a przy okazji zdobywa kobiety i pieniadze.Mysle ze to chyba czy to sie nie nazywalo nietykalny ale nie mam pewnosci.
Ja nie długo zacznę szukać Kosmos 1999,czekam też na dalsze sezony X-files,o powrocie do jakiegoś serialu na razie nie myślę ale jeśli wrócę to na pewno na 1. pozycji będzie Stargate SG-1.
Ja nie długo zacznę szukać Kosmos 1999,czekam też na dalsze sezony X-files,o powrocie do jakiegoś serialu na razie nie myślę ale jeśli wrócę to na pewno na 1. pozycji będzie Stargate SG-1.