Czego jeszcze nie widzieliscie.

Historyczne posty.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: nova.nike »

A ja bym chciała więcej starych komedii angielskich. "Allo allo czy Keeping up appearances to legendy, które na szczęście są czesto powtarzane u nas. Ale jest ich przeciez o wiele więcej, chociażby You Rang, M'Lord?, The Eggheads, Are you being served?, itd.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

Ja to bym wolał serial stary ale z klimatem jak np. w ojcu chrzestnym
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Jeśli już o starych serialach to ja bym sobie obejrzał "Nietykalnych" w wersji z lat 90. Niestety niegdzie tego w internecie nie ma. W każdym razie po kilkumiesięcznym szukaniu tego nie znalazłem.
We are against piracy, please don't attack ships.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

kendzi pisze:"Nietykalnych" w wersji z lat 90
O tak, to znakomity serial. Tu o nim jest: http://www.imdb.com/title/tt0106165/

Leciał w polskiej telewizji i pilnie wtedy śledziłem. Nie jest to może dzieło na miarę filmu De Palmy http://www.imdb.com/title/tt0094226/ , ale na pewno wyróżnia się świetnym odtworzeniem realiów i dobrą grą aktorską. Niestety - jak napisał @kendzi, napisów polskich brak, a i sam serial raczej trudno dostępny (znalazłem jakieś pojedyncze odcinki) :cry:
wojbar1989
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wojbar1989 »

A ja zamierzam obejrzec wszystkie sezony "Rodziny Soprano" :)
Extasy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Extasy »

Ciągle mecze The o.c bo albo jest znowu po polsku albo lepsza wersja.
Czesto Wracam do Scrubs ,How i met your mother itp komedei gdyz ciagle leca to trze ogladac:D
Ja bym chetnie obadał serial z lat 90 a z poczatkiem nowego wieku. Na TVN To sie nazywalo Na celowniku.Biznesmena Wrobili i wpadl do wiezienia.Kiedy wychodzi chroni ludzi a przy okazji zdobywa kobiety i pieniadze.Mysle ze to chyba czy to sie nie nazywalo nietykalny ale nie mam pewnosci.
ella
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ella »

Ja nie długo zacznę szukać Kosmos 1999,czekam też na dalsze sezony X-files,o powrocie do jakiegoś serialu na razie nie myślę ale jeśli wrócę to na pewno na 1. pozycji będzie Stargate SG-1.
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

just shoot me (7 sezonow)

byc moze kiedys fraisier lub jakis inny serial komediowy
no i napewno wroce jeszcze kiedys do friends bo to imo najlepszy serial komediowy :)
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Serial "One Tree Hill" moglbym ogladac w kolko, szczegolnie 3 i 4 sezon bo sa swietne. Polecam pozdro :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ