Konkurs na najladniejsza tapete

Historyczne posty.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Brita_ »

xvidasd pisze:oj no nie bądz aż taką służbistką @Brita - ważne, żeby była fajna zabawa!! :)
Wiem, ze lubisz stosowac sie tylko do tych zasad ktore sam ustalasz, ale w tym temacie pozostane nieugieta :evil: :D
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

i tak trzymac baby musza byc twarde :D
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

To liczy sie zabawa w koncu czy regulamin i sciesle zasady bez zabawy?:)
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

neotps pisze:To liczy sie zabawa w koncu czy regulamin i sciesle zasady bez zabawy?:)
A czy zabawa nie moze isc w parze z przestrzeganiem zasad?? ;)
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Nie, nie moze. To albo retoryczne pytanie bylo, albo jako dziecko nie dowiedzialas sie co to znaczy dobrze sie bawic...
BTW: Znasz sytuacje, w ktorej mamusia wystraja swoje dziecko jak do kosciola i idzie z nim na spacer w niedziele, krzyczac do niego "NIE BIEGAJ BO SIE PRZEWROCISZ!" dziecko biegnie, wywraca sie na trawie, matka podbiega, daje mu klapsa w tylek krzyczac do ucha i próbujac wyszarpac mu reke z barku - "CO JA MOWILAM! MASZ NIE BIEGAC! I TERAZ POPATRZ! SPODNIE DO PRANIA! A DZIS JE WLOZYLES!!!"...
Patrzac na takie sytuacje, nic tylko podejsc i dac jej paczke prezerwatyw z instrukcja, by nigdy wiecej nie zapominala o ich uzyciu:)
Anyway, zasady to nie zabawa, zabawa nie ma zasad - dlatego jest zabawna... Mozemy dalej sie sprzeczac na pw/gg jezeli masz ochote.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

neotps pisze:Nie, nie moze. To albo retoryczne pytanie bylo, albo jako dziecko nie dowiedzialas sie co to znaczy dobrze sie bawic...
BTW: Znasz sytuacje, w ktorej mamusia wystraja swoje dziecko jak do kosciola i idzie z nim na spacer w niedziele, krzyczac do niego "NIE BIEGAJ BO SIE PRZEWROCISZ!" dziecko biegnie, wywraca sie na trawie, matka podbiega, daje mu klapsa w tylek krzyczac do ucha i próbujac wyszarpac mu reke z barku - "CO JA MOWILAM! MASZ NIE BIEGAC! I TERAZ POPATRZ! SPODNIE DO PRANIA! A DZIS JE WLOZYLES!!!"...
Patrzac na takie sytuacje, nic tylko podejsc i dac jej paczke prezerwatyw z instrukcja, by nigdy wiecej nie zapominala o ich uzyciu:)
Anyway, zasady to nie zabawa, zabawa nie ma zasad - dlatego jest zabawna... Mozemy dalej sie sprzeczac na pw/gg jezeli masz ochote.
Nie mam ochoty sprzeczac sie z kims, kto reprezentuje taki poziom dyskusji :)
Twoj przyklad z dzieckiem ma sie nijak do konkursu, a jesli nie lubisz przestrzegania zasad to nie bierz w nim udzialu, nie ma przymusu :roll:
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Nie mam ochoty sprzeczac sie z kims, kto reprezentuje taki poziom dyskusji :)
Z calym szancukniek, ale co do mojego poziomu nie mam sobie nic do zarzucenia, a jak cos Ci nie odpowiada, to moglas zwyczajnie NIE ODPISYWAC. EOD.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Wracając do konkursu od siebie również dla zwycięzcy dodam nagrodę - osoba, która wygra będzie mogła wskazać serial, który zobowiązuje sie wystawić w pierwszej kolejności (sezon). Oczywiście pod warunkiem, że będą napisy :)
Obrazek When Dreams Come True...
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

tapety przyslal tylko @piotr_cebo wiec konkurs nieaktualny
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Szkoda ale można się było tego spodziewać, patrząc na poprzednie, tego typu graficzne konkursy.
Wynika z tego, że mało osób interesuje się grafiką.
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Ja akurat skonczyłem robic dwie i tu co? Dowiedziałem się ze zamkneliscie konkurs, asz wy:P
Troche długo z tym zwlekałem bo nie miałem czasu, praca i te sprawy... W kazdym razie szkoda.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

To może uda się konkurs wznowic?
Może jeszcze ktoś dołączy? :)
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Ja byłbym jak najbardziej za:) . Tylko przydałby sie ktos do przestrzegania zasad i ogarniecia tego wszystkiego .. wczesniej to chyba była Brita o ile mnie pamiec nie myli? :), byłoby okej
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

To jak z tym konkursem. Mi się właśnie nudziło i zrobiłem jedną. Wiem żę ja już wcześniej wysyłałem ale mozna tak w nagrode za to ze wtedy bylem jedyny moge jeszcze jedna? I jezeli sie konkurs odbedzie to moze jednak mozna by wrzucac tapety bezposrednio bo mysle ze jedna z przyczyn braku zainteresowania bylo to ze komus moglo sie nie chciec maila wysłać.:D
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Poczekajmy co powie Brita :)
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Ja narazie i tak nie mam neta, ale uwazam ze z wysylaniem na maila bylo ok bo kazdy glosowalby wtedy anonimowo i bylyby wieksze emocje :D
narazie sie konkursem nie zajme wiec albo to zrobi asd albo poczekamy jak u mnie wroci do normy (jutro bede wiedziec) :)
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Czekam na waszą wspólną decyzje (asd or brita) :)
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

To jak z tym konkursem?
Obrazek
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Nie mam pojęcia ;p
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

konkurs mozna zrobic, nie wiem tylko jaki on ma sens bo wyglada na to ze tylko wy dwaj jestescie chetni...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ