Battlestar Galactica: Blood&Chrome
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Re: Battlestar Galactica: Blood&Chrome
Zgadzam się ze wszystkim powiedziano powyżej. Omówmy to pytanie.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
No i ciekawe co pan "span" zaraz nam będzie omawiał... stawiam na viagrę hehe 

-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Jest data emisji na SyFy jest to 10 lutego
Czyli jeszcze trochę trzeba będzie poczekać.

-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
Obejrzałem film i właśnie nie wiem jak zareagować.Technicznie raczej kiepsko wygląda jakiś taki niebieski oraz dużo jasnego światła co przeszkadzało mi w odbiorze.Historia to nic nowego rutynowa misja, która przekształca się w specjalną z cyklu być albo nie być dla ludzkości.Nie bardzo widzę motyw przewodni dla serialu chyba, że oczekiwania moje były zbyt wysokie ale zobaczyłem raptora, vipera, raidera, baseshipa i galactice oraz usłyszałem muzę na końcu filmu przy starcie młodego Adamy co wywołało uśmiech na mojej twarzy.Szkoda, że nie będzie serialu ale też nie dziwię się specjalnie włodarzom stacji.
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
A mnie się podobało. Ściągnąłem w całości, jakąś mega wypasioną kopię ważącą kilka giga i efekty wyglądały naprawdę przednio.
Co do tego, że nie bardzo tu czuć klimat serialu, bo niemal non-stop jest akcja, to pewnie kwestia założenia twórców. To miał być efektowny pilot otwierający nową serię.
Miało być widowiskowo i efektownie.
Co do tego, że nie bardzo tu czuć klimat serialu, bo niemal non-stop jest akcja, to pewnie kwestia założenia twórców. To miał być efektowny pilot otwierający nową serię.
Miało być widowiskowo i efektownie.

-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Battlestar Galactica: Blood&Chrome
A to nie był zawsze film?
Właśnie w formie filmu kiedyś już tę produkcję tam widziałem.
P.S. Doczytałem posty wyżej i przypomniałem sobie... To był prequel, poszatkowano go na kawałki i udawał mini serial internetowy... Funkcjonował też jako film, ale generalnie to tylko prequel bez kontynuacji. W sumie szkoda. Dobrego SF nigdy za wiele.

P.S. Doczytałem posty wyżej i przypomniałem sobie... To był prequel, poszatkowano go na kawałki i udawał mini serial internetowy... Funkcjonował też jako film, ale generalnie to tylko prequel bez kontynuacji. W sumie szkoda. Dobrego SF nigdy za wiele.
Oceń ten serial