blednie nazwalem katalog i zorientowalem sie dopiero jak wrzucilem na wszystkei mozliwe strony
wszedzie torrent jest opisany jako [2x13-14] a tak naprawde w srodku sa 3 odcinki
sorry za zamiesznie
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
blednie nazwalem katalog i zorientowalem sie dopiero jak wrzucilem na wszystkei mozliwe strony :cry: wszedzie torrent jest opisany jako [2x13-14] a tak naprawde w srodku sa 3 odcinki sorry za zamiesznie
O zakończeniu 2 sezonu moge powiedzieć tylko jedno:
-Guys, I know kung-fu :D:D:D:D:D:D:D
najlepszy odcinek Chucka. Wogóle ostatnie 3-4 odcinki były moim zdaniem świetne. Już nawet przerwałem swoją rutyne i Chuck jest 2 w kolejce do oglądnięcia z wtorkowych premier (zaraz po Housie) i wysforował się przed HIMYM i żałosnych Heroesów (na pohybel im).
Bardzo dobry koniec sezonu i ja chce wiedzieć co dalej.
Spoiler:
irytuje mnie strasznie to "TO BE CONTINUED" na koncu odcinka
Nie moge się doczekać 3 sezonu, a że będzie to prawie pewne bo serial ma większą oglądalność niż wiele innych seriali NBC.
O zakończeniu 2 sezonu moge powiedzieć tylko jedno: -Guys, I know kung-fu :D:D:D:D:D:D:D:D najlepszy odcinek Chucka. Wogóle ostatnie 3-4 odcinki były moim zdaniem świetne. Już nawet przerwałem swoją rutyne i Chuck jest 2 w kolejce do oglądnięcia z wtorkowych premier (zaraz po Housie) i wysforował się przed HIMYM i żałosnych Heroesów (na pohybel im).
Bardzo dobry koniec sezonu i ja chce wiedzieć co dalej. [spoiler]irytuje mnie strasznie to "TO BE CONTINUED" na koncu odcinka[/spoiler]
Nie moge się doczekać 3 sezonu, a że będzie to prawie pewne bo serial ma większą oglądalność niż wiele innych seriali NBC.
"O zakończeniu 2 sezonu moge powiedzieć tylko jedno:"
- Oh, CHUCK ME !
Dzieki ostatniemu odcinkowi, chuck przechodzi do mojej 5tki najlepszych seirlai (razem z bsg, Rome, firefly, farscape)
Tak dobrze rozwinieta akcja i historia w 40 minutowym odcinku? dawno nie widzialem czegos takiego. nawet w bsg
"O zakończeniu 2 sezonu moge powiedzieć tylko jedno:" - Oh, CHUCK ME !
Dzieki ostatniemu odcinkowi, chuck przechodzi do mojej 5tki najlepszych seirlai (razem z bsg, Rome, firefly, farscape) Tak dobrze rozwinieta akcja i historia w 40 minutowym odcinku? dawno nie widzialem czegos takiego. nawet w bsg
Chyba też dokonam swoistego "coming outu" Od pewnego czasu "Chuck" to mój ulubiony serial - dokładnie - ulubiony, a nie najlepszy jaki widziałem czy też aktualnie oglądam. To po prostu kawał znakomitej rozrywki na wysokim poziomie - sympatyczni bohaterowie, sporo śmiechu i mnóstwo - często absurdalnej - akcji No nie da się tego nie polubić
A ostatni odcinek 2 sezonu powinno się wstawić gdzieś w muzeum jako wzorzec, jak winna wyglądać dobrze przyszykowana potrawa rozrywkowa Nie będę pisał, co mi się podobało, bo podobało mi się wszystko Ale jednak coś szczególnie - występ pewnego zespołu... Ich pięć minut to wielkie pięć minut
Chyba też dokonam swoistego "coming outu" :) Od pewnego czasu "Chuck" to mój ulubiony serial - dokładnie - ulubiony, a nie najlepszy jaki widziałem czy też aktualnie oglądam. To po prostu kawał znakomitej rozrywki na wysokim poziomie - sympatyczni bohaterowie, sporo śmiechu i mnóstwo - często absurdalnej - akcji :) No nie da się tego nie polubić :)
A ostatni odcinek 2 sezonu powinno się wstawić gdzieś w muzeum jako wzorzec, jak winna wyglądać dobrze przyszykowana potrawa rozrywkowa :) Nie będę pisał, co mi się podobało, bo podobało mi się wszystko :) Ale jednak coś szczególnie - występ pewnego zespołu... Ich pięć minut to wielkie pięć minut :D
Dodam tylko ze video na yourubie Helventisa jest duzym SPOILEREM ostatniego odcinka! Nie jest to tylko wystep grupy jeffster ale 5 minutowy kawalek odcinka!!
Dodam tylko ze video na yourubie Helventisa jest duzym SPOILEREM ostatniego odcinka! Nie jest to tylko wystep grupy jeffster ale 5 minutowy kawalek odcinka!!