🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Supernatural

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!

<t>Sam czy Dean Winchester?</t>

Można wybrać tylko 1. opcję

Nie głosuj, zobacz wyniki, ale stracisz prawo do głosowania

Shen
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Shen »

Jezeli nie zniecheciles sie przy pierwszy sezonie, to pozniej jest tylko lepiej z odcinka na odcinek. Trzeci sezon to juz w calosci mistrzostwo swiata jak dla mnie, brak slabego epizodu.
Lord_Ace
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Lord_Ace »

Spoiler:

ostrzegam cie po raz ostatni - uzywaj taga spoiler bo nastepnym razem skonczy sie to banem

//fluid
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Ten serial to majstersztyk :) Po trzecim odcinku mogę to z całą pewnością stwierdzić.
Spoiler:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Supernatural miażdży. Trzeci odcinek jest po prostu świetny. SN to najlepszy serial jesiennej ramówki.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Smutny odcinek, swietne jak poprzednie dwa, troche sie obawialem o poziom 4 sezonu po tym jak obcieto sieralowi budzet ale widac niepotrzebnie. Miazga, nie wiem co moge wiecej napisac. Ciekawe jak wyglada sprawa ogladalnosci w usa.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Supernatural miażdży. Trzeci odcinek jest po prostu świetny. SN to najlepszy serial jesiennej ramówki.
podpisuje sie pod tym . Każdy odcinek lepszy od poprzedniego, oby tak bylo do końca sezonu :D. A że dyskusja o tym co spoiler a co nie spoiler nadal trwa to nie napisze nic wiecej :P
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Helventis pisze: A że dyskusja o tym co spoiler a co nie spoiler nadal trwa to nie napisze nic wiecej :P
Ależ pisz, dyskusja to jedno, a pisanie to drugie. Sam na pewno umiesz ocenić, co jest spoilerem, a co nie. A jeśli nie masz 100% pewności, to wlep znacznik i wszystko będzie dobrze :)

Ech, jak ja Wam zazdroszczę. Zanim dojdę do bieżących odcinków, minie sporo czasu. Z drugiej strony, nadal mnie czeka przyjemność, którą macie już za sobą :P :)
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Shen pisze:Smutny odcinek, swietne jak poprzednie dwa, troche sie obawialem o poziom 4 sezonu po tym jak obcieto sieralowi budzet ale widac niepotrzebnie.
Jak widac, jeśli się ma pomysł, ekipę i serce do serialu, duży budżet nie jest aż tak bardzo potrzebny. (tym bardziej, że nie zawsze się przydaje- popatrzcie na Fringe :P )
Obejrzałam właśnie trzeci odcinek- co tu dużo gadać- 10/10 :grin:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Widze wszysty mnie uprzedzili z oceną odcinka. Wspomne tylko że finał tego sezonu zapowiada się fantastycznie :)
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Co do oglądalności to tutaj link dla tych którzy newsa tego jeszcze nie czytali -> http://hatak.pl/news/3547/OgladalnoscSu ... nychserii/

Jak widać oglądalność wcale nie jest za wysoka, choć serial jest na 1 miejscu mojej listy. Licze tylko, że serial będzie miał jeszcze kilka sezonów, bo ostatnio naprawdę ciężko jest znaleść coś tak dobrego jak SUPERNATURAL.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Jezeli Kripke bedzie mial dobry pomysl na kolejne serie to jestem na tak, ale nie bede plakac gdy Supernatural odejdzie w chwale po zakonczeniu 4 sezonu.
Czytalem ze Supernatural jest emitowane o tej samej porze co CSI: LV i Greys Anatomy wiec przeciwnikow ma mocnych.
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Dokladnie, SN konkuruje z bardzo mocnymi serialami dlatego oglądalność nie jest cudowna. Prawdziwą oglądalność moznaby ocenić uwzględniąc ile osob oglada ten serial pozniej na kompie, no ale raczej to jest nie do policzenia :/
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Supernatural [4x04] Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Ojej jak fajnie mój kochany Supernatural :grin: Jedyny plus długiego pobytu w szpitalu jest taki że wychodze a tu tyle zaległych seriali do ogladania.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Mroofa69 pisze:Ojej jak fajnie mój kochany Supernatural :grin: Jedyny plus długiego pobytu w szpitalu jest taki że wychodze a tu tyle zaległych seriali do ogladania.
A juz myslalam , ze nas opuscilas tak dlugo cie nie bylo

asd za kolejny odcinek dostaje nagrode "niespodzianke" :smt033
Shen
Wskaż do odpowiedzi

kurde ja teraz zyje od piatku do piatku, nie moge sie doczekac nastepnego odcinka
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Kod: Zaznacz cały

kurde ja teraz zyje od piatku do piatku, nie moge sie doczekac nastepnego odcinka
ja żyje w cyklu piątek - wtorek - piątek :D bo w piątki jest Supernatural, Smallville (które juz chyba z przyzwyczajenia tylko oglądam) i często w piątek House'a , a we wtorek jest Heroes, PB, HIMYM, T:TSCC i Chuck :D. jakoś tak się składa że w inne dni tygodnia jakoś tak biednie z fajnymi serialami jest :/
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Obejrzałem pierwszy odcinek (pierwsze serii!) i zaintrygował mnie ten serial. Zaraz potem zabrałem się za drugi i... nuuuuuda. Historia banalna i na maxa przewidywalna. Zero dynamiki i rozwoju głównego wątku. Teraz musi minąć dużo czasu zanim (o ile w ogóle) obejrzę trzeci odcinek.
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

W pierwszych dwóch sezonach tak jest, a najbardziej w pierwszym, że nie ma nawiązań do głównego wątku. Trzeci i czwarty z tego co widać to już całkiem co innego. Ten serial jest o tyle dobry, że jest coraz lepszy w miarę oglądania, aż w końcu nie możesz już przestać :D Ja po pierwszych paru odcinkach też miałem podobnie jak ty, że na niektórych się strasznie nudziłem. Później jest dużo lepiej.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ