Jezeli nie zniecheciles sie przy pierwszy sezonie, to pozniej jest tylko lepiej z odcinka na odcinek. Trzeci sezon to juz w calosci mistrzostwo swiata jak dla mnie, brak slabego epizodu.
Jezeli nie zniecheciles sie przy pierwszy sezonie, to pozniej jest tylko lepiej z odcinka na odcinek. Trzeci sezon to juz w calosci mistrzostwo swiata jak dla mnie, brak slabego epizodu.
Scenarzyści mnie nie zawiedli. Przypuszczam,,, nie.... jestem pewien że ten sezon powali na glebę poprzednie. Wreszcie wątek religijny , który był na dłuższą metę nie do uniknięcia. I teraz bracia walczą o najwyższą stawkę. I oto plus tego serialu .... mimo tematu Boga i apokalipsy nie ma wszechobecnego w amerykańskich produkcjach patosu i lokalnej megalomanii.
ostrzegam cie po raz ostatni - uzywaj taga spoiler bo nastepnym razem skonczy sie to banem
[spoiler]Scenarzyści mnie nie zawiedli. Przypuszczam,,, nie.... jestem pewien że ten sezon powali na glebę poprzednie. Wreszcie wątek religijny , który był na dłuższą metę nie do uniknięcia. I teraz bracia walczą o najwyższą stawkę. I oto plus tego serialu .... mimo tematu Boga i apokalipsy nie ma wszechobecnego w amerykańskich produkcjach patosu i lokalnej megalomanii.[/spoiler]
[color=red]ostrzegam cie po raz ostatni - uzywaj taga spoiler bo nastepnym razem skonczy sie to banem
Ten serial to majstersztyk Po trzecim odcinku mogę to z całą pewnością stwierdzić.
Spoiler:
Powrót do przeszłości i powrót Azazela świetny. Dzięki temu łączy i dopowiada wątki z dwóch pierwszych sezonów.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Ten serial to majstersztyk :) Po trzecim odcinku mogę to z całą pewnością stwierdzić. [spoiler]Powrót do przeszłości i powrót Azazela świetny. Dzięki temu łączy i dopowiada wątki z dwóch pierwszych sezonów.[/spoiler]
Smutny odcinek, swietne jak poprzednie dwa, troche sie obawialem o poziom 4 sezonu po tym jak obcieto sieralowi budzet ale widac niepotrzebnie. Miazga, nie wiem co moge wiecej napisac. Ciekawe jak wyglada sprawa ogladalnosci w usa.
Smutny odcinek, swietne jak poprzednie dwa, troche sie obawialem o poziom 4 sezonu po tym jak obcieto sieralowi budzet ale widac niepotrzebnie. Miazga, nie wiem co moge wiecej napisac. Ciekawe jak wyglada sprawa ogladalnosci w usa.
Supernatural miażdży. Trzeci odcinek jest po prostu świetny. SN to najlepszy serial jesiennej ramówki.
podpisuje sie pod tym . Każdy odcinek lepszy od poprzedniego, oby tak bylo do końca sezonu . A że dyskusja o tym co spoiler a co nie spoiler nadal trwa to nie napisze nic wiecej
[quote]Supernatural miażdży. Trzeci odcinek jest po prostu świetny. SN to najlepszy serial jesiennej ramówki.[/quote]
podpisuje sie pod tym . Każdy odcinek lepszy od poprzedniego, oby tak bylo do końca sezonu :D. A że dyskusja o tym co spoiler a co nie spoiler nadal trwa to nie napisze nic wiecej :P
Helventis pisze: A że dyskusja o tym co spoiler a co nie spoiler nadal trwa to nie napisze nic wiecej
Ależ pisz, dyskusja to jedno, a pisanie to drugie. Sam na pewno umiesz ocenić, co jest spoilerem, a co nie. A jeśli nie masz 100% pewności, to wlep znacznik i wszystko będzie dobrze
Ech, jak ja Wam zazdroszczę. Zanim dojdę do bieżących odcinków, minie sporo czasu. Z drugiej strony, nadal mnie czeka przyjemność, którą macie już za sobą
[quote="Helventis"] A że dyskusja o tym co spoiler a co nie spoiler nadal trwa to nie napisze nic wiecej :P[/quote]
Ależ pisz, dyskusja to jedno, a pisanie to drugie. Sam na pewno umiesz ocenić, co jest spoilerem, a co nie. A jeśli nie masz 100% pewności, to wlep znacznik i wszystko będzie dobrze :)
Ech, jak ja Wam zazdroszczę. Zanim dojdę do bieżących odcinków, minie sporo czasu. Z drugiej strony, nadal mnie czeka przyjemność, którą macie już za sobą :P :)
Shen pisze:Smutny odcinek, swietne jak poprzednie dwa, troche sie obawialem o poziom 4 sezonu po tym jak obcieto sieralowi budzet ale widac niepotrzebnie.
Jak widac, jeśli się ma pomysł, ekipę i serce do serialu, duży budżet nie jest aż tak bardzo potrzebny. (tym bardziej, że nie zawsze się przydaje- popatrzcie na Fringe )
Obejrzałam właśnie trzeci odcinek- co tu dużo gadać- 10/10
[quote="Shen"]Smutny odcinek, swietne jak poprzednie dwa, troche sie obawialem o poziom 4 sezonu po tym jak obcieto sieralowi budzet ale widac niepotrzebnie. [/quote]
Jak widac, jeśli się ma pomysł, ekipę i serce do serialu, duży budżet nie jest aż tak bardzo potrzebny. (tym bardziej, że nie zawsze się przydaje- popatrzcie na Fringe :P ) Obejrzałam właśnie trzeci odcinek- co tu dużo gadać- 10/10 :grin:
[spoiler]no i bracia znowu uganiaja sie za potworkami mimo tego ze zbliza sie apokalipsa i szatan chce zejsc na ziemie. niezle gore sie robi z supernatural[/spoiler]
Jak widać oglądalność wcale nie jest za wysoka, choć serial jest na 1 miejscu mojej listy. Licze tylko, że serial będzie miał jeszcze kilka sezonów, bo ostatnio naprawdę ciężko jest znaleść coś tak dobrego jak SUPERNATURAL.
Co do oglądalności to tutaj link dla tych którzy newsa tego jeszcze nie czytali -> [url]http://hatak.pl/news/3547/OgladalnoscSupernaturalnatleinnychserii/[/url]
Jak widać oglądalność wcale nie jest za wysoka, choć serial jest na 1 miejscu mojej listy. Licze tylko, że serial będzie miał jeszcze kilka sezonów, bo ostatnio naprawdę ciężko jest znaleść coś tak dobrego jak SUPERNATURAL.
Jezeli Kripke bedzie mial dobry pomysl na kolejne serie to jestem na tak, ale nie bede plakac gdy Supernatural odejdzie w chwale po zakonczeniu 4 sezonu.
Czytalem ze Supernatural jest emitowane o tej samej porze co CSI: LV i Greys Anatomy wiec przeciwnikow ma mocnych.
Jezeli Kripke bedzie mial dobry pomysl na kolejne serie to jestem na tak, ale nie bede plakac gdy Supernatural odejdzie w chwale po zakonczeniu 4 sezonu. Czytalem ze Supernatural jest emitowane o tej samej porze co CSI: LV i Greys Anatomy wiec przeciwnikow ma mocnych.
Dokladnie, SN konkuruje z bardzo mocnymi serialami dlatego oglądalność nie jest cudowna. Prawdziwą oglądalność moznaby ocenić uwzględniąc ile osob oglada ten serial pozniej na kompie, no ale raczej to jest nie do policzenia :/
Dokladnie, SN konkuruje z bardzo mocnymi serialami dlatego oglądalność nie jest cudowna. Prawdziwą oglądalność moznaby ocenić uwzględniąc ile osob oglada ten serial pozniej na kompie, no ale raczej to jest nie do policzenia :/
Mroofa69 pisze:Ojej jak fajnie mój kochany Supernatural Jedyny plus długiego pobytu w szpitalu jest taki że wychodze a tu tyle zaległych seriali do ogladania.
A juz myslalam , ze nas opuscilas tak dlugo cie nie bylo
asd za kolejny odcinek dostaje nagrode "niespodzianke"
[quote="Mroofa69"]Ojej jak fajnie mój kochany Supernatural :grin: Jedyny plus długiego pobytu w szpitalu jest taki że wychodze a tu tyle zaległych seriali do ogladania.[/quote] A juz myslalam , ze nas opuscilas tak dlugo cie nie bylo
asd za kolejny odcinek dostaje nagrode "niespodzianke" :smt033
kurde ja teraz zyje od piatku do piatku, nie moge sie doczekac nastepnego odcinka
ja żyje w cyklu piątek - wtorek - piątek bo w piątki jest Supernatural, Smallville (które juz chyba z przyzwyczajenia tylko oglądam) i często w piątek House'a , a we wtorek jest Heroes, PB, HIMYM, T:TSCC i Chuck . jakoś tak się składa że w inne dni tygodnia jakoś tak biednie z fajnymi serialami jest :/
[code]kurde ja teraz zyje od piatku do piatku, nie moge sie doczekac nastepnego odcinka[/code]
ja żyje w cyklu piątek - wtorek - piątek :D bo w piątki jest Supernatural, Smallville (które juz chyba z przyzwyczajenia tylko oglądam) i często w piątek House'a , a we wtorek jest Heroes, PB, HIMYM, T:TSCC i Chuck :D. jakoś tak się składa że w inne dni tygodnia jakoś tak biednie z fajnymi serialami jest :/
Obejrzałem pierwszy odcinek (pierwsze serii!) i zaintrygował mnie ten serial. Zaraz potem zabrałem się za drugi i... nuuuuuda. Historia banalna i na maxa przewidywalna. Zero dynamiki i rozwoju głównego wątku. Teraz musi minąć dużo czasu zanim (o ile w ogóle) obejrzę trzeci odcinek.
Obejrzałem pierwszy odcinek (pierwsze serii!) i zaintrygował mnie ten serial. Zaraz potem zabrałem się za drugi i... nuuuuuda. Historia banalna i na maxa przewidywalna. Zero dynamiki i rozwoju głównego wątku. Teraz musi minąć dużo czasu zanim (o ile w ogóle) obejrzę trzeci odcinek.
W pierwszych dwóch sezonach tak jest, a najbardziej w pierwszym, że nie ma nawiązań do głównego wątku. Trzeci i czwarty z tego co widać to już całkiem co innego. Ten serial jest o tyle dobry, że jest coraz lepszy w miarę oglądania, aż w końcu nie możesz już przestać Ja po pierwszych paru odcinkach też miałem podobnie jak ty, że na niektórych się strasznie nudziłem. Później jest dużo lepiej.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
W pierwszych dwóch sezonach tak jest, a najbardziej w pierwszym, że nie ma nawiązań do głównego wątku. Trzeci i czwarty z tego co widać to już całkiem co innego. Ten serial jest o tyle dobry, że jest coraz lepszy w miarę oglądania, aż w końcu nie możesz już przestać :D Ja po pierwszych paru odcinkach też miałem podobnie jak ty, że na niektórych się strasznie nudziłem. Później jest dużo lepiej.