Supernatural

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!

<t>Sam czy Dean Winchester?</t>

Można wybrać tylko 1. opcję

Nie głosuj, zobacz wyniki, ale stracisz prawo do głosowania

Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

USA Supernatural

Post autor: Shedao Shai »

Jak rozumiem, posty nie zostaną przeniesione, dlatego zakładam temat o moim ulubionym obecnie lecącym serialu.

Trzeci sezon moim zdaniem rządzi, do piątego odcinka jego forma zwyżkowa była niesamowita, każdy odcinek lepszy. Potem trochę przychamowali, ale wciąż... na nic nie czekam bardziej, niż na piątkowy wieczór i nowe przygody braci Winchesterów. Inna sprawa, że niestety następny odcinek dopiero za trzy tygodnie :(
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Ojj trzeci sezonik rozkłada dwa poprzednie TAKŻE DOBRE na łopatki:) Jest świetny, żadko który serial notuje takie skoki;) Ostatni odcinek dobry;)

Spoiler - Zznacz tekst aby przeczytać

Samowi coś łatwo przyszło zabicie Gordona, ciekawe czy miał rację twierdząć ze Sam to nie Sam;)
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2007, 11:45 przez Sqter, łącznie zmieniany 2 razy.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Re: Supernatural

Post autor: Shen »

Shedao Shai pisze: Trzeci sezon moim zdaniem rządzi, do piątego odcinka jego forma zwyżkowa była niesamowita, każdy odcinek lepszy. Potem trochę przychamowali, ale wciąż... na nic nie czekam bardziej, niż na piątkowy wieczór i nowe przygody braci Winchesterów. Inna sprawa, że niestety następny odcinek dopiero za trzy tygodnie :(
Ten odcinek ze statkiem byl mocno sredni, ale ostatni z Gordonem juz trzymal poziom moim zdaniem. Czemu jest przerwa? Ma to cos wspolnego ze strajkiem scenarzystow?
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

co do przerwy to zbiza sie ten okres w ktorym zaczynaja robic przerwy. tak jest z wiekszoscia seriali
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Shen - Supernaturala dostosowali do ramówki Smallville. Jedne odcinek w grudniu, a potem w styczniu :(

Sqter - bardzo dobry pomysl z tym spoilerem na żółto, ja myślę że tak to powinniśmy teraz robić! :)
JohnGotti
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: JohnGotti »

Spojler?

Co do samego zabicia gordona to chyba sprawa jasna, stal sie wampirem wiec trzeba go wyeliminowac. Co do samej "egzekucji" to rzeczywiscie dosc zastanawiajace, mysle ze Sam ma jakies "moce" jakkolwiek to nazwac ktore beda coraz bardziej wychodzily z ukrycia i odroznialy go od reszty smiertelnikow. Natomiast nie sadze aby stal sie kims zlym.

Koniec spojlera?
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Shedao Shai pisze:Shen - Supernaturala dostosowali do ramówki Smallville. Jedne odcinek w grudniu, a potem w styczniu :(

Sqter - bardzo dobry pomysl z tym spoilerem na żółto, ja myślę że tak to powinniśmy teraz robić! :)
ad1. Jak to to co ja będę oglądał:( PB znika Supernatural znika:( Kiedy Jericho i Battlestar;D?

Ad2. Wiadomo;D Hehe wprowadzam nowe standardy na rynek, jak widać wyżej się przynajmniej w jednym przypadku przyjęło:D
temp123
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: temp123 »

Kuuurna z tymi przerwami :) Ja dzis rano radosny jak w kazdy piatek jena z pierwszych czynnosci to szukanie supernaturala i smallvilla a tu lipa... eh.

A z tym pisaniem na zolto spoilerow faktycznie trafiony pomysl :)
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

No paranoja! Trzeba będzie oglądać jakies starocie, bo na razie to z seriali na bieżąco zostanie mi tylko Heroes i Reaper.... ;(
Lord_Ace
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Lord_Ace »

Mnie się ten ze statkiem podobał z Gordonem zaraz obejrzę to wyrobię sobie jakąś opinie.
zoolw
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zoolw »

Czy ma ktoś dokładną datę emisji kolejnego odcinka, bo jak dziewczynie powiedziałem, że nastąpiła przerwa to zszedł uśmiech z twarzy ? :cry:

A co do serii, to jakoś bardziej podobał mi się pierwszy sezon (muzyka była genialna!), choć przyznaje, że pozbawienie Gordona głowy, przez Sama było intrygujące :lol:
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Wie ktos ile odcinkow supernatural zostalo nakreconych? Bo narazie nie zanosi sie na koniec strajku.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Może mi ktoś TO! wytłumaczyć? Tzn wiem co to znaczy ale nie słyszałem o tym że ma nie być 4 sezonu:( Przy okazji to link z reklam Google na stronie głównej Tvshows.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Sam jestem zdziwiony :/ Zwłaszcza, że 3 sezon jest naprawdę niezły, chyba nawet najlepszy, więc i oglądalność jest chyba wysoka.

Może oni tylko tak zapobiegawczo ;)
Lord_Ace
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Lord_Ace »

Może tylko tak straszą i czekają na protesty fanów , jak zbierze się ich dużo to pykną kolejny sezon. Takie małe badanie rynku serialowego...
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Może tylko tak straszą i czekają na protesty fanów , jak zbierze się ich dużo to pykną kolejny sezon. Takie małe badanie rynku serialowego...
że tak powiem: bullshit. Skoro ten- 3 sezon (z braku dalszych scenariuszy) ma byc skrocony to pewnie chodzi o to że 4 sezonu tez niema kto scenariuszy napisac! czy tak trudno to wywnioskować?? Skonczy sie strajk- pewnie beda myslec nad 4 seria, jak sie nie skonczy to zostawią porządne 3 sezony, i kazdy bedzie dobrze chociaz wspominał ten serial.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

A co stoi na przeszkodzie, żeby 4 też był porządny;) Supernatural z każdym kolejnym sezonem się rozkręca, no dobra trzeci na bank podbił wysoko;)
muaddib3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: muaddib3 »

W tym roku Gwiazdka już 13 grudnia - 3x08: "A Very Supernatural Christmas"!

Jeszcze tylko 2 dni!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

[3x08] Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...