[Netflix]: [2015], wkrótce Produkcja: USA, Gatunek: Sci-fi,Akcja, Dokładna data premiery: 2015 Reżyseria: J. Michael Straczynski,Lana i Andy Wachowscy, Scenariusz: J.M. Straczynski,L i A Wachowscy
Tajemniczy projekt tworcy Babylon5 (J. Michael Straczynski) oraz rodenstwa Wachowskich (Matrix, Atlas Chmur).
W roznych zakatkach swiata kilka osob zyskuje z jakichs nieznanych przyczyn zdolnosci telepatyczne i moze komunikowac sie ze soba.
Skad to sie wzielo? Co to oznacza? Czy wiaze sie z jakims zagrozeniem dla tych osob? A moze to te osoby stanowia zagrozenie?
Mysle, ze moze byc bardzo ciekawie i - znajac tworczosc Straczynskiego oraz Wachowskich - bardzo apokaliptycznie
PS. Projekt jest tak tajemniczy, ze na razie brak oficjalnych fotek i nic nie wiadomo o obsadzie
[b] [Netflix][/b]: [2015], [b]wkrótce[/b] [b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Sci-fi,Akcja, [b]Dokładna data premiery:[/b] 2015 [b]Reżyseria:[/b] J. Michael Straczynski,Lana i Andy Wachowscy, [b]Scenariusz:[/b] J.M. Straczynski,L i A Wachowscy [img]https://baza.seriale-asd.eu/images/o1a.gif[/img][url=http://www.imdb.com/title/tt2431438/][img]https://baza.seriale-asd.eu/images/o2.gif[/img][/url][img]https://baza.seriale-asd.eu/images/o3a.gif[/img][img]https://baza.seriale-asd.eu/images/o4a.gif[/img][img]https://baza.seriale-asd.eu/images/o5a.gif[/img]
Tajemniczy projekt tworcy Babylon5 (J. Michael Straczynski) oraz rodenstwa Wachowskich (Matrix, Atlas Chmur). W roznych zakatkach swiata kilka osob zyskuje z jakichs nieznanych przyczyn zdolnosci telepatyczne i moze komunikowac sie ze soba. Skad to sie wzielo? Co to oznacza? Czy wiaze sie z jakims zagrozeniem dla tych osob? A moze to te osoby stanowia zagrozenie?
Mysle, ze moze byc bardzo ciekawie i - znajac tworczosc Straczynskiego oraz Wachowskich - bardzo apokaliptycznie :)
PS. Projekt jest tak tajemniczy, ze na razie brak oficjalnych fotek i nic nie wiadomo o obsadzie :)
Brzmi rzeczywiście ciekawie tylko obawiam się Wachowskich. Dla mnie są autorami jednego dobrego filmu. Każdy następny według mnie sp*** totalnie wiec nie jest to dobra rekomendacja.
Ale...pożyjemy zobaczymy.
Brzmi rzeczywiście ciekawie tylko obawiam się Wachowskich. Dla mnie są autorami jednego dobrego filmu. Każdy następny według mnie sp*** totalnie wiec nie jest to dobra rekomendacja. Ale...pożyjemy zobaczymy. :)
Pojawiły się nowe informacje dotyczące Sense8. Pierwszy sezon będzie miał 10 epizodów.
Dobra wiadomość jest taka, że zdjęcia rozpoczną się w czerwcu. Serial będzie kręcony w 8 różnych lokalizacjach na świecie - tam też będzie mieszkało 8 głównych bohaterów serialu.
Gorsza wiadomość jest taka, że premiera Sense8 będzie miała dopiero miejsce w 2015 roku.
Pojawiły się nowe informacje dotyczące Sense8. Pierwszy sezon będzie miał 10 epizodów. Dobra wiadomość jest taka, że zdjęcia rozpoczną się w czerwcu. Serial będzie kręcony w 8 różnych lokalizacjach na świecie - tam też będzie mieszkało 8 głównych bohaterów serialu. Gorsza wiadomość jest taka, że premiera Sense8 będzie miała dopiero miejsce w 2015 roku.
Po długiej ciszy pojawiły się informacje o obsadzie Sense 8
W serialu pojawią się: Naveen Andrews (Lost, na zdjęciu) oraz Daryl Hannah, Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Aml Ameen, Freema Agyeman, Tena Desae, Doona Bae, Max Riemelt, Alfonso Herrera,Erendira Ibarra, Jamie Clayton, Miguel Silvestri oraz Terrence Mann.
Bardzo międzynarodowo, ale jak zapowiadano, akcja Sense 8 ma się toczyć na całym świecie - 8 osób zostało w tajemniczy sposób ze sobą połączonych mentalni i emocjonalnie - mają nawet dostęp do swoich najbardziej skrytych tajemnic.
Grupa próbuje nie tylko rozwikłać zagadkę swojego połączenia, ale również musi stawić czoło tajemniczej organizacji, która ma ewidentnie złowrogie zamiary wobec członków grupy.
Po długiej ciszy pojawiły się informacje o obsadzie Sense 8 W serialu pojawią się: Naveen Andrews (Lost, na zdjęciu) oraz Daryl Hannah, Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Aml Ameen, Freema Agyeman, Tena Desae, Doona Bae, Max Riemelt, Alfonso Herrera,Erendira Ibarra, Jamie Clayton, Miguel Silvestri oraz Terrence Mann. Bardzo międzynarodowo, ale jak zapowiadano, akcja Sense 8 ma się toczyć na całym świecie - 8 osób zostało w tajemniczy sposób ze sobą połączonych mentalni i emocjonalnie - mają nawet dostęp do swoich najbardziej skrytych tajemnic. Grupa próbuje nie tylko rozwikłać zagadkę swojego połączenia, ale również musi stawić czoło tajemniczej organizacji, która ma ewidentnie złowrogie zamiary wobec członków grupy.
Hm, pewnie w taki czy inny sposób będzie można
A czy któraś ze stacji tv będzie go w Polsce emitowała - miejmy nadzieję, że tak, ale na chwilę obecną trudno to przewidzieć,
skoro jeszcze nawet bardzo niewiele wiadomo o samym serialu.
Hm, pewnie w taki czy inny sposób będzie można ;) A czy któraś ze stacji tv będzie go w Polsce emitowała - miejmy nadzieję, że tak, ale na chwilę obecną trudno to przewidzieć, skoro jeszcze nawet bardzo niewiele wiadomo o samym serialu.
Kurczę ale tematyka mało oryginalna - było już trochę tego, o takich swoistych "połączeniach", których wyjaśnienie odnajdujemy w ostatnim odcinku. Wprawdzie tutaj dochodzić ma jeszcze czynnik paranormalny (skoro wiedzą o sobie wszystko) to jednak nadal jestem sceptyczny.
Wachowscy zasłynęli z Matrixa ale pamiętać też trzeba, że nakręcili takie gniotki jak np. Speed Racer. Może więc być różnie...
Kurczę ale tematyka mało oryginalna - było już trochę tego, o takich swoistych "połączeniach", których wyjaśnienie odnajdujemy w ostatnim odcinku. Wprawdzie tutaj dochodzić ma jeszcze czynnik paranormalny (skoro wiedzą o sobie wszystko) to jednak nadal jestem sceptyczny. Wachowscy zasłynęli z Matrixa ale pamiętać też trzeba, że nakręcili takie gniotki jak np. Speed Racer. Może więc być różnie...
Chciałbym, zeby to wypaliło, bo głodny jestem dobrego sci-fi. Niestety Almost Human nie spełnił pokładanych w nim oczekiwań, choć potencjał był. Mam nadzieję, że w tym przypadku będzie inaczej.
Chciałbym, zeby to wypaliło, bo głodny jestem dobrego sci-fi. Niestety [i]Almost Human[/i] nie spełnił pokładanych w nim oczekiwań, choć potencjał był. Mam nadzieję, że w tym przypadku będzie inaczej.