Z nowych aktorów, do obsady dołączył Luke Mitchell (John z Tomorrow People) jako jeden z Inhumans i ma pomóc dla Quake opanować jej moce.
Marvel's Agents of SHIELD
-
kain_b
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
Re: Marvel's Agents of SHIELD
Mockingbird na stałe, to dobry krok, trochę ekipy się już wykruszyło.
Z nowych aktorów, do obsady dołączył Luke Mitchell (John z Tomorrow People) jako jeden z Inhumans i ma pomóc dla Quake opanować jej moce.
Spoiler:
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Serial powrócił w bardzo dobrym stylu.
Mamy kontynuację wątku z poprzedniego odcinka, prawie, że bezpośrednią.
Początkowe sceny pokazują retrospekcje z mężczyzną, którego widzieliśmy w końcowej scenie jesiennego finału. Musze przyznać, że ładne efekty zaprezentowano, a najlepiej przedstawiono to w ostatniej scenie.
Odcinek dobrze napisany i zagrany. Mnóstwo emocji, zachowanie postaci przedstawiono bardzo wiarygodnie, a scena jak Fitz pociesza Skye naprawdę może wzruszyć.
I tekst odcinka wypowiadany przez CoulsonaCieszę się, że twórcy nauczyli się na błędach, bo w drugim sezonie serial prezentuje naprawdę wysoki poziom, a Afetrshocks kontynuują dobrą passę serialu.
Widać że ta część serialu skupi się na wątku Inhumans oraz dalszym pościgiem za Hydrą, nie wiem jak inni, ale ja z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy.
Mamy kontynuację wątku z poprzedniego odcinka, prawie, że bezpośrednią.
Początkowe sceny pokazują retrospekcje z mężczyzną, którego widzieliśmy w końcowej scenie jesiennego finału. Musze przyznać, że ładne efekty zaprezentowano, a najlepiej przedstawiono to w ostatniej scenie.
Odcinek dobrze napisany i zagrany. Mnóstwo emocji, zachowanie postaci przedstawiono bardzo wiarygodnie, a scena jak Fitz pociesza Skye naprawdę może wzruszyć.
I tekst odcinka wypowiadany przez Coulsona
Spoiler:
Widać że ta część serialu skupi się na wątku Inhumans oraz dalszym pościgiem za Hydrą, nie wiem jak inni, ale ja z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy.
-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
czyli teraz mamy Duży plus za agenta Gonzaleza niezapomnianego admirała Adama z Battlestar Galactica. Co zrobi Hunter wraz z Coulsonem?Czy ich misją będzie jedynie Jak poradzą sobie May, Fitz i Simmons w nowej rzeczywistości, czy któreś z nich się podda i nie będzie lojalne Coulsonowi? Co zawiera tajemniczy obiekt powierzony Coulsonowi przez Fury'ego?
Spoiler:
Spoiler:
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Będzie kolejny sezon serialu
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
-
-
seriale znam jak kieszeń
Nieźle namieszali w finale.Nie spodziewałem się wydarzenia z ostatnich sekund odcinka Shield na pewno będzie jej szukać oraz badać tenże tajemniczy obiekt. Kolejna sprawa to WardSprawa Inumans na pewno jeszcze nie została zakończona, ciekawe jak Skye sobie poradzi w nowej roli?Szkoda mia Cala, bo jego postać nadawała niesamowitego kolorytu całej serii a wygląda na to, że już go nie zobaczymy.Mamy bardzo fajne zakończenie i 3 sezon może zostać otwarty z przytupem.Na pewno będę czekał na wznowienie serialu.
Spoiler:
Spoiler:
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Sprawa Inhumans na pewno będzie rozwijana, wszak będzie to podbudowa pod film, choć do premiery jeszcze sporo zostało.
Z Wardem to nie byłbym tego taki pewien.
Co do finału to ładnie zwieńczył cały sezon, zamykając wątek SHIELD, a otwierając wątek Kree
Szkoda, że wątek postaci w którą wcielał się Kyle MacLachlan został zakończony (a może jeszcze wróci?), bo była to jedna z ciekawszych i bardziej charyzmatycznych postaci, która przeszła sporą przemianę na przełomie całego sezonu, a końcówka można powiedzieć nieco wzruszająca
Ale trzeba przyznać, że ładne zamknięcie mu scenarzyści zafundowali 
Z Wardem to nie byłbym tego taki pewien
Spoiler:
Co do finału to ładnie zwieńczył cały sezon, zamykając wątek SHIELD, a otwierając wątek Kree
Spoiler:

-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Jest jakaś dziura miedzy 19 a 20 odcinkiem? Czy czegoś nie załapałem?
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Ne ma dziury, tylko między tymi odcinkami jest akcja Avengers 2
I w dialogach (i nie tylko) nawiązują do tego co się działo w filmie.

-
Sirm
-
seriale to moja pasja
- Kontakt:
Może należało by wypuścić ten film jako odcinek 19 i pół 

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
W przeciwieństwie do CA: Winter Sildier w pierwszym sezonie druga część Avengers nie wpływa na serial w tak dużym stopniu.
-
kain_b
Wskaż do odpowiedzi - Expert
Wszelkie informacje wskazują na to, że Skye będzie tworzyć specjalny oddział: Secret Warriors

Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
Mam pytanie do osób, które oglądają ten serial, czy jego poziom wzrósł aż tak bardzo jak wszyscy o tym piszą? Oglądałem go do pierwszych 10 odcinków i był taki sobie, jak jest Wasza opinia?
-
-
seriale znam jak kieszeń
Poziom mocno poszedl do gory od 2 polowy pierwszego sezonu. Zalecam kontynuacje przygody z serialem. 

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Poziom podskoczył po CA: Winter Soldier, czyli od odcinak 1x17. Ale w drugim sezonie poziom jest jeszcze wyższy i co najważniejsze równy, rzadko trafiają się słabsze epizody. No i różnica jest taka, że mamy fabułę w miarę ciągłą bez proceduralnych odcinków.
Premiera trzeciego odcinka potwierdza, że to jeden z lepszych seriali obecnie emitowanych w telewizji ogólnodostępnej i czołówka seriali komiksowych. Jest ciekawa intryga, jest humor i jest akcja i to wszystko podane w bardzo atrakcyjnej formie.
Jak sugeruje hasło reklamujące najnowszy sezon, teraz produkcja skupia się na Inhumans i bardzo fajnie to wyszło.
Warto się przemęczyć (też miałem kryzys w pierwszym sezonie), aby cieszyć się z seansu serialu w późniejszych sezonach.
Premiera trzeciego odcinka potwierdza, że to jeden z lepszych seriali obecnie emitowanych w telewizji ogólnodostępnej i czołówka seriali komiksowych. Jest ciekawa intryga, jest humor i jest akcja i to wszystko podane w bardzo atrakcyjnej formie.
Jak sugeruje hasło reklamujące najnowszy sezon, teraz produkcja skupia się na Inhumans i bardzo fajnie to wyszło.
Warto się przemęczyć (też miałem kryzys w pierwszym sezonie), aby cieszyć się z seansu serialu w późniejszych sezonach.
-
-
seriale znam jak kieszeń
Bardzo dobry odcinek otwierający 3 sezon.Produkcja ma solidny budżet co widać w efektach specjalnych ciekawy nowy wątek oraz nierozwiązany stary . Jedyne co mi nie pasuje to Fitz w roli terenowego agenta. Numer Coulsona z ręką wymiata.Bardzo fajne sarkastyczne teksty przypominają mi klimatem Bonda z czasów Connery'ego. Nowa bohaterka/przeciwniczka będzie twardym orzechem do zgryzienia.
Spoiler:
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
Dzięki za opinię, czyli będzie trzeba chyba pożegnać się z Gotham i wrócić do Agentów 

-
-
seriale znam jak kieszeń
Troszkę się rozczarowałem po 2 odcinku z powodu Nastąpiło to moim zdaniem stanowczo za szybko. Ward zaczyna działać i na pewno jeszcze coś namąci w tym sezonie.Pojawią się też kawaleria nieobecna w 1 odcinku. Lekkie rozczarowanie nie zmienia faktu, że ten serial to póki co numer 1 wśród oglądanych przeze mnie seriali w tym sezonie.
Spoiler:
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Agents... bardzo dobrze się rozwija. Widać że twórcy mają większy plan, bo nie przeciągają niepotrzebnie wątków, ale za to pojawiają się nowe,które są jeszcze bardziej interesujące.
Postać Fitza zaskakuje. W pierwszym sezonie razem z Simmons byli najbardziej irytującymi postaciami, a teraz świetnie się go ogląda. Widać, że ma motywację i dąży do celu, co jest dobrze przedstawione i aktorsko się Iain De Caestecker świetnie się spisuje.
Serial trzyma dobry poziom... i oby tak dalej.
Spoiler:
Serial trzyma dobry poziom... i oby tak dalej.
-
Sirm
-
seriale to moja pasja
- Kontakt:
Racja. Serial dobrze zaczął sezon i ciągle trzyma poziom, akcja ma sensowne tempo, nowe wątki nie nużą (może z wyjątkiem Warda, niech już go ubiją albo coś bo takie ciągłe "zabili go i uciekł" powoli zaczyna denerwować). Podoba mi się jak z zapchajdziury po 'Avengersach' (1 sezon) serial wyewoluował we własnym kierunku i żeby mieć sens nie musi się już podpierać tamtymi postaciami i wątkami.
Oceń ten serial