Na youtobe można znaleźć fajne filmiki z planu zdjęciowego i komentarze aktorów
Czwarty sezon był bardzo dobry, z lekką zniżką pod sam koniec sezonu IMO.
Jeśli zaś chodzi o moment zaskoczenia to ja czułem się jak najbardziej zaskoczony, w 4 sezonie było tyle zwrotó akcji że łatwo się było na pewnym etapie pogubić co do tego kto próbuje co osiągąć.
Na youtobe można znaleźć fajne filmiki z planu zdjęciowego i komentarze aktorów :)
Czwarty sezon był bardzo dobry, z lekką zniżką pod sam koniec sezonu IMO.
Jeśli zaś chodzi o moment zaskoczenia to ja czułem się jak najbardziej zaskoczony, w 4 sezonie było tyle zwrotó akcji że łatwo się było na pewnym etapie pogubić co do tego kto próbuje co osiągąć.
Jak dla mnie w sezonie 4 działo się... aż za wiele.
Te wszystkie strzelanki i szybkie (za szybkie wręcz) zwroty akcji spowodowały, że gdzieś się ulotnił element napięcia, który mi towarzyszył w poprzednich sezonach.
No nic, jeszcze jeden sezon przed nami do obejrzenia, nawet bez specjalnych emocji to i tak fajna strzelanka
Ciekawe jak zdrowie Sullivana Stapletona?
Jak dla mnie w sezonie 4 działo się... aż za wiele. Te wszystkie strzelanki i szybkie (za szybkie wręcz) zwroty akcji spowodowały, że gdzieś się ulotnił element napięcia, który mi towarzyszył w poprzednich sezonach. No nic, jeszcze jeden sezon przed nami do obejrzenia, nawet bez specjalnych emocji to i tak fajna strzelanka :) Ciekawe jak zdrowie Sullivana Stapletona?
Zdjęcia do serialu są w toku. Ostatni sezon serialu będzie liczył 10 odcinków.
Do obsady Strike Back dołączyła Michelle Yeoh (na zdjęciu - Crouching Tiger, Hidden Dragon).
Dodatkowo Deadline podaje, że w obsadzie serialu pojawią się nowe twarze: Dustin Clare (Spartacus), James Wilby (Gosford Park), Adrian Paul (Highlander), Joseph Gatt (Game Of Thrones), Christian Antidormi (Spartacus: War Of The Damned), Michael Bisping (zawodnik MMA), Michael McElhatton (Game Of Thrones), Max Beesley (Suits), Tim McInnerny (Notting Hill), Leo Gregory (Tristan And Isolde), Mark Griffin (Doctor Who), Wolf Kahler (Sherlock Holmes: A Game Of Shadows), Andrew Pleavin (300: Rise Of An Empire), Eliza Hope Bennett (Nanny McPhee) and Masa Yamaguchi (The Wolverine).
Zdjęcia do serialu są w toku. Ostatni sezon serialu będzie liczył 10 odcinków. Do obsady Strike Back dołączyła Michelle Yeoh (na zdjęciu - Crouching Tiger, Hidden Dragon). Dodatkowo Deadline podaje, że w obsadzie serialu pojawią się nowe twarze: Dustin Clare (Spartacus), James Wilby (Gosford Park), Adrian Paul (Highlander), Joseph Gatt (Game Of Thrones), Christian Antidormi (Spartacus: War Of The Damned), Michael Bisping (zawodnik MMA), Michael McElhatton (Game Of Thrones), Max Beesley (Suits), Tim McInnerny (Notting Hill), Leo Gregory (Tristan And Isolde), Mark Griffin (Doctor Who), Wolf Kahler (Sherlock Holmes: A Game Of Shadows), Andrew Pleavin (300: Rise Of An Empire), Eliza Hope Bennett (Nanny McPhee) and Masa Yamaguchi (The Wolverine).
Czyżby serial zatoczył koło? Pamiętam z początku wszyscy krytykowali go (pierwszy sezon) właśnie za jego prostotę - ot rżnięcie i tratatata... i tak w kółko.
Teraz znowuż za zbyt skomplikowany scenariusz??
Ciekawe...
Czyżby serial zatoczył koło? Pamiętam z początku wszyscy krytykowali go (pierwszy sezon) właśnie za jego prostotę - ot rżnięcie i tratatata... i tak w kółko. Teraz znowuż za zbyt skomplikowany scenariusz?? Ciekawe... :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ll-Vc6FZAMU Jak to jest z tą datą premiery nowego sezonu? Z trailera wynika, że na Sky 1 premiera będzie 3 czerwca.
Nie mogłem się powstrzymać i oglądnąłem od razu dwa odcinki raz za razem. Bez zbędnej gadaniny chłopaki od razu przystąpiły do rzeczy czyli strzelaniny i spektakularnych pościgów.
Przy oglądaniu zwróćcie uwagę na kolorystykę serialu - jest bardzo intensywna i kontrastowa. Jedna scena jest np. mocno zielona by zaraz przeskoczyć do fioletowej - tworzy to bardzo fajny efekt - szkoda, że morduję się oglądając ten serial na 4,2" ale obecnie nie mam innej możliwości.
Na pewno ten sezon będzie ostatnim? Była by to wielka szkoda bo tak naprawdę to nie ma nic innego w zamian, tak tryskającego testorenonem i akcją.
Nie mogłem się powstrzymać i oglądnąłem od razu dwa odcinki raz za razem. Bez zbędnej gadaniny chłopaki od razu przystąpiły do rzeczy czyli strzelaniny i spektakularnych pościgów. Przy oglądaniu zwróćcie uwagę na kolorystykę serialu - jest bardzo intensywna i kontrastowa. Jedna scena jest np. mocno zielona by zaraz przeskoczyć do fioletowej - tworzy to bardzo fajny efekt - szkoda, że morduję się oglądając ten serial na 4,2" ale obecnie nie mam innej możliwości.
Na pewno ten sezon będzie ostatnim? Była by to wielka szkoda bo tak naprawdę to nie ma nic innego w zamian, tak tryskającego testorenonem i akcją.
Jakoś nie przekonuje mnie ten najnowszy sezon Strike Back. Mamy co prawda fajne lokacje w Tajlandii, trochę interesujących zdjęć i klasyczną "strajkbackową fabułę" ale reszta trochę zawodzi. Szczególnie choreografie walk wręcz i strzelanin są takie sobie, pościgi też specjalnie mi się nie podobają. Mam wrażenie, że mamy znów dużo więcej tego co przeszkadzało mi we wczesnych sezonach serialu, czyli strasznie niecelny ostrzał prowadzony przez wszystkich antagonistów. W czwartym sezonie wyglądało to jakoś lepiej, żołnierze section 20 jakoś dużo bardziej starali się chować i osłaniać siebie nawzajem. Generalnie zachowanie części postaci postaci, szczególnie z drugie planu, też nie trzyma się ładu i składu. Mam nadzieję że w dalszych odcinkach to się poprawi.
Jakoś nie przekonuje mnie ten najnowszy sezon Strike Back. Mamy co prawda fajne lokacje w Tajlandii, trochę interesujących zdjęć i klasyczną "strajkbackową fabułę" ale reszta trochę zawodzi. Szczególnie choreografie walk wręcz i strzelanin są takie sobie, pościgi też specjalnie mi się nie podobają. Mam wrażenie, że mamy znów dużo więcej tego co przeszkadzało mi we wczesnych sezonach serialu, czyli strasznie niecelny ostrzał prowadzony przez wszystkich antagonistów. W czwartym sezonie wyglądało to jakoś lepiej, żołnierze section 20 jakoś dużo bardziej starali się chować i osłaniać siebie nawzajem. Generalnie zachowanie części postaci postaci, szczególnie z drugie planu, też nie trzyma się ładu i składu. Mam nadzieję że w dalszych odcinkach to się poprawi.
Też mam wrażenie, że coś kuleje realizacyjnie. Ewentualnie zacząłem ostatnio jakoś zwracać uwagę na tego typu głupoty, bo i w PoI ostatnio marudziłem na brak logiki i realizmu. Tutaj w drugim odcinku scena ze spychaczem mnie pokonała. Musiałem wyłączyć, bo szlag mnie trafił.
Też mam wrażenie, że coś kuleje realizacyjnie. Ewentualnie zacząłem ostatnio jakoś zwracać uwagę na tego typu głupoty, bo i w PoI ostatnio marudziłem na brak logiki i realizmu. Tutaj w drugim odcinku scena ze spychaczem mnie pokonała. Musiałem wyłączyć, bo szlag mnie trafił.