FX zamawia nowe seriale

Tutaj możesz zamieścić krótkie informacje i ciekawostki, dotyczące seriali telewizyjnych.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

FX zamawia nowe seriale

Post autor: Lubec »

Obrazek

FX zamówiło pierwszy sezon komedii Better Things, której współtwórcą jest Pamela Adlon, która również gra główną rolę. Informację podali Eric Schrier oraz Nick Grad prezydenci programowi FX Networks i FX Productions. Adlon będzie również producentem wykonawczym wraz z Louisem C.K, który również jest współtwórcą serialu, a wspomogą ich Blair Breard, Dave Becky oraz 3 Arts Entertainment.
Adlon i C.K. napisali pilota, a ten drugi go również wyreżyseruje, a jego firma Pig Newton zajmie się produkcją.
Pierwszy sezon będzie liczył 10 odcinków. Serial przedstawi losy samotnej matki, która wychowuje trzy córki i próbuje pogodzić życie prywatne i zawodowe.

Drugą produkcją jaką zamówiono jest Cassius and Clay i produkcja jest przygotowywana dla FXX. Jest to animowana komedia z Kaitlin Olson jako “Cassius” oraz Lake Bell jako “Clay”, które próbują przetrwać w post-apokaliptycznej Ameryce.
Pierwszy sezon będzie liczył 10 odcinków, a emisja przewidziana jest na 2016 rok.
Adam Reed (Archer) napisze scenariusz oraz będzie producentem wykonawczym Cassius and Clay wraz z Megan Ganz (Modern Family, Community) County Productions Reeda Floyda (Archer, Chozen), a także Matte Thompsonem (Archer). Cassius and Clay będzie produkowany przez FX Productions.
W serialu oprócz Olson i Bell wystąpią: Susan Sarandon (Thelma & Louise, Dead Man Walking), która będzie w stałej obsadzie JB Smoove (Date Night, The Sitter), Kevin Michael Richardson (The Cleveland Show, Lilo & Stitch), Jeffrey Tambor (Transparent, Arrested Development), Stephen Root (King of the Hill, No Country for Old Men), Katy Mixon (Minions, Mike & Molly) oraz Robert Patrick (Scorpion, Terminator 2: Judgment Day).
Awatar użytkownika
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja
Ulubiony Serial: Six Feet Under
Grupa: RebelSubTeam

Re: FX zamawia nowe seriale

Post autor: Stingwood »

Serial z Pamelą przykuł mą uwagę, choć fabuła budzi wątpliwości.
Let Life Live.

IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
Awatar użytkownika
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja
Ulubiony Serial: Six Feet Under
Grupa: RebelSubTeam

Re: FX zamawia nowe seriale

Post autor: Stingwood »

Better Things zadebiutuje 8 września.