🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

CSI Las Vegas

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

Post autor: Lisu11 »

wieeelkie THX :lol:
Tynka86
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Tynka86 »

Wielkie dzięki, wszystko super tylko mam mały problem z odc. 8x05, ściągałam już go 3 razy i ciągle ma tylko 11 sekund.Czy ktoś wie o co w tym chodzi :?:
malcoolm
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: malcoolm »

czy mozna sciagnac gdzies csi season 2 asd ? na mininova nie ma, na torrentspy tez :(
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Polecam google jak nie możesz czegoś znaleźć :lol:

PS

Pożliwe że chodzi ci o to
Klikaj tu
Ostatnio zmieniony 28 marca 2008, 21:31 przez Lisu11, łącznie zmieniany 1 raz.
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Ostatnio stwierdziłem że trzeba znaleźć jakiś serial "długo terminowy" to znaczy taki co oglądałbym przez dłuższy czas :-P

Tak się zastanawiałem by wybrać CSI ale jest jedno "ale" - jak to leci :-P
Zakładam że CSI Las Vegas było najprędzej bo tego jest chyba najwięcej, a że chciałbym oglądać mniej więcej w takiej kolejności w jakiej się ukazywały to chciałbym wiedzieć kiedy, lub mniej więcej w którym momencie zaczyna się NY i Miami ?? Bądźcie tak dobrzy i napiszcie mi w jakiej kolejności to oglądać :)
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

nie ma to znaczenia, bo CSI laczy sie z innymi chyba tylko w jednym czy dwoch odcinkach...
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

Najpierw Las Vegas. Następnie równolegle z 3 sezonem LV pojawiło się Miami. Z tym że odcinek CSI LV 2x22 byl odcinkiem 0 Miami. Był to odcinek w którym ekipa z LV jechała na śledztwo w Miami i tam przy okazji była prezentacja postaci z Miami.
CSI NY pojawiło się równolegle z 5 sezonem LV i 3 sezonem Miami. Ale podobnie jak w przypadku Miami, NY również miało swój odcinek 0. Był to odcinek CSI Miami 2x23. Sytuacja jak z odcinkiem 0 Miami.

Dlatego wypada oglądać właśnie w takie kolejności.
Pojawił się jeszcze jeden cross-over. BYło to w odcinkach CSi Miami 4x07 i NY 2x07. Akcja zaczęła się w Miami, ale morderca uciekł do NY i Horatio poleciał tam.
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

@MoszeUsz dzięki za konkretną odpowiedz :)
gadreel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gadreel »

Czy jest jakakolwiek możliwość zdobycia wcześniejszych sezonów CSI Las Vegas?
Jedyne co jeszcze można znaleźć to odcinki 8 sezonu i to od 5 odcinka :( .

Szukałam w google, ale wszystkie torrenty już są dead.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

szukam utworu z 12 odcinka szostego sezonu, slychac go od ok 19 minuty, jest w stanie ktos mi pomoc i podac mi wykonawce?
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Skoro nastąpiła wzmianka o Miami to małe pytanko :oops: Czy ktoś się orientuje kiedy będą dostępne te odcinki w wersji xvid? Dla mnie to ten serial jest najlepszy a w TV puszczają juz dalsze sezony.Z miłą chęcia jednak obejrzałabym od poczatku. Z góry dzięki za odp.
:)
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

Wiec tak wg. mnie Las Vegas to najlepsze CSI xD a co do Miami... to mam u siebie wszystkie odcinki z napisami.... jakby asd pozwolil :P to moglbym
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

ogame pisze: .... jakby asd pozwolil to moglbym
To pisz na PW i zobaczysz co dalej.
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Byłoby suuuuuuuuper :grin:
:)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

wczoraj mial premiere kolejny po dluuuugiej przerwie odcinek CSI (8x12)
i z tego co widze to sezon 8 ma sie zamknac w 17 odcinkach jednak jest mozliwosc ze bedzie ich wiecej jako ze CSI Miami i NY maja zapowiedziane po 19 odcinkow wiec istnieje szansa ze jedyne sluszne CSI bedzie rowniez mialo ich wiecej

nowe odcinki CSI pojawiac sie beda jak tylko beda zrobione napisy i jak wczesniej beda one w paczkach PO DWIE SZTUKI bo nei mam czasu inaczej tego zrobic wiec prosze nie zadawac glupich pytan typu - kiedy kolejny odcienk itd...

z kolejnych dobrych informacji mamy taki oto news

Kod: Zaznacz cały

The evidence is in and it's irrefutable: Grissom will remain on the CSI beat for at least one more season — albeit with an asterisk.

Sources confirm to me exclusively that William Petersen — whose pact with the show was set to expire in May — has agreed to stick around through the 2008-09 TV season (and perhaps beyond). Although the specifics of his new deal were not disclosed, a CSI insider tells me it's both lucrative (read: $$$) and brimming with "out" clauses (read: the asterisk I spoke of earlier).

In fact, Petersen already has his first "out" lined up: This fall, the actor will return to the stage in Conor McPherson's A Dublin Carol, which kicks off a six-week run in his hometown of Chicago in mid- November. As you'll recall, Petersen missed four episodes of CSI in early 2007 to headline a Rhode Island production of Dublin Carol. Shakespearean thesp Liev Schreiber stepped in to fill the Grissom void, only to get a shot to death in his final episode.

So, CSI worshippers: Are you relieved Petersen didn't follow in the footsteps of his ex-leading lady Jorja Fox and up and quit the show? Yes? No? Indifferent? Also, should producers once again look to the theater world for Petersen's replacement, got any suggestions? Roger Bart? Cheyenne Jackson? Christine Ebersole? Mary Poppins? Post any/all casting tips below, and don't be afraid to think outside the box! 

Source: TVGuide.com
dla tych ktorzy nei trybia anglika badz nie chce im sie czytac streszcze zawartos w dwoch zdaniach

William Petersen (Grissom) ktoremu kontrakt ze stacja na CSI konczy sie w maju teo roku podpisal angaz na kolejny sezon telewizyjny czyli zobaczymy go na pewno w 9 sezonie CSI (bo nie ma watpliwosci ze takowy bedzie).
Istnieje spora szansa ze podpisze kontrakt na kolejne lata gdyz zaoferowano mu sporo $$$ i stacja dala mu na tyle luzny kontrakt ze nie beda mu robic problemow kiedy bedzie chcial wystepowac w teatrze ktory to Petersen tak bardzo lubi czyli po naszemu - nie bedzie go przez kilka odcinkow tak jak to mialo miejsce w sezonie 7
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
jan_jose
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: jan_jose »

na taką wiadomość czekałem dzięki
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

swietna wiadomosc... Tymbardziej, ze niestety NY i Miami troche jednak schodzi z poziomu ostatnimi czasy...
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

kolejny news ze swiata CSI LV

Kod: Zaznacz cały

I believe it was Mark Twain who once said: "Cast shake-ups are like Transformers — there is usually more to them than meets the eye."

And I was reminded of how true those words were this week following my back-to-back exclusives that CSI and Law & Order: SVU would be losing Gary Dourdan and Diane Neal, respectively.

Initially, I reported that the actors were leaving for the most mundane of reasons: Both of their contracts were up, and they had decided to move on. But in the hours that followed the posting of those stories, new information came to light that now calls into question the exact circumstances surrounding the exits — specifically, whether the stars were leaving of their own accord or if they had been shown the door.

In the case of Dourdan, an insider at the show insists that he and CSI execs "mutually agreed" to part ways for "creative reasons." However, a CBS mole claims the 41-year-old actor was essentially fired, adding that producers are trying to be "as supportive and protective" of him as possible by portraying the departure as mutual. That same mole wasn't willing to share the specific reason for Dourdan's ouster, except to say that it involves an "ongoing problem personal to Dourdan."

That doesn't exactly narrow it down. In 2005, Dourdan pleaded no contest to misdemeanor battery and was ordered to stay away from then-girlfriend Anne Greene and attend domestic-violence counseling. And last July, a video of him allegedly attacking a TMZ photographer made the rounds on the Web.

Meanwhile, CBS still won't officially "confirm or deny" that Dourdan is on his way out, even as a search for his replacement is underway. Repeated calls to the goodbye guy's camp went unreturned.

Over at SVU, the situation surrounding Neal has become equally suspicious. On Tuesday, a show spokesperson confirmed to me exclusively that the actress would be vacating her role as ADA Casey Novak in what appeared to be a mutual decision. However, shortly after I posted that story, a show insider says an emotional Neal gathered the crew together on the set and informed them that she had just been fired.

While Neal confirms that she "did talk to the crew" about her departure, she declined to say whether she used the F-word. "Rumors are rumors," she shrugs. "I love the crew. The crew loves me. We've really gotten along and bonded over these past five years. And they're always looking out for me and watching my back."

Asked if she was blindsided by the news, Neal, choosing her words carefully, responds, "I don't know if blindsided is the right word.... I've lasted longer – by several years – than almost any other ADA [in the Law & Order universe]. So every year I've been like, 'Is this going to be the one when I leave?' Dick Wolf is known for replacing his cast regularly. And the truth is, I'm really looking forward to the future."

There's the evidence. Who/what to believe?

Source: TVGuide.com, Michael Ausiello
dla nas interesujaca jest tylko pierwsza jego czesc z ktorej to wynika ze z serialu wylatuje.....aktor grajacy Warricka. :-(
Jak dla mnie wielka szkoda bo bardzo lubilem ta postac zwlaszcza po 2 odcinkach 8 sezonu kiedy to jego problemy graly pierwsze skrzypce
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

dokaldnie, mam podobne odczucie...jedna z lepszych postaci...
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Warrick to moja ulubiona poztać z ekipy Grisoma. Będzie mi go brakować :-(

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ