Cold case
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Cold case
Nie mówię, że od razu, ale tak za miesiąc mniej więcej mógłbym uploadować sezon pierwszy (o ile zdołam skompletować napisy, bo chyba są małe braki). Zakładam już temat, bo zacząłem ściągać, a jeszcze mam dwie wstawki w najbliższych planach (Kyle XY i Entourage). Info i takie pierdoły postaram się zrobić teraz w okresie świątecznym
Ostatnio zmieniony 13 września 2008, 01:45 przez djjasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Lilly Rush, jedyna kobieta w wydziale zabójstw filadelfijskiej policji. Raz z kolegami rozwiązała przedawnioną sprawę i... pochłonęło ją to. Teraz ona i jej ekipa zajmuje się tylko takimi starymi, nierozwiązanymi przestępstwami. Bohaterowie nie mają łatwo, raz że dowody już są niezbyt pierwszej jakości, dwa, że starzy przestępcy nie chcą trafić za kratki po x latach. Każdy nowy odcinek to inna sprawa do rozwiązania.
Oczywiście prośba o korektę
Oczywiście prośba o korektę

-
asd
-
Expert
Może tak?
Lilly Rush jest jedyną kobietą w zdominowanym przez mężczyzn wydziale zabójstw Filadelfijskiej policji. Należy do sekcji, która zajmuje się rozwiązywaniem 'starych', oraz już dawno zapomnianych przestępstw. Znaczny upływ czasu zaciera ślady i dowody, przez co praca ta nie należy do łatwych. Każdy odcinek opowiada inną historię.
Lilly Rush jest jedyną kobietą w zdominowanym przez mężczyzn wydziale zabójstw Filadelfijskiej policji. Należy do sekcji, która zajmuje się rozwiązywaniem 'starych', oraz już dawno zapomnianych przestępstw. Znaczny upływ czasu zaciera ślady i dowody, przez co praca ta nie należy do łatwych. Każdy odcinek opowiada inną historię.

-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
Propozycja:
Detektyw Lilly Rush pracuje w Filadelfijskiej Policji, gdzie prowadzi nierozwiązane od lat sprawy kryminalne. W pracy tej nie tylko pomaga jej doświadczenie zawodowe, które nabyła wcześniej w wydziale zabójstw ale również umiejętne wykorzystywanie osiągnięć współczesnej nauki. Połączenie doświadczenia z zastosowaniem najnowszej techniki skutkuje ustaleniem sprawców zbrodni, co pozwala postawić ich w stan oskarżenia.
Detektyw Lilly Rush pracuje w Filadelfijskiej Policji, gdzie prowadzi nierozwiązane od lat sprawy kryminalne. W pracy tej nie tylko pomaga jej doświadczenie zawodowe, które nabyła wcześniej w wydziale zabójstw ale również umiejętne wykorzystywanie osiągnięć współczesnej nauki. Połączenie doświadczenia z zastosowaniem najnowszej techniki skutkuje ustaleniem sprawców zbrodni, co pozwala postawić ich w stan oskarżenia.
-
asd
-
Expert
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
Detective Lilly Rush works for the Filadelfia P.D. where she investigate the old cases that wasn't solve for many years.
In this job she uses not only her experience from the homicide department but also the modern science.
This two things combine help her find the murderers and other criminals and put them behind the bars.
In this job she uses not only her experience from the homicide department but also the modern science.
This two things combine help her find the murderers and other criminals and put them behind the bars.

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Wskaż do odpowiedzi
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
No nie przesadzaj. Dałem swoją propozycję opisu bo widziałem, że zaczynacie kombinować. Łatwiej mi było coś napisać bo serial widziałem i miałem zamiar wstawić go na stronę. Co prawda napisy są tylko do 1 i 4 sezonu ale może do pozostałych też się pojawią.djjasiek pisze: Dzięki za zmianę opisu, bo jak zawsze - mój był do dupy :>
-
asd
-
Expert
http://www.tvshows.yoyo.pl/coldcase.html
http://www.tvshows.yoyo.pl/coldcase-e.html
Możesz wystawiac
http://www.tvshows.yoyo.pl/coldcase-e.html
Możesz wystawiac

-
Wskaż do odpowiedzi
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Ale się przejechałem... Byłem święcie przekonany, że mam wszystkie napisy do sezonu pierwszego... I miałem, ale 4 z nich były po angielsku. Nie wiem jak ja je ściągałem. No cóż, będzie musiał serial poczekać na lepsze czasy...
Added after 6 minutes:
Może nawet nie będzie trzeba aż tak długo czekać, bo napisy do 19 odcinka pojawiły się przedwczoraj, i jak tłumacz pisze:
"Postaram się przyspieszyć tempo, ale nic nie obiecuje.
Kolejny zaczne tłumaczyć jak skończę NCIS 5x12, czyli najpóźniej w poniedziałek."
Może nie będzie aż tak źle, zostały 4 odcinki których nie mam.
Added after 6 minutes:
Może nawet nie będzie trzeba aż tak długo czekać, bo napisy do 19 odcinka pojawiły się przedwczoraj, i jak tłumacz pisze:
"Postaram się przyspieszyć tempo, ale nic nie obiecuje.
Kolejny zaczne tłumaczyć jak skończę NCIS 5x12, czyli najpóźniej w poniedziałek."
Może nie będzie aż tak źle, zostały 4 odcinki których nie mam.
-
asd
-
Expert
Oceń ten serial