Kolor i napis do uzgodnienia - mogłbym zamówic 100sztuk jednorazowo i je rozdawac ale jest jeden problem - większośc osób musiała by je dostac listownie (polecony + koperta) to juz z szesc zlotych za sztuke...
Chyba ze ustawic aukcje i wystawic je tam za symboliczną złotówkę + 5pln za wysyłkę...
Kolor i napis do uzgodnienia - mogłbym zamówic 100sztuk jednorazowo i je rozdawac ale jest jeden problem - większośc osób musiała by je dostac listownie (polecony + koperta) to juz z szesc zlotych za sztuke...
Chyba ze ustawic aukcje i wystawic je tam za symboliczną złotówkę + 5pln za wysyłkę...
zamawialem kiedys smysze dla mojej firmy i placilem kupe kasy za ich produkcje (cos kolo 1,5 zeta za sztuke przy 30000szt) tak wiec jak to sie ma do tego co tobie oferuja??
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
zamawialem kiedys smysze dla mojej firmy i placilem kupe kasy za ich produkcje (cos kolo 1,5 zeta za sztuke przy 30000szt) tak wiec jak to sie ma do tego co tobie oferuja??
A opłaca mi się tracic czas na serwis?
Na wystawianie seriali? Na kompresje? Na hosting?
Nie zawsze liczy się tylko kasa - najważniejsza jest DOBRA ZABAWA a myślę, że takie gadgety pozwolą na rozruszanie sennego forum.
Nie zamierzam poprzestac tylko na tym!
Widzisz, seriale to moje hobby - mam satysfakcje, że to co robimy jest doceniane przez użytkowników na całym świecie (dosłownie).
Nie bez powodu na stronie są też reklamy google - nie agresywne i kolące w oczy (mam nadzieje) ale troszkę się tam uzbierało - serwis nie ma na celu przynosic mi korzysci majątkowych - pieniądze zebrane w ten czy inny sposób (paypal - symbolicznie ale kilka $ się tam zebrało) chcę spożytkowac "dla uciechy ludu".
Myślę, że "akcja smycze" będzie miała sens (nagrody) jeśli obdarowany nie będzie zobligowany do jakiejkolwiek wpłaty (nawet symbolicznej).
Po prostu sam pokryję koszt indywidualnej wysyłki (do odbiorcy końcowego).
Zamierzam więc zamówic setkę smyczy tylko nie wiem jakich:
2-wu centymetrowe z "plastikiem"
Czy też te zgrabniejsze o szerokości 1cm z metalową skuwką:
W jakim kolorze smycz?
A w jakim nadruk?
O "jakiej treści"?
Prosiłbym Was wszystkich o pomoc oraz wypowiedz w tej kwestii!
A opłaca mi się tracic czas na serwis? Na wystawianie seriali? Na kompresje? Na hosting? Nie zawsze liczy się tylko kasa - najważniejsza jest DOBRA ZABAWA a myślę, że takie gadgety pozwolą na rozruszanie sennego forum.
Nie zamierzam poprzestac tylko na tym!
Widzisz, seriale to moje hobby - mam satysfakcje, że to co robimy jest doceniane przez użytkowników na całym świecie (dosłownie). Nie bez powodu na stronie są też reklamy google - nie agresywne i kolące w oczy (mam nadzieje) ale troszkę się tam uzbierało - serwis nie ma na celu przynosic mi korzysci majątkowych - pieniądze zebrane w ten czy inny sposób (paypal - symbolicznie ale kilka $ się tam zebrało) chcę spożytkowac "dla uciechy ludu".
Myślę, że "akcja smycze" będzie miała sens (nagrody) jeśli obdarowany nie będzie zobligowany do jakiejkolwiek wpłaty (nawet symbolicznej). Po prostu sam pokryję koszt indywidualnej wysyłki (do odbiorcy końcowego).
Zamierzam więc zamówic setkę smyczy tylko nie wiem jakich:
2-wu centymetrowe z "plastikiem" [img]http://showtv.republika.pl/zdj2/smy2.jpg[/img]
Czy też te zgrabniejsze o szerokości 1cm z metalową skuwką: [img]http://showtv.republika.pl/zdj2/smy1.jpg[/img]
W jakim kolorze smycz? [img]http://showtv.republika.pl/zdj2/smy3.jpg[/img] A w jakim nadruk?
O "jakiej treści"?
Prosiłbym Was wszystkich o pomoc oraz wypowiedz w tej kwestii! :)
ja nie narzekam, ale bardzo jestem zdziwiony z jaka pasja sie oddajesz. Podziwiam... bardzo! Kazdy czlowiek by sobie przygarna te $ a Ty znajdujesz sposob by rozruszac forum. Naprawde podziwiam.
Co do designu smyczy, to lepiej chyba te 1 cm (lepiej sie nosi):
Srebrny kolor z ciemno niebieskim napisem XviD asd - Your Tvshows web site
a na odwrocie : www.tvshows.yoyo.pl
ja nie narzekam, ale bardzo jestem zdziwiony z jaka pasja sie oddajesz. Podziwiam... bardzo! Kazdy czlowiek by sobie przygarna te $ a Ty znajdujesz sposob by rozruszac forum. Naprawde podziwiam.
Co do designu smyczy, to lepiej chyba te 1 cm (lepiej sie nosi): Srebrny kolor z ciemno niebieskim napisem XviD asd - Your Tvshows web site a na odwrocie : www.tvshows.yoyo.pl
jak dla mnie to smycz o szerokosci 2cm ze zlaczka plastikowa - wiekszosc smyczy takich sie widzi i sa bardziej uniwersalne
co do napisu
to co zaproponowane powyzej jest ok ale ja bym gdzies tam dodal napis ze chodzi o SERIALE bo niby mozna to wyczytac z adrersu strony jednak nie jest to do konca jasne
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
jak dla mnie to smycz o szerokosci 2cm ze zlaczka plastikowa - wiekszosc smyczy takich sie widzi i sa bardziej uniwersalne co do napisu to co zaproponowane powyzej jest ok ale ja bym gdzies tam dodal napis ze chodzi o SERIALE bo niby mozna to wyczytac z adrersu strony jednak nie jest to do konca jasne
Ja popieram fluida, 2cm byłyby lepsze. W dodatku kolor po mojemu jest fajny, choć nie wiem, czy nie lepszy byłby granat.
fluid pisze:to co zaproponowane powyzej jest ok ale ja bym gdzies tam dodal napis ze chodzi o SERIALE bo niby mozna to wyczytac z adrersu strony jednak nie jest to do konca jasne
Ale to są smycze dla nas. Mi się właśnie wydaje, że takie byłyby najfajniejsze.
Ja popieram fluida, 2cm byłyby lepsze. W dodatku kolor po mojemu jest fajny, choć nie wiem, czy nie lepszy byłby granat. [quote="fluid"]to co zaproponowane powyzej jest ok ale ja bym gdzies tam dodal napis ze chodzi o SERIALE bo niby mozna to wyczytac z adrersu strony jednak nie jest to do konca jasne[/quote] Ale to są smycze dla nas. Mi się właśnie wydaje, że takie byłyby najfajniejsze.
Hmm... szczerze powiedziawszy to mi się smycze zwłaszcza te szerokie nie podobają :?
Wolę te mniejsze ( to jest tylko moja opinia )
Co do samego napisu to wydaje mi się że napis "(XviD asd) www.tvshows.yoyo.pl" jest najlepszy, jest podana strona i znaczek firmowy, a to najważniejsze
Hmm... szczerze powiedziawszy to mi się smycze zwłaszcza te szerokie nie podobają :? Wolę te mniejsze :) ( to jest tylko moja opinia )
Co do samego napisu to wydaje mi się że napis "(XviD asd) www.tvshows.yoyo.pl" jest najlepszy, jest podana strona i znaczek firmowy, a to najważniejsze :grin: