Jest mały problem - otóż metoda sitodruku nie da się nanieśc lini poziomych - można to zrobic metodą sublimacji jednak nie bedzie to trwałe (popęka i w końcu nie będzie wygląda jak linia).
Jest mały problem - otóż metoda sitodruku nie da się nanieśc lini poziomych - można to zrobic metodą sublimacji jednak nie bedzie to trwałe (popęka i w końcu nie będzie wygląda jak linia).
Z jakiś powodów nie widzę tego wzoru z paskami, ale ten, co widzę powyżej, mi się podoba. Taki minimalizm jest ok, krótko, zwięźle, bez zbędnych frykasów.
Z jakiś powodów nie widzę tego wzoru z paskami, ale ten, co widzę powyżej, mi się podoba. Taki minimalizm jest ok, krótko, zwięźle, bez zbędnych frykasów.
Chcę, żeby już wkrótce na Forum "zaroiło" się od wszelkiego rodzaju konkursów z kazdej dziedziny, tak, żeby każdy mógł "się wykazac".
Bardzo więc Was proszę o zgłaszanie wszelkiego rodzaju pmysłów na konkursy!!
Chcę, żeby już wkrótce na Forum "zaroiło" się od wszelkiego rodzaju konkursów z kazdej dziedziny, tak, żeby każdy mógł "się wykazac". Bardzo więc Was proszę o zgłaszanie wszelkiego rodzaju pmysłów na konkursy!!
Przyłączam się do wypowiedzi @fluida. Mam nadzieję, że membersi nie zostaną potraktowani po macoszemu . Aby nie iść całkowicie na sępa to jestem gotów pokryć koszta przesyłki. Myślę, że większość membersów na to pójdzie. Zawsze będzie to jakaś pamiątka za wkład włożony w stronę
Przyłączam się do wypowiedzi @fluida. Mam nadzieję, że membersi nie zostaną potraktowani po macoszemu :D. Aby nie iść całkowicie na sępa to jestem gotów pokryć koszta przesyłki. Myślę, że większość membersów na to pójdzie. Zawsze będzie to jakaś pamiątka za wkład włożony w stronę :grin: