Heroes: Reborn [NBC]
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Re: Heroes: Reborn [NBC]
No pięknie, akurat ściągnąłem całość, na weekend miałem w planie obejrzeć.
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Ta seria to i tak w założeniu miała być zamknięta całość, a przynajmniej tak zapowiadano, więc podejrzewam, że i tak można obejrzeć.
Czekam nadal na napisy do trzech ostatnich odcinków, ale powrót Herosów rzeczywiście nie był udany. Nie licząc kilku odcinków, było średnio i bez emocji, a te lepsze epizody to te w których pojawiają się starzy bohaterowie. Nowi nie wzbudzają raczej żadnych emocji. Szkoda, bo potencjał był, ale wykonanie pozostawiało wiele do życzenia.
Czekam nadal na napisy do trzech ostatnich odcinków, ale powrót Herosów rzeczywiście nie był udany. Nie licząc kilku odcinków, było średnio i bez emocji, a te lepsze epizody to te w których pojawiają się starzy bohaterowie. Nowi nie wzbudzają raczej żadnych emocji. Szkoda, bo potencjał był, ale wykonanie pozostawiało wiele do życzenia.
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
A to niespodziewana niespodziankasindar pisze:Uzupełnienie informacji znanej już od jakiegoś czasu - cancel po 1 sezonie.
Nie oglądałem, ale z doniesień wynika, że serial w pełni na niego zasłużył.
Nie był to zbyt udany powrót na ekrany...

Ignorance is a virtue.
Oceń ten serial