Poniżej znajduje się lista z dodanymi napisami do naszego serwisu.
Natomiast wchodząc do tego działu dowiesz się o wszystkim dotyczącym tłumaczeń:
Informacje, Requesty i Pomoc techniczna.
[quote="Yogi_18"]Szukam napisów do bajeczki: [b]Sky Girls[/b]
Na [b]animesub.info[/b] napisy są do pierwszych 8 odcinków i te posiadam, jeśli ktoś ma powyżej ósmego odcinka lub wie gdzie mogę je znaleźć to proszę o info :)[/quote]
jak do anime niema na anime sub to raczej nie znajdziesz
radze sie uzbroic w cierpliwosc wiem ze trudno sam tak mam ale tzreba :D w koncu robia to za free :D i w wiekszosci sa to bardzo dobre napisy
tgRIDDICKtg pisze:w wiekszosci sa to bardzo dobre napisy
Z tym trzeba przyznać racje
Napisy do anime można powiedzieć że są najlepszej klasy, nie tylko pod względem dokładnego tłumaczenia, ale również wszelkie znaki interpunkcyjne są zawsze tak gdzie powinny być
Dodatkowy plus jaki można spotkać w napisach do anime to czcionki, kolor oraz wielkość zawsze dopasowane do bajki - niby taki pierdołek, a jakoś fajnie wygląda
[quote="tgRIDDICKtg"]w wiekszosci sa to bardzo dobre napisy[/quote]
Z tym trzeba przyznać racje :) Napisy do anime można powiedzieć że są najlepszej klasy, nie tylko pod względem dokładnego tłumaczenia, ale również wszelkie znaki interpunkcyjne są zawsze tak gdzie powinny być ;) Dodatkowy plus jaki można spotkać w napisach do anime to czcionki, kolor oraz wielkość zawsze dopasowane do bajki - niby taki pierdołek, a jakoś fajnie wygląda :)
Szukam napisow do pierwszych 6 odcinkow serialu The Riches (2007), na napisy24 sa ale tylko od 1x07 do 1x11, przeszukalem strony z pl napisami, korzystalem nawet z napiprojekt i nic nie znalazlem.
edit.
na opensubtitles pojawily sie napisy do odcinkow The Riches od 1 do 11 odcinka, wstawione 2008-04-23
edit2
po przejrzeniu tych napisow na opensubtitles stwierdzam ze brakuje txt do odcinka 1x05 i 1x06 :-(
Ostatnio zmieniony 09 maja 2008, 10:32 przez tetrus, łącznie zmieniany 2 razy.
Szukam napisow do pierwszych 6 odcinkow serialu The Riches (2007), na napisy24 sa ale tylko od 1x07 do 1x11, przeszukalem strony z pl napisami, korzystalem nawet z napiprojekt i nic nie znalazlem.
edit. na opensubtitles pojawily sie napisy do odcinkow The Riches od 1 do 11 odcinka, wstawione 2008-04-23
edit2 po przejrzeniu tych napisow na opensubtitles stwierdzam ze brakuje txt do odcinka 1x05 i 1x06 :-(
ja poszukuję napisów, ale nie do serialu, ale do dwóch filmów - a napiprojekt nie znajduje. chodzi mi mianowicie o Loaded z 2008 i The Other Boleyn Girl
Może ktoś ma??
ja poszukuję napisów, ale nie do serialu, ale do dwóch filmów - a napiprojekt nie znajduje. chodzi mi mianowicie o Loaded z 2008 i The Other Boleyn Girl Może ktoś ma??
The Other Boleyn Girl
Też używam napi-projekt, ale jak on czegoś nie znajduje to trzeba poszukać ręcznie na stronkach z napisami np. napisy.info. ale to tylko tak na przyszłość
[url=http://infobot.pl/r/qar]The Other Boleyn Girl[/url] Też używam napi-projekt, ale jak on czegoś nie znajduje to trzeba poszukać ręcznie na stronkach z napisami np. napisy.info. ale to tylko tak na przyszłość ;)
Lisu11 pisze:The Other Boleyn Girl
Też używam napi-projekt, ale jak on czegoś nie znajduje to trzeba poszukać ręcznie na stronkach z napisami np. napisy.info. ale to tylko tak na przyszłość
wielkie dzięki za napisy i za radę
Added after 9 minutes:
Lisu11 te napisy są po hiszpańsku więc to mi raczej nie pomoże
[quote="Lisu11"][url=http://infobot.pl/r/qar]The Other Boleyn Girl[/url] Też używam napi-projekt, ale jak on czegoś nie znajduje to trzeba poszukać ręcznie na stronkach z napisami np. napisy.info. ale to tylko tak na przyszłość ;)[/quote]
wielkie dzięki :) za napisy i za radę
[size=75][color=#999999]Added after 9 minutes:[/color][/size]
[b]Lisu11[/b] te napisy są po hiszpańsku :shock: więc to mi raczej nie pomoże :D :D
I znowu poszukuję napisów do filmu... ale polskich na pewno nie będzie, więc szukam aglielskich, a nie bardzo wiem gdzie.
Chodzi mi o japoński film "Closed Note". Jest on w 2 częściach.
Jeśli ktoś ma, będę baaaardzo wdzięczna.
I znowu poszukuję napisów do filmu... ale polskich na pewno nie będzie, więc szukam aglielskich, a nie bardzo wiem gdzie. Chodzi mi o japoński film "Closed Note". Jest on w 2 częściach. Jeśli ktoś ma, będę baaaardzo wdzięczna.
Poszukuje napisów do anime X 1999 (X/1999 lub X-1999) do 24-ro odcinkowego 'serialu' nie filmu Z tego co się orientuje są na t...org , ale do nich dostępu nie mam Będe wdzięczna za pomoc
Poszukuje napisów do anime X 1999 (X/1999 lub X-1999) do 24-ro odcinkowego 'serialu' nie filmu :) Z tego co się orientuje są na t...org , ale do nich dostępu nie mam :( Będe wdzięczna za pomoc :)