Jajka zdobiono w celach magicznych. W ludowych wierzeniach zwyczaj ten uważany był za jeden z warunków zapewnienia ciągłości świata. Jajko to symbol odradzającego się życia. Malujmy jajka i dzielmy się nimi, a przy okazji podzielmy się odrobiną szczęścia, ciepła i miłości.
Wszystkim stałym bywalcom naszego forum i tym okazjonalnym, i tym, którzy kiedyś bywali, ale teraz poszli własną drogą, bo może znaleźli coś ciekawszego i bardziej inspirującego - życzę wielu dobrych chwil w te święta i żeby tego dobrego nie zabrakło Wam w przyszłości.
Jajka zdobiono w celach magicznych. W ludowych wierzeniach zwyczaj ten uważany był za jeden z warunków zapewnienia ciągłości świata. Jajko to symbol odradzającego się życia. Malujmy jajka i dzielmy się nimi, a przy okazji podzielmy się odrobiną szczęścia, ciepła i miłości. Wszystkim stałym bywalcom naszego forum i tym okazjonalnym, i tym, którzy kiedyś bywali, ale teraz poszli własną drogą, bo może znaleźli coś ciekawszego i bardziej inspirującego - życzę wielu dobrych chwil w te święta i żeby tego dobrego nie zabrakło Wam w przyszłości.
Życzę wszystkim by te święta każdy znalazł chwilę dla siebie, odpoczął od monotonii dnia codziennego i spędził czas radośnie w gronie rodzinnym... nadrabiając zaległe seriale
Życzę wszystkim by te święta każdy znalazł chwilę dla siebie, odpoczął od monotonii dnia codziennego i spędził czas radośnie w gronie rodzinnym... nadrabiając zaległe seriale :)
A ja, życzę wszystkim, wilgotnej kiełbaski, twardego jajka, mięciutkiej i sprężystej szyneczki. Ogółem, dużo zdrowia po świętach, bo to przez te parę dni różnie bywa.
"Nie drażnij Tygryska w lesie, bo drzewko przyniesie..
Na drzewku cię położy i Cię wychędoży."
A ja, życzę wszystkim, wilgotnej kiełbaski, twardego jajka, mięciutkiej i sprężystej szyneczki. Ogółem, dużo zdrowia po świętach, bo to przez te parę dni różnie bywa.
Spokojnych i radosnych świąt Wielkiejnocy wszystkim serialomaniakom. Oby spędzone były w miłej, rodzinnej atmosferze i oby znalazł się czas na ulubione seriale
Spokojnych i radosnych świąt Wielkiejnocy wszystkim serialomaniakom. Oby spędzone były w miłej, rodzinnej atmosferze i oby znalazł się czas na ulubione seriale :)