Limitless [CBS]
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Kontakt:
Re: Limitless czyli "Jestem Bogiem".. w odcinkach...
No i koniec bardzo udanego sezonu. Naprawdę miłe zaskoczenie. To co najbardziej zachwyca, to zawsze kreatywny sposób, w jaki twórcy przełamują czwartą ścianę. To zwracanie się bezpośrednio do widza, to puszczanie oczka, zabawne wizualizowanie myśli i skojarzeń głównego bohatera - super sprawa i prawdziwy powiew świeżości.
Sam serial może niezbyt angażujący, ale idealnie się nadawał na taką cotygodniową niezobowiązującą rozrywkę z sympatyczną obsadą, więc czekam na drugi sezon.
Sam serial może niezbyt angażujący, ale idealnie się nadawał na taką cotygodniową niezobowiązującą rozrywkę z sympatyczną obsadą, więc czekam na drugi sezon.

-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Zgadam się w pełni i podpisuję pod tym co napisał najphil.
Zdecydowanie najlepsza premiera - wśród seriali z tv ogólnodostępnej oczywiście.
Ciekawa i dobrze prowadzona historia, z konsekwentnie rozwijanym wątkiem głównym. Kreatywne ukazywanie, a czasami odwracanie schematów i niezły humor to zdecydowanie największe plusy serialu, który jest bardzo dobrym przedłużeniem i rozwinięciem filmu.
Zdecydowanie najlepsza premiera - wśród seriali z tv ogólnodostępnej oczywiście.
Ciekawa i dobrze prowadzona historia, z konsekwentnie rozwijanym wątkiem głównym. Kreatywne ukazywanie, a czasami odwracanie schematów i niezły humor to zdecydowanie największe plusy serialu, który jest bardzo dobrym przedłużeniem i rozwinięciem filmu.
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Czy trzeba znać film żeby dobrze się oglądało serial?
Ignorance is a virtue.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Nie nie trzeba. Znajomość filmu nie jest konieczna.
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
Re: Limitless [CBS]
CBS szuka nowego domu dla serialu.
Na razie go nie anulowali, ale być może tak zrobią.
Na razie go nie anulowali, ale być może tak zrobią.
Let Life Live.
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Nie znalazło się miejsce w ramówce dla "Limitless", ale mam nadzieję,że serial jednak znajdzie nowy dom, bo było by szkoda. Może finałowe odcinki odstawały trochę poziomem, ale ogólnie serial bardzo przyjemny i ma sporo potencjału.
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
Według jednego z twórców serialu nie znalazł on nigdzie domu i zostaje anulowany.
Let Life Live.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Serial został oficjalnie anulowany.
Szkoda, bardzo szkoda. Lubiłem ten serial i jak dla mnie była to najlepsza premiera na stacjach ogólnodostępnych.
Szkoda, bardzo szkoda. Lubiłem ten serial i jak dla mnie była to najlepsza premiera na stacjach ogólnodostępnych.
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Rzeczywiście szkoda... ale możliwe że po prostu nie było dobrrego pomysłu na kolejny sezon.
Serial bardzo fajny, momentami trochę przekombinowany, ale świetnie sprawdzziło tu się "puszczanie oka" do widza i traktowanie wielu elementów w niepoważny sposób. Stworzyło to świetny i jednocześnie unikatowy klimat serialu.
Serial bardzo fajny, momentami trochę przekombinowany, ale świetnie sprawdzziło tu się "puszczanie oka" do widza i traktowanie wielu elementów w niepoważny sposób. Stworzyło to świetny i jednocześnie unikatowy klimat serialu.
Ignorance is a virtue.
Oceń ten serial