Wolf Hall [BBC Two]
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Re: Wolf Hall [BBC Two]
Świetna wiadomość. 

-
delta1908
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: The Shield
Ha! Wolf Hall zwycięzcą Złotych Globów w kategorii najlepszy miniserial lub film telewizyjny. Tego się nie spodziewałem. Wychodzi, że jest lepszy od Fargo 
Więc kto jeszcze nie oglądał, niech nadrabia zaległości.

Więc kto jeszcze nie oglądał, niech nadrabia zaległości.
-
sindar
-
Expert
Super...
Tak sobie z ciekawości spojrzałem na nasze Top100 z 2015 i coś ten serial za słabo doceniony jest...
Chyba zbyt daleki od wielkich widowisk i za bardzo brytyjski w duchu, przynajmniej dla niektórych.
Tak sobie z ciekawości spojrzałem na nasze Top100 z 2015 i coś ten serial za słabo doceniony jest...
Chyba zbyt daleki od wielkich widowisk i za bardzo brytyjski w duchu, przynajmniej dla niektórych.
-
sindar
-
Expert
Będzie 2 sezon Wolf Hall - świetna wiadomość.
Gorzej, że nie wcześniej niż za 2 lata, gdyż sezon ten będzie adaptacją kolejnej książki o Cromwellu autorstwa Hilary Mantel. Książka ta (jej roboczy tytuł to: The Mirror and the Light) zapewne zostanie ukończona w roku przyszłym.
Gorzej, że nie wcześniej niż za 2 lata, gdyż sezon ten będzie adaptacją kolejnej książki o Cromwellu autorstwa Hilary Mantel. Książka ta (jej roboczy tytuł to: The Mirror and the Light) zapewne zostanie ukończona w roku przyszłym.
-
delta1908
Wolf Hall z kolejnymi nagrodami. Tym razem BAFTA dla najlepszego dramatu i najlepszej roli męskiej dla Marka Rylance'a.
-
kapryk
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Przystanek Alaska
Jestem już po całości i mogę powiedzieć, że wcale mnie te nagrody nie dziwią. Niby akcja rozwija się powoli, żeby nie powiedzieć wlecze, ale historia jest tak ciekawa i zajmująca, że przestałem zwracać na to uwagę. Serial bardzo dobrze obsadzony i znakomicie zagrany . Nie będę się już rozpływał w pochwałach dla Marka Rylancea, Damiana Lewis, Jonathana Prycea, Antona Lessera, czy Claire Foy, bo to oczywiste. Zamiast tego chciałbym wyróżnić dwórki Anny Boleyn, konkretnie Jessicę Raine, Charity Wakefield, Kate Phillips, bo były naprawdę wyśmienite, oraz ścieżkę dźwiękową, w którą już się zaopatrzyłem. Szkoda tylko , że tak długo przyjdzie poczekać na drugi sezon
Dzięki serdeczne za literki @delta

Dzięki serdeczne za literki @delta

-
sindar
-
Expert
Wolf Hall [BBC Two]
Hm, to napisałem w... 2016.sindar pisze: 29 stycznia 2016, 00:10 Będzie 2 sezon Wolf Hall - świetna wiadomość.

Mamy 2024 i jest nareszcie potwierdzenie, że ten sezon powstanie.
delta odkurza klawiaturę?

-
delta1908
Wolf Hall [BBC Two]
Ja już nawet nie pamiętam, jak to się robiło

No i teraz to już chyba chat GPT tłumaczy

-
primavera
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Wolf Hall [BBC Two]
drugi seson już jest 

“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
-
Traf
Wskaż do odpowiedzi - Techniczny
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Gra o tron
Wolf Hall [BBC Two]
W sumie tytuł (Wolf Hall: The Mirror and the Light) sugeruje, że ten drugi sezon, to osobny serial, ale niech będzie jako część tematu serialu matki...
-
Skalpel
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
- Ulubiony Serial: The Sopranos
- Kontakt:
Wolf Hall [BBC Two]
widzę, że mocno zachwalacie ten serial, dorwałem ripa po 12GB odcinki więc sprawdzę w zimowe wieczory 

Oceń ten serial