Już teraz go sobie zaklepuję. Pewnie nikt by mi go nie zajął, ale przeliczyłem się z Torchwood (hello fluid ), więc tu żeby nie było nieporozumień, biorę go:P
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2008, 22:28 przez djjasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Już teraz go sobie zaklepuję. Pewnie nikt by mi go nie zajął, ale przeliczyłem się z Torchwood (hello fluid :)), więc tu żeby nie było nieporozumień, biorę go:P
Gdyby nie fakt, że mi się podobał, to bym nie wystawiał sezonu pierwszego . Ale w końcu spotkałem kogoś, kto i "britishem" nie pogardzi... Nie wiem dlaczego, ale brytyjskie seriale są niedoceniane, a są przedniej marki.
Gdyby nie fakt, że mi się podobał, to bym nie wystawiał sezonu pierwszego :P. Ale w końcu spotkałem kogoś, kto i "britishem" nie pogardzi... Nie wiem dlaczego, ale brytyjskie seriale są niedoceniane, a są przedniej marki.
Spróbuję powystawiać Doctora ep by ep. Zobaczymy jakie będzie miał wzięcie. Na razie wyszło 2 odcinki (z czego jeden wczoraj), poczekam na napisy i wystawię taką paczkę.
Spróbuję powystawiać Doctora ep by ep. Zobaczymy jakie będzie miał wzięcie. Na razie wyszło 2 odcinki (z czego jeden wczoraj), poczekam na napisy i wystawię taką paczkę.