[Amazon]: [2014], na antenie Produkcja: USA, Gatunek: Komedia,Dramat, Dokładna data premiery: 2014-09-26 Reżyseria: Jill Soloway, Scenariusz: Jill Soloway,Micah Fitzerman-Blue
Transparent to rodzinna komedia Jill Soloway, autorki Six Feet Under.
Starsza Pani wywołuje szok wśród 3 swoich dzieci i byłej żony, gdy w wieku 70 lat postanawia zmienić swoją płeć.
26 września Amazon udostępnił 10 odcinków tego serialu.
Transparent to rodzinna komedia Jill Soloway, autorki Six Feet Under. Starsza Pani wywołuje szok wśród 3 swoich dzieci i byłej żony, gdy w wieku 70 lat postanawia zmienić swoją płeć.
Wokół serialu zapanowało szaleństwo, jest to najchętniej oglądana premiera Amazona.
80% użytkowników obejrzało 2 lub więcej odcinków w ciągu jednego dnia.
Amazon szybko zareagował - 2 sezon Transparent został zamówiony. Premiera w 2015r.
Wokół serialu zapanowało szaleństwo, jest to najchętniej oglądana premiera Amazona. 80% użytkowników obejrzało 2 lub więcej odcinków w ciągu jednego dnia. Amazon szybko zareagował - 2 sezon Transparent został zamówiony. Premiera w 2015r.
Widzial juz ktos z Was Transparent? Mimo, ze lubie obejrzec czasem cos z kina niezaleznego i takie sundance'owe klimaty, to jednak serial nie przypadl mi do gustu i wylaczylam w trakcie 5 odcinka...Juz sam pilot nie powalil mnie na kolana, ale dalam szanse kolejnym, myslalam, ze jakos pojdzie, ale pogubilam sie w tym gaszczu popaprancow, postacie nie przekonaly mnie do siebie na tyle, zebym dalej miala ochote sledzic ich losy. W zasadzie jestem ciakwa jak ta historia sie konczy, ale nie na tyle zebym zmordowala te 6 odcinkow...
Widzial juz ktos z Was Transparent? Mimo, ze lubie obejrzec czasem cos z kina niezaleznego i takie sundance'owe klimaty, to jednak serial nie przypadl mi do gustu i wylaczylam w trakcie 5 odcinka...Juz sam pilot nie powalil mnie na kolana, ale dalam szanse kolejnym, myslalam, ze jakos pojdzie, ale pogubilam sie w tym gaszczu popaprancow, postacie nie przekonaly mnie do siebie na tyle, zebym dalej miala ochote sledzic ich losy. W zasadzie jestem ciakwa jak ta historia sie konczy, ale nie na tyle zebym zmordowala te 6 odcinkow...
Do drugiego sezonu dołącza Anjelica Huston. Pojawi się w trzech odcinkach i - jak wyjawia twórczyni serialu Jill Soloway - wcieli się w "nową przyjaciółkę" Maury.
Soloway nadchodzący drugi sezon opisuje jako "dziki" i "zwariowany". Jego premiera przewidziana jest na 4 grudnia.
Do drugiego sezonu dołącza Anjelica Huston. Pojawi się w trzech odcinkach i - jak wyjawia twórczyni serialu Jill Soloway - wcieli się w "nową przyjaciółkę" Maury. Soloway nadchodzący drugi sezon opisuje jako "dziki" i "zwariowany". Jego premiera przewidziana jest na 4 grudnia.