Tylko dla kibiców piłki nożnej.
Tylko dla kibiców piłki nożnej.
Chciałem zachęcić was do podpisania się pod petycją która zostanie wysłana do Polskego Związku Piłki Nożnej.
Reszta nformacij i petycja na tej stronie.
http://www.magazynfutbol.pl/kruszbeton/
Reszta nformacij i petycja na tej stronie.
http://www.magazynfutbol.pl/kruszbeton/
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
1.pilka nozna mnie nie interesuje
2.
dam sobie lewa reke uciac (jestem leworeczny wiec to bylaby duza strata) ze stanie sie jedna z dwoch rzeczy odnosnie euro2012
-zabiora nam organizowanie bo sie nie wyrobimy z buddowa wszystkich wymaganych skladowych infrastruktury
-jezeli jakims cudem powyzszy punkt sie nei spelni to jak dojdzie do tego ze sie u nas mistrzostwa odbeda to najemy sie takiego wstydu przed calym swiatem ze przez najblizsze 50 lat sie beda z nas smiac...
polska nei jest w stanie zorganizowac takiej imprezy poki bedzie w niej banda debili i pieniaczy siedziala przy korycie - taka jest prawda
nigdy nei bylem patriota bo wyznaje zasade ze dom moj jest tam gdzie sie dobrze czuje i nie robi mi roznicy czy bedize to polska czy mozambik...
2.
i po co ja sie pytam???Bo Listkiewicz mający znojomości w UEFA jest naszą jedyną nadzieją na utrzymanie EURO 2012.
dam sobie lewa reke uciac (jestem leworeczny wiec to bylaby duza strata) ze stanie sie jedna z dwoch rzeczy odnosnie euro2012
-zabiora nam organizowanie bo sie nie wyrobimy z buddowa wszystkich wymaganych skladowych infrastruktury
-jezeli jakims cudem powyzszy punkt sie nei spelni to jak dojdzie do tego ze sie u nas mistrzostwa odbeda to najemy sie takiego wstydu przed calym swiatem ze przez najblizsze 50 lat sie beda z nas smiac...
polska nei jest w stanie zorganizowac takiej imprezy poki bedzie w niej banda debili i pieniaczy siedziala przy korycie - taka jest prawda
nigdy nei bylem patriota bo wyznaje zasade ze dom moj jest tam gdzie sie dobrze czuje i nie robi mi roznicy czy bedize to polska czy mozambik...

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Re: Tylko dla kibiców piłki nożnej.
Podepnę się pod temat - jutro gramy z Niemcami.
Z Irlandią wygraliśmy ale nie oszukujmy się - to był jeden z najsłabszych zespołów.
Jak więc obstawiacie?
Ja będę dobrej myśli i liczę na wygraną: 1:0
Z Irlandią wygraliśmy ale nie oszukujmy się - to był jeden z najsłabszych zespołów.
Jak więc obstawiacie?
Ja będę dobrej myśli i liczę na wygraną: 1:0

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
-
kapryk
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Przystanek Alaska
Wszystko zależy od tego na jakie Niemcy trafimy, bo to co zaprezentowali z Ukrainą, babole w obronie i te dziury między formacjami, to było jakieś zaprzeczenie tej perfekcyjnej machiny niemieckiej, która słynie ze znakomitej defensywy i organizacji gry. Ukraina mogla w tym meczu wbić co najmniej trzy bramki, ale niestety nie miała tak skutecznego napastnika jak Lewandowski. Mam nadzieję, że właśnie na takie Niemcy trafimy. 
U nas kuleje tylko gra w obronie, trudno powiedzieć jak bardzo, bo Irlandia Północna to nie był jakiś miarodajny test. Jednak po tym co pokazali Polacy jestem dobrej myśli, po występie Niemców też, więc optymistycznie typuję 0:1.

U nas kuleje tylko gra w obronie, trudno powiedzieć jak bardzo, bo Irlandia Północna to nie był jakiś miarodajny test. Jednak po tym co pokazali Polacy jestem dobrej myśli, po występie Niemców też, więc optymistycznie typuję 0:1.

-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Nadzieję dla nas widzę w tym że Niemcy będą grali otwarta piłkę. Nie zamurują się jak Irlandia.
Ale to też stwarza większą presję na obrońców. Glik z Pazdanem muszą zagrać mecz życia. O ile Glik to gracz wysokiej klasy to Pazdan to gracz z naszej ligi i zdażają się mu błędy. Mam nadzieję że dany radę. Stawiam na remis.
Ale to też stwarza większą presję na obrońców. Glik z Pazdanem muszą zagrać mecz życia. O ile Glik to gracz wysokiej klasy to Pazdan to gracz z naszej ligi i zdażają się mu błędy. Mam nadzieję że dany radę. Stawiam na remis.