Wprawdzie mamy dopiero półmetek roku (czerwiec) ale patrząc na seriale, jakie w tym roku wymyślono, chyba po raz pierwszy czuję ogromne rozczarowanie:
Ani jeden z tych seriali nie zainteresował mnie na tyle, by o nim wspominać...
jedynie jako tako był niezły - dałbym mu więcej niż 64% bochoć nie był to serial w żaden sposób wybitny to jednak miło spędziłem przy nim czas
Ale cała reszta to mizeria...
A może to dlatego, że widziałem raptem 20 z 60 prezentowanych pozycji??
Nie wiem tylko dlaczego patrząc na opisy, trailery i plakaty jakoś nie chce mi się sięgać po pozostałe pozycje...
Czyżby producentom zabrakło już pomysłów na dobre produkcje??
Wprawdzie mamy dopiero półmetek roku (czerwiec) ale patrząc na seriale, jakie w tym roku wymyślono, chyba po raz pierwszy czuję ogromne rozczarowanie:[center][url=https://baza.seriale-asd.eu/ranking_najlepszy_serial_2016_roku.php][img]https://baza.seriale-asd.eu/images/ranking6.gif[/img][/url][/center] Ani jeden z tych seriali nie zainteresował mnie na tyle, by o nim wspominać...
[url=https://baza.seriale-asd.eu/portal0.php?zmienna=stag][img]https://baza.seriale-asd.eu/bar3/stag.gif[/img][/url] jedynie jako tako był niezły - dałbym mu więcej niż 64% bochoć nie był to serial w żaden sposób wybitny to jednak miło spędziłem przy nim czas :D
Ale cała reszta to mizeria... A może to dlatego, że widziałem raptem 20 z 60 prezentowanych pozycji?? Nie wiem tylko dlaczego patrząc na opisy, trailery i plakaty jakoś nie chce mi się sięgać po pozostałe pozycje... Czyżby producentom zabrakło już pomysłów na dobre produkcje??
Widziałem trzy (Vinyl, Flaked, Love) + jednego pilota (Baskets). Żadne z nich nie przekroczyło u mnie 7/10. Słaby rok, jak się spodziewałem. Złoty wiek TV dobiegł końca wraz z Mad Menami, Breaking Bad czy SoA i Justified. Teraz platformy internetowe mogą jedynie zaistnieć, ale póki co też nie ma jakiegoś objawienia.
Widziałem trzy (Vinyl, Flaked, Love) + jednego pilota (Baskets). Żadne z nich nie przekroczyło u mnie 7/10. Słaby rok, jak się spodziewałem. Złoty wiek TV dobiegł końca wraz z Mad Menami, Breaking Bad czy SoA i Justified. Teraz platformy internetowe mogą jedynie zaistnieć, ale póki co też nie ma jakiegoś objawienia.
Apetyt rośnie w miarę jedzenia, im więcej się ogląda seriali tym bardziej człowiek się staje wybredny, zresztą dochodzi jeszcze kwestia gustów. Ale faktycznie pierwsze półrocze nie powala super projektami, bije przeciętność, dla mnie najlepsza premiera 2016 jak dotychczas to szwedzki Springfloden.
Pozdrawiam
Apetyt rośnie w miarę jedzenia, im więcej się ogląda seriali tym bardziej człowiek się staje wybredny, zresztą dochodzi jeszcze kwestia gustów. Ale faktycznie pierwsze półrocze nie powala super projektami, bije przeciętność, dla mnie najlepsza premiera 2016 jak dotychczas to szwedzki Springfloden. Pozdrawiam
Niewiele tegorocznych premier widziałem.
Z tych, co widziałem, mogę polecić: American Crime Story, 11.22.63, Trapped/Ófærð (choć właściwie to 2015 r. bo na ekrany wszedł 27.12).
To dobre seriale, ale bez takiego objawienia, jakim była Gomorra czy Fargo...
Niewiele tegorocznych premier widziałem. Z tych, co widziałem, mogę polecić: American Crime Story, 11.22.63, Trapped/Ófærð (choć właściwie to 2015 r. bo na ekrany wszedł 27.12). To dobre seriale, ale bez takiego objawienia, jakim była Gomorra czy Fargo...
Dodałem mu od siebie 10-ć i wskoczył na 63 miejsce.
To trochę na wyrost ocena bo dzisiaj dopiero oglądnąłem dwa odcinki ale jest cudownie więc nie sądzę, że serial nagle się zepsuje
Dodałem mu od siebie 10-ć i wskoczył na 63 miejsce. To trochę na wyrost ocena bo dzisiaj dopiero oglądnąłem dwa odcinki ale jest cudownie więc nie sądzę, że serial nagle się zepsuje :ok
Nie ma go w 2016 roku bo premierę miał w 2015 roku.
Często też seriale nie są dodawane wstecz tzn. jak ktoś doda serial dajmy na to teraz a z np. 2015 roku to też się nie dopisuje. Dzieje się tak dlatego, że lista jest pełna (100pozycji) i serial taki ma małe szanse na ukazanie się na liście.
Ale są to drobne wyjątki - piszcie to zawsze można poprawić.
Trapped dodany i ACS jest w liście z 2015
Nie ma go w 2016 roku bo premierę miał w 2015 roku. Często też seriale nie są dodawane wstecz tzn. jak ktoś doda serial dajmy na to teraz a z np. 2015 roku to też się nie dopisuje. Dzieje się tak dlatego, że lista jest pełna (100pozycji) i serial taki ma małe szanse na ukazanie się na liście. Ale są to drobne wyjątki - piszcie to zawsze można poprawić. Trapped dodany i ACS jest w liście z 2015 :)