Opis jak na razie można powiedzieć że napisałem na "brudno":
Młody dziennikarz Clark Kent przybywa ze Smallville do dużego miasta Metropolis w poszukiwaniu pracy, otrzymuje ja w gazecie Daily Planet, tam też poznaje swoją partnerke Lois Lane która nieustanie wpada w tarapaty i tylko dzięki Clarkowi Kentowi który zmienia się w Supermenowi wychodzi z nich cało.
Jeśli ktoś ma pomysł jak ulepszyć ten opis jestem otwarty na propozycje
[b]Opis[/b] jak na razie można powiedzieć że napisałem na "brudno":
[quote]Młody dziennikarz Clark Kent przybywa ze Smallville do dużego miasta Metropolis w poszukiwaniu pracy, otrzymuje ja w gazecie Daily Planet, tam też poznaje swoją partnerke Lois Lane która nieustanie wpada w tarapaty i tylko dzięki Clarkowi Kentowi który zmienia się w Supermenowi wychodzi z nich cało.[/quote]
Jeśli ktoś ma pomysł jak ulepszyć ten opis jestem otwarty na propozycje :)
uff kompresja 1 sezonu zakończona
zostało mi jeszcze tylko zmiana nazw plików oraz przejrzenie napisów i wywalenia tego co nie potrzebne (dopiski od napiprojek i subedit)
Jeśli ktoś mógłby sprawdzić czy opis serialu jest wystarczający to byłbym wdzięczny
uff kompresja 1 sezonu zakończona :) zostało mi jeszcze tylko zmiana nazw plików oraz przejrzenie napisów i wywalenia tego co nie potrzebne (dopiski od napiprojek i subedit)
Jeśli ktoś mógłby sprawdzić czy opis serialu jest wystarczający to byłbym wdzięczny :)
Młody dziennikarz Clark Kent przybywa ze Smallville do dużego miasta Metropolis w poszukiwaniu pracy. Otrzymuje stanowisko w gazecie Daily Planet, gdzie poznaje swoją partnerkę Lois Lane. Dziewczyna nieustanie wpada w tarapaty i tylko dzięki Clarkowi Kentowi, który zmienia się w Supermena, wychodzi z nich cało. Serial jest jedną z wielu wersji historii o tym znanym bohaterze komiksowym, więc jeśli nie będziesz traktował go jako przekazu "kanonicznego", możesz się świetnie bawić.
[code] Młody dziennikarz Clark Kent przybywa ze Smallville do dużego miasta Metropolis w poszukiwaniu pracy. Otrzymuje stanowisko w gazecie Daily Planet, gdzie poznaje swoją partnerkę Lois Lane. Dziewczyna nieustanie wpada w tarapaty i tylko dzięki Clarkowi Kentowi, który zmienia się w Supermena, wychodzi z nich cało. Serial jest jedną z wielu wersji historii o tym znanym bohaterze komiksowym, więc jeśli nie będziesz traktował go jako przekazu "kanonicznego", możesz się świetnie bawić. [/code]