Szczerze mówiąc to ten epizod naprawdę cieniutki. Najgorszy chyba z tych co wyszły. Sama zagadka "morderstwa" słabo wykreowana, za mało szczegółów dotyczących przestępcy.
Spoiler:
Pojawia się może raptem w 1-2 scenach i wiemy o nim bardzo niewiele.
Nie podobało mi się również cofanie w czasie, tylko 2 lata wstecz. Te odniesienia do przeszłości nadają smaczek całej historii. Nie mówiąc o zakończeniu widzę, że skracają ten serial tam gdzie się tylko da, dzięki czemu wychodzi "papka". Jak dla mnie 4/10.
Szczerze mówiąc to ten epizod naprawdę cieniutki. Najgorszy chyba z tych co wyszły. Sama zagadka "morderstwa" słabo wykreowana, za mało szczegółów dotyczących przestępcy. [spoiler] Pojawia się może raptem w 1-2 scenach i wiemy o nim bardzo niewiele. [/spoiler] Nie podobało mi się również cofanie w czasie, tylko 2 lata wstecz. Te odniesienia do przeszłości nadają smaczek całej historii. Nie mówiąc o zakończeniu widzę, że skracają ten serial tam gdzie się tylko da, dzięki czemu wychodzi "papka". Jak dla mnie 4/10.
Ja muszę przyznać, że na początku serial wydawał się całkiem fajny. Zwłaszcza po pilocie. Niestety, przy piątym odcinku wymiękłem. Zagadki kryminalne są masakrycznie nudne w tym serialu. Poza tym sama postać coraz mniej mnie ciekawiła. Wydawało mi sie, że każdy odcinek jest coraz gorszy. Przygody z przeszłości wcale nie były mocno interesujące.
Partnerka Amsterdama też taka jakaś bez charakteru.
Dobry początek, później słabo.
Ja muszę przyznać, że na początku serial wydawał się całkiem fajny. Zwłaszcza po pilocie. Niestety, przy piątym odcinku wymiękłem. Zagadki kryminalne są masakrycznie nudne w tym serialu. Poza tym sama postać coraz mniej mnie ciekawiła. Wydawało mi sie, że każdy odcinek jest coraz gorszy. Przygody z przeszłości wcale nie były mocno interesujące. Partnerka Amsterdama też taka jakaś bez charakteru. Dobry początek, później słabo.
Serial wart obejrzenia, nawet jeśli kontynuacji nie będzie.
A co do ostatniego odcinka:
Spoiler:
Wiedziałęm po pierwszej scence z przeszłości jak się zakończy, to po prostu nie było w stylu jego partnera, iść samemu na akcje, głupi by to zauważył, strasznie przewidywalna fabuła odcinka, za to samo zakończenie zaskoczyło mnie... przez chwile myślałem, że skończą w ten sposób serial, aż tu nagle się pojawiła scena ze szpitala... WOW
Serial wart obejrzenia, nawet jeśli kontynuacji nie będzie.
A co do ostatniego odcinka: [spoiler]Wiedziałęm po pierwszej scence z przeszłości jak się zakończy, to po prostu nie było w stylu jego partnera, iść samemu na akcje, głupi by to zauważył, strasznie przewidywalna fabuła odcinka, za to samo zakończenie zaskoczyło mnie... przez chwile myślałem, że skończą w ten sposób serial, aż tu nagle się pojawiła scena ze szpitala... WOW[/spoiler]
Zapowiadał się fajnie, pierwsze 3,4 odcinki, nawet mi się dobrze oglądało.
Końcówka jednak mnie zawiodła. Zakończenie, jeżeli można to tak nazwać, bez sensu.
Jakieś wieści na temat kontynuacji, czy to ostateczne pożegnanie z serialem?
Zapowiadał się fajnie, pierwsze 3,4 odcinki, nawet mi się dobrze oglądało. Końcówka jednak mnie zawiodła. Zakończenie, jeżeli można to tak nazwać, bez sensu. Jakieś wieści na temat kontynuacji, czy to ostateczne pożegnanie z serialem?
[quote="tribute"]Napisy maja fps 25 a film 23,969. Wystarczy zmienic np subeditem [/quote]
Zgadza sie, nie wiem jakim cudem ale najwidoczniej wysłałem te co miały FPS 25 :?
Przepraszam Was za to A ci co nie wiedza/nie umieją sami przerobić napisów - zapraszam do pobrania napisów poprawionych:
[list] [*] Napisy do New Amsterdam [1x08] ==> [url=http://yogiserwer.ovh.org/pliki/na08.zip][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url][/list]
It's been a bad weekend for Fox's bubble shows.
Just hours after word leaked that the network had sacked Back to You, sources confirm to me exclusively that New Amsterdam has been euthanized as well.
On the bright side, 'Til Death will be back!
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
[code]It's been a bad weekend for Fox's bubble shows.
Just hours after word leaked that the network had sacked Back to You, sources confirm to me exclusively that New Amsterdam has been euthanized as well.