Stare Forum jest zamknięte i nie da się na nim nic pisać...
Jednak można jeszcze wiele z niego wyczytać.
Jeśli chcesz mieć dostęp do niego (tylko do odczytu) to zarejestruj się na nim i podaj nick w tym temacie - a zaktywuję konto.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2009, 11:45 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Jednak można jeszcze wiele z niego wyczytać. Jeśli chcesz mieć dostęp do niego (tylko do odczytu) to zarejestruj się na nim i podaj nick w tym temacie - a zaktywuję konto.
Już raz to napisałem posta, ale zniknął przez tą awarię
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Uważam, że tamto Forum już tak się zestarzało, że i tak nikt już tam nie zagląda.
Poza tym czytanie jest bardzo utrudnione - reklamy są tam wszędzie no i szerokość Forum jest śmiesznie mała... - jestem za tym, żeby je bezpowrotnie skasować.
Co sądzicie?
Uważam, że tamto Forum już tak się zestarzało, że i tak nikt już tam nie zagląda. Poza tym czytanie jest bardzo utrudnione - reklamy są tam wszędzie no i szerokość Forum jest śmiesznie mała... - jestem za tym, żeby je bezpowrotnie skasować. Co sądzicie?
AreQ_BAH pisze:Zrób sobie jakąś kopię zapasową na dysku czy coś
No przecież się nie da bo to fora.pl
destiriser pisze:a komu ono przeszkadza? jest tam wiele linków, których tu nie ma np. starego v nie było,
To czemu ich nie kopiujecie?
Mnie przeszkadza bo to śmietnisko często wyskakuje w google (nasze obecne nie wyskakuje bo nie ma w nim robotów) i ludzie ciągle myślą, że to właściwe forum - wiem bo ciągle ludzie próbują się tam rejestrować i pytają mnie o tamten szajs.
[quote="AreQ_BAH"]Zrób sobie jakąś kopię zapasową na dysku czy coś[/quote] No przecież się nie da bo to fora.pl
[quote="destiriser"]a komu ono przeszkadza? jest tam wiele linków, których tu nie ma np. starego v nie było,[/quote] To czemu ich nie kopiujecie?
Mnie przeszkadza bo to śmietnisko często wyskakuje w google (nasze obecne nie wyskakuje bo nie ma w nim robotów) i ludzie ciągle myślą, że to właściwe forum - wiem bo ciągle ludzie próbują się tam rejestrować i pytają mnie o tamten szajs.