Asd, ładnych kilka lat temu mnie docisnęło - zresztą pisałem kiedyś o tym na forum. Przy 185 cm i wadzę która dla mnie normalnie oscyluje wokół 100kg zjechałem do 66kg i to wciągu kilku miesięcy. Diagnozy to był cyrk od aids, raka płuc, raka uchyłka trzustki, po jakieś zupełnie rzeczy z kosmosu. Co lekarz, to podejrzenie choroby akurat z jego specjalności. Pozałatwiałem swoje sprawy, popłaciłem rachunki i długi i byłem gotów. A tu dupa. Przez następne kilka miesięcy męczyłem się okrutnie a potem niespodziewanie zaczęły mi siły wracać, bez lekarzy, szpitali i chemii - którą w pewnym momencie usiłowano mi zapodać profilaktycznie.
Asd, ładnych kilka lat temu mnie docisnęło - zresztą pisałem kiedyś o tym na forum. Przy 185 cm i wadzę która dla mnie normalnie oscyluje wokół 100kg zjechałem do 66kg i to wciągu kilku miesięcy. Diagnozy to był cyrk od aids, raka płuc, raka uchyłka trzustki, po jakieś zupełnie rzeczy z kosmosu. Co lekarz, to podejrzenie choroby akurat z jego specjalności. Pozałatwiałem swoje sprawy, popłaciłem rachunki i długi i byłem gotów. A tu dupa. :) Przez następne kilka miesięcy męczyłem się okrutnie a potem niespodziewanie zaczęły mi siły wracać, bez lekarzy, szpitali i chemii - którą w pewnym momencie usiłowano mi zapodać profilaktycznie.
Dokładnie tak, jak pisze najphil, nie trać ducha. Zobaczysz, że dasz radę.
Nie zamierzam się żegnać, bo na pewno jeszcze niejednego bana od Ciebie dostanę
Dokładnie tak, jak pisze najphil, nie trać ducha. Zobaczysz, że dasz radę. Nie zamierzam się żegnać, bo na pewno jeszcze niejednego bana od Ciebie dostanę ;)
Trudno coś powiedzieć, trudno jakkolwiek podnieść na duchu gdy ma się techniczny wyrok. Jedyne co pozostaje, to życzyć spokoju i siły (wiary jeżeli jesteś wierzący), aby jakoś to przetrwać i to najlepiej na swoich warunkach.
(Pieprzone życie, zawsze daje w dupę nie tym co trzeba).
Pozdrawiam.
"Nie drażnij Tygryska w lesie, bo drzewko przyniesie..
Na drzewku cię położy i Cię wychędoży."
Trudno coś powiedzieć, trudno jakkolwiek podnieść na duchu gdy ma się techniczny wyrok. Jedyne co pozostaje, to życzyć spokoju i siły (wiary jeżeli jesteś wierzący), aby jakoś to przetrwać i to najlepiej na swoich warunkach.
(Pieprzone życie, zawsze daje w dupę nie tym co trzeba).
ASD miał dwa dni temu urodziny.
Ten wątek stał się niesłychanie smutny, niemniej mimo braku wieści od Niego wierzymy, że walczy nadal o zdrowie i przyjdzie nam jeszcze kiedyś przeczytać jego czasem dość przewrotne opinie na temat różnych seriali.
Pozdrawiamy Cię ASD.
A ja osobiście przepraszam, że przegapiłem tę datę.
ASD miał dwa dni temu urodziny. Ten wątek stał się niesłychanie smutny, niemniej mimo braku wieści od Niego wierzymy, że walczy nadal o zdrowie i przyjdzie nam jeszcze kiedyś przeczytać jego czasem dość przewrotne opinie na temat różnych seriali. Pozdrawiamy Cię ASD. A ja osobiście przepraszam, że przegapiłem tę datę.
Ciekawa jestem, co powiedziałby na mnogość serwisów streamingowych i jakości produkcji Mam nadzieję, że - gdziekolwiek jest - cieszą Go wciąż pojawiające się wzmianki o forum i to, że mimo wszystko ono wciąż żyje - choć jest nas tu garstka, ale w sumie tak trochę jak w gronie przyjaciół, choć nikogo w realu nie poznałam, a z niewieloma osobami się wirtualnie znam.
Ja po przedawkowaniu seriali we wakacje i wraz z rozpoczęciem roku szkolnego nie mam czasu ani sił, ani też ochoty, by cokolwiek oglądać, włączam czytnik i czytam jak nakręcona.
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Ciekawa jestem, co powiedziałby na mnogość serwisów streamingowych i jakości produkcji ;) Mam nadzieję, że - gdziekolwiek jest - cieszą Go wciąż pojawiające się wzmianki o forum i to, że mimo wszystko ono wciąż żyje - choć jest nas tu garstka, ale w sumie tak trochę jak w gronie przyjaciół, choć nikogo w realu nie poznałam, a z niewieloma osobami się wirtualnie znam. Ja po przedawkowaniu seriali we wakacje i wraz z rozpoczęciem roku szkolnego nie mam czasu ani sił, ani też ochoty, by cokolwiek oglądać, włączam czytnik i czytam jak nakręcona.