Flash [2014],The [The CW]
-
grejpfrutella
Wskaż do odpowiedzi - spec
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Band of Brothers
Re: Flash [2014],The [The CW]
Nie siedze juz w ogole w serialach CW, poinstruuje ktos jak mam ogladac crossovera?
czy sam Flash wystarczy?

no sex, no rock'n'roll, just drugs.
-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
Wystarczy jak najbardziej. W Supergirl jest dosłownie minuta wprowadzenia.Swoją drogą odcinek Flasha całkiem niezły i to jest minus.
Spoiler:
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Crossover najlepiej zacząć od "The Flash", potem "Arrow" na Legendach kończąc.
-
grejpfrutella
Slaby ten crossover...Flashowy odcinek najlepszy, Supergirl mi sie spodobala, ma cos takiego co Grant Gustin, jest przeslodka
pozostale dwa ogladalam na przewijaniu

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Ten crossover jest lepszy niż zeszłoroczny, ale i tak poziom rozczarowuje. Już nie mówię o samych efektach wizualnych, bo na to można przymknąć oko, ale fabularnie spodziewałem się czegoś lepszego.
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
- Ulubiony Serial: Suits
- Kontakt:
Obejrzałem dzisiaj ostatni odcinek i odczuwam pewien niedosyt. Nie wiem jaki jest plan związany z HR, ale koniec zapowiedział, coś ciekawego..Cały wątek Iris i Barry'ego zaczyna mnie powoli irytować, nic nowego w tym odcinku nie zobaczyliśmy jeśli chodzi o nich, przynajmniej takie mam odczucia. Caitlin Snow <3 jak zwykle rewelacja. Miejmy nadzieje, że rozruszają się do końca sezonu :-D
-
brexerb
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Jeśli chodzi Ci o głównego przeciwnika to jest Music Maister. Właściwie nie wiem czy miał swój pierwowzór w komiksach, ale pewnie miał.
Trzeci sezon do tej pory prezentuje zdecydowanie niższy poziom niż w poprzednich dwóch sezonach, czasami aż trudno uwierzyć jakie niespodzianki przygotowali scenarzyści... i nie mam tutaj na myśli nić dobrego.
Trzeci sezon do tej pory prezentuje zdecydowanie niższy poziom niż w poprzednich dwóch sezonach, czasami aż trudno uwierzyć jakie niespodzianki przygotowali scenarzyści... i nie mam tutaj na myśli nić dobrego.
-
peciaq
- Ulubiony Serial: Friends; Chuck
No ten odcinek muzyczny to była trochę porażka. Pomysł był spoko, ale te piosenki im do dupy wyszły. Ale miło było zobaczyć stary skład z Glee w akcji
18. odcinek znacznie lepszy poziom ma i mocną końcówkę, które dają nadzieję na lepsze "jutro".

ZAPRASZAM NA:

http://www.napisy24.pl
-
brexerb
18 też nie rozumiem. No niby będzie zaraz wiadomo kim jest savitar ale jednak nie do końca
Si Vis Pacem Parabellum
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Widać, że scenarzyści nie mieli pomysłu na ten sezon. Dużo zapychaczy i jeszcze do tego drama z Iris, gdzie na przestrzeni kilku odcinków status ich związku zmieniała się kilkukrotnie.
HR, czyli nowa odsłona Wellsa robi się się coraz bardziej irytująca, szkoda, że Wells z Earth-2 nie został na dłużej.
Do niewielu plusów można zaliczyć to, że Cisco w końcu rusza na akcje i postać Gypsy.
Oby twórcy zaskoczyli pozytywnie pod koniec sezonu, bo jeżeli Savitarem okaże się ten, którego nam sugerują, to będzie mega nielogiczne... no chyba, że jakieś super wyjaśnienie wymyślą.
HR, czyli nowa odsłona Wellsa robi się się coraz bardziej irytująca, szkoda, że Wells z Earth-2 nie został na dłużej.
Do niewielu plusów można zaliczyć to, że Cisco w końcu rusza na akcje i postać Gypsy.
Oby twórcy zaskoczyli pozytywnie pod koniec sezonu, bo jeżeli Savitarem okaże się ten, którego nam sugerują,
Spoiler:
-
brexerb
Wszystkie znaki w internecie wskazują na to że to będzie flash z przeszłości ( ten który poświęcił się w walce z zolomonem )
Albo nie
Albo nie

Si Vis Pacem Parabellum
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Otwarcie sezonu zgodnie z oczekiwaniami, czyli niestety pierwszy odcinek 4. sezonu utrzymuje dość mierny poziom trzeciego sezonu.
Wszystko jest za szybko i po łebkach, nie spodziewałem się że będą to jakoś rozwlekać, aleNa plus końcowa scena, która daje nadzieję na odejście od schematu, gdzie wrogiem sezonu zawsze był speedster. Może twórcy będą w stanie wykorzystać potencjał tego pomysłu, bo premierowy odcinek najnowszego sezonu nie nastraja optymistycznie na poprawę poziomu... obym się mylił.
Wszystko jest za szybko i po łebkach, nie spodziewałem się że będą to jakoś rozwlekać, ale
Spoiler:
-
grejpfrutella
Jak tak czytam, to ciesze sie, ze zrezygnowalam ok. 8odc. 3.sezonu, wyglada, ze sporo czasu zaoszczedzilam 

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Premiera 5. sezonu nie była taka zła... do momentu kiedy Flash pojawił się w nowym stroju. Gustin wygląda w nim jak anorektyk. To niestety za bardzo kłuje w oczy.
Poza tym było kilka zabawnych momentów, ale niestety jest to ten sam niski poziom co w drugiej połowie poprzedniego sezonu.
Poza tym było kilka zabawnych momentów, ale niestety jest to ten sam niski poziom co w drugiej połowie poprzedniego sezonu.
Oceń ten serial