Właśnie zakończyłem drugi sezon - świetne zakończenie - nie spodziewałem się takiego ruchu ze strony Gennaro. Wiadomo wszak, że kto jak kto ale Włosi są bardzo prorodzinni i zawsze stają murem za swoją familią. Z drugiej strony tylko ludzie bez honoru mordują dzieci...
Po tym co spotkało Ciro stanie się teraz pewnie jeszcze bardziej bezwzględny. Czyżby miał zająć miejsce Don Pietra w trzecim sezonie? Z przyjemnością oglądnę więc trzeci sezon, jak tylko powstanie
Właśnie zakończyłem drugi sezon - świetne zakończenie - nie spodziewałem się takiego ruchu ze strony Gennaro. Wiadomo wszak, że kto jak kto ale Włosi są bardzo prorodzinni i zawsze stają murem za swoją familią. Z drugiej strony tylko ludzie bez honoru mordują dzieci...
Po tym co spotkało Ciro stanie się teraz pewnie jeszcze bardziej bezwzględny. Czyżby miał zająć miejsce Don Pietra w trzecim sezonie? Z przyjemnością oglądnę więc trzeci sezon, jak tylko powstanie :ok
Finał godny świetnego sezonu.
W rzeczywistości mafijnej nie obowiązują żadne świętości i nikt nie jest bez skazy.
Spoiler:
Jakoś nie chciałem uwierzyć, że Don Pietro (rękoma Malamore) dopuści się zabójstwa dziecka...
No i podwójny twist Genny'ego z teściem i ojcem...
Ciężkie zadanie przed scenarzystami, trudno mi sobie wyobrazić, co nowego mogą nam zaserwować.
Pewnie czeka nas w nowym sezonie jakieś nowe otwarcie i wprowadzenie jakichś nowych postaci, które będą dalej napędzać fabułę Gomorry.
Finał godny świetnego sezonu. W rzeczywistości mafijnej nie obowiązują żadne świętości i nikt nie jest bez skazy. [spoiler]Jakoś nie chciałem uwierzyć, że Don Pietro (rękoma Malamore) dopuści się zabójstwa dziecka... No i podwójny twist Genny'ego z teściem i ojcem...[/spoiler] Ciężkie zadanie przed scenarzystami, trudno mi sobie wyobrazić, co nowego mogą nam zaserwować. Pewnie czeka nas w nowym sezonie jakieś nowe otwarcie i wprowadzenie jakichś nowych postaci, które będą dalej napędzać fabułę Gomorry.
Jestem tuż przed zapuszczeniem sezonu numer 2. Odwlekam tę piękną chwilę, bo wiem że będę miał kilka godzin świetnej rozrywki.
1 sezon był dla mnie kapitalny, w ocenie odcinków na imdb na 12 epizodów dałem 6 dziesiątek, 3 dziewiątki, 2 ósemki i tylko prolog jak dla mnie był średni na 7/10.
Znakomite studium neapolitańskiej mafii, wojny mafijne, bezwzględność i uderzający realizm, kapitalne postacie, 1 sezon do tego stopnia mnie urzekł że w mojej klasyfikacji serialowej nawet świetne The Sopranos jest za Gomorrą.
Jestem tuż przed zapuszczeniem sezonu numer 2. Odwlekam tę piękną chwilę, bo wiem że będę miał kilka godzin świetnej rozrywki. 1 sezon był dla mnie kapitalny, w ocenie odcinków na imdb na 12 epizodów dałem 6 dziesiątek, 3 dziewiątki, 2 ósemki i tylko prolog jak dla mnie był średni na 7/10. Znakomite studium neapolitańskiej mafii, wojny mafijne, bezwzględność i uderzający realizm, kapitalne postacie, 1 sezon do tego stopnia mnie urzekł że w mojej klasyfikacji serialowej nawet świetne The Sopranos jest za Gomorrą.
Po połowie 2 sezonu pełen zachwyt.
Brutalny, z wielką dozą przemocy i nie cackaniem się, świat neapolitańskiej mafii, mimo wszystko fascynuje. Dla mnie ten serial to jeden z najlepszych jakie oglądałem w całej swojej, dość już bogatej w wiele seriali, karierze serialomaniaka. Absolutny majstersztyk ze znakomicie wykreowanymi postaciami, zarówno pierwszo- , jak i drugoplanowymi. W każdej chwili każdy może zginąć. Jeśli ktoś nie oglądał niech jak najszybciej nadrabia. Nie oglądałem jeszcze Narcosa, jest równie dobry?
Po połowie 2 sezonu pełen zachwyt. Brutalny, z wielką dozą przemocy i nie cackaniem się, świat neapolitańskiej mafii, mimo wszystko fascynuje. Dla mnie ten serial to jeden z najlepszych jakie oglądałem w całej swojej, dość już bogatej w wiele seriali, karierze serialomaniaka. Absolutny majstersztyk ze znakomicie wykreowanymi postaciami, zarówno pierwszo- , jak i drugoplanowymi. W każdej chwili każdy może zginąć. Jeśli ktoś nie oglądał niech jak najszybciej nadrabia. Nie oglądałem jeszcze Narcosa, jest równie dobry?