Sunshine [SBS]

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Six Feet Under
Grupa: RebelSubTeam

Sunshine [SBS]

Post autor: Stingwood »

Anthony LaPaglia ("Without a Trace", "Lantana") oraz Melanie Lynskey ("Heavenly Creatures", "Togetherness") wystąpią w nowym kryminalnym thrillerze australijskiej stacji SBS pod tytułem "Sunshine". Obok nich ujrzymy miejscowych aktorów - Kim Gyngell, Tiarnie Coupland, Vince Colosimo, Leah Vandenberg, Paul Ireland i Trudy Hellier.

obrazek

Czteroczęściowy serial rozegra się na przedmieściach i okolicach Sunshine. Ujrzymy go z perspektywy Jacoba, młodego sudańsko-australijskiego koszykarza, który przymierzany jest do gry w amerykańskiej lidze college'y. LaPaglia wcieli się w Eddiego, byłego gracza, który teraz prowadzi w Sunshine mały sklep ze sprzętem sportowym i zgadza się on trenować grający bez polotu zespół Jacoba - The Sunshine Kings. W trakcie starań o miejsce w składzie, Jacob jest przepytywany przez miejscową prawniczkę Zarę Skelton (Lynskey) o sprawę nastolatki z przedmieści Melbourne.

Za scenariusz odpowiadają Matt Cameron ("Secret City") oraz Elise McCredie ("Nowhere Boys"), a reżyserię Daina Reid ("The Secret River"). Premiera ma odbyć się jeszcze w tym roku.
Let Life Live.

IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

AUSTRALIA Sunshine [SBS]

Post autor: Lubec »

obrazek#ObrazekObrazekObrazek
Czteroodcinkowy serial rozegra się na przedmieściach i okolicach Sunshine. Ujrzymy go z perspektywy Jacoba, młodego sudańsko-australijskiego koszykarza, który przymierzany jest do gry w amerykańskiej lidze college`y. LaPaglia wcieli się w Eddiego, byłego gracza, który teraz prowadzi w Sunshine mały sklep ze sprzętem sportowym i zgadza się on trenować grający bez polotu zespół Jacoba - The Sunshine Kings. W trakcie starań o miejsce w składzie, Jacob jest przepytywany przez miejscową prawniczkę Zarę Skelton (Lynskey) o sprawę nastolatki z przedmieści Melbourne.

[SBS]
[2017]
Produkcja: Australia,
Gatunek: Dramat,Kryminał‚
Obsada:
Wally Elnour ... Jacob Garang
Rory Bochner ... Mia Canny
Piath Mathiang ... Aliyah Nyawan
Melanie Lynskey ... Zara Skelton
Anthony Lapaglia ... Eddie
Ror Da Poet ... Deng Deng
Tiarnie Coupland ... Elly Messina