Dotarła do nas bardzo smutna wiadomość. Po długiej i ciężkiej chorobie odszedł od nas Piotr, znany nam wszystkim jako ASD - twórca, założyciel, administrator oraz dusza naszego forum.
Składamy Jego Żonie i Rodzinie nasze kondolencje oraz wyrazy współczucia, życząc Im jednocześnie wytrwałości i choć odrobiny spokoju ducha w tym niełatwym czasie.
Przed śmiercią życzeniem Piotra było kontynuowanie działalności naszego forum, zatem ze strzaskaną duszą postaramy się je spełnić, choć ukrywać nie można, że Piotra w pewnych aspektach nie da się zastąpić.
Piotr cieszył się naszym wielkim poważaniem, nie tylko jako założyciel jednego z najstarszych forów serialowych w polskim Internecie (niegdyś bardzo znanego w serialowym światku także pod nazwami tvshows.yoyo.pl oraz xvidasd), ale będzie nam Go bardzo brakowało także od ludzkiej strony, mimo że tak naprawdę wszyscy znaliśmy się tylko wirtualnie. Jego poczucia humoru i nieortodoksyjnych opinii, niekoniecznie tylko w aspektach serialowych, nie da się zapomnieć. Pamiętacie zapewne dobrze, że często seriale podobały się Piotrowi dokładnie na opak - te ogólnie chwalone krytykował, natomiast w tych krytykowanych dostrzegał wartości, których nikt inny dostrzec nie potrafił.
Życzymy mu, by gdzieś tam, Po Drugiej Stronie, z równym humorem i przewrotnością komentował inne, jak na razie niepojęte dla nas, seriale.
Żyj Piotrze na zawsze w naszej pamięci [']
[newsimg=left]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files//nickk2(20171117918).jpg[/newsimg] [justuj][b]Dotarła do nas bardzo smutna wiadomość.[/b] [b]Po długiej i ciężkiej chorobie odszedł od nas Piotr, znany nam wszystkim jako ASD - twórca, założyciel, administrator oraz dusza naszego forum.[/b]
Składamy Jego Żonie i Rodzinie nasze kondolencje oraz wyrazy współczucia, życząc Im jednocześnie wytrwałości i choć odrobiny spokoju ducha w tym niełatwym czasie.
Przed śmiercią życzeniem Piotra było kontynuowanie działalności naszego forum, zatem ze strzaskaną duszą postaramy się je spełnić, choć ukrywać nie można, że Piotra w pewnych aspektach nie da się zastąpić. Piotr cieszył się naszym wielkim poważaniem, nie tylko jako założyciel jednego z najstarszych forów serialowych w polskim Internecie (niegdyś bardzo znanego w serialowym światku także pod nazwami tvshows.yoyo.pl oraz xvidasd), ale będzie nam Go bardzo brakowało także od ludzkiej strony, mimo że tak naprawdę wszyscy znaliśmy się tylko wirtualnie. Jego poczucia humoru i nieortodoksyjnych opinii, niekoniecznie tylko w aspektach serialowych, nie da się zapomnieć. Pamiętacie zapewne dobrze, że często seriale podobały się Piotrowi dokładnie na opak - te ogólnie chwalone krytykował, natomiast w tych krytykowanych dostrzegał wartości, których nikt inny dostrzec nie potrafił. Życzymy mu, by gdzieś tam, Po Drugiej Stronie, z równym humorem i przewrotnością komentował inne, jak na razie niepojęte dla nas, seriale. Żyj Piotrze na zawsze w naszej pamięci ['][/justuj]
Bardzo smutna wiadomość.
Mam ogromny szacunek dla ASD - to dzięki rozpropagowanym przez Niego kodekowi XVID-ASD (i forum funkcjonującym na yoyo.pl), lata temu mogłem poznać wiele seriali, gdy męczyłem się na wdzwanianym łączu Neostrady.
Serdeczne wyrazy współczucia dla rodziny Piotra i wszystkich, którzy byli Mu bliscy.
Bardzo smutna wiadomość. Mam ogromny szacunek dla ASD - to dzięki rozpropagowanym przez Niego kodekowi XVID-ASD (i forum funkcjonującym na yoyo.pl), lata temu mogłem poznać wiele seriali, gdy męczyłem się na wdzwanianym łączu Neostrady. Serdeczne wyrazy współczucia dla rodziny Piotra i wszystkich, którzy byli Mu bliscy.
Bardzo zasmuciła mnie ta wiadomość, pustka w głowie i brak słów.
Ale dziś tych słów o ASD nie powinno zabraknąć.
Nie znałam Go osobiście a jedynie z tego forum i mimo, że rozmawialiśmy tu głównie o serialach, to również przemycaliśmy w tych kontaktach swoje poglądy, swoje obserwacje kawałeczka świata i zostawialiśmy tu cząstkę siebie, bo i czułam się tu właśnie jak u siebie.
Zasługą ASD było to, że stworzył takie miejsce, w którym odnajdzie się przelotny konsument serialowy, ale może zadomowić się (przynajmniej na jakiś czas) ktoś, kto chce więcej.
ASD cierpliwie tłumaczył mi zawiłości w moderowaniu forum, komuś innemu opadłyby ręce.
ASD się za mną sprzeczał, ale tylko marzyć o takich dyskutantach, którzy szanują rozmówcę z odmiennym zdaniem.
ASD po prostu polubiłam jako człowieka takiego , który dał się tu poznać.
ASD chciał, żeby to forum trwało i spróbuję odrobinę w tym pomóc, chociaż czas mój kradną teraz trochę inne rzeczy niż seriale.
Chcę przekazać moje wyrazy współczucia Jego bliskim.
Bardzo zasmuciła mnie ta wiadomość, pustka w głowie i brak słów. Ale dziś tych słów o ASD nie powinno zabraknąć. Nie znałam Go osobiście a jedynie z tego forum i mimo, że rozmawialiśmy tu głównie o serialach, to również przemycaliśmy w tych kontaktach swoje poglądy, swoje obserwacje kawałeczka świata i zostawialiśmy tu cząstkę siebie, bo i czułam się tu właśnie jak u siebie. Zasługą ASD było to, że stworzył takie miejsce, w którym odnajdzie się przelotny konsument serialowy, ale może zadomowić się (przynajmniej na jakiś czas) ktoś, kto chce więcej. ASD cierpliwie tłumaczył mi zawiłości w moderowaniu forum, komuś innemu opadłyby ręce. ASD się za mną sprzeczał, ale tylko marzyć o takich dyskutantach, którzy szanują rozmówcę z odmiennym zdaniem. ASD po prostu polubiłam jako człowieka takiego , który dał się tu poznać. ASD chciał, żeby to forum trwało i spróbuję odrobinę w tym pomóc, chociaż czas mój kradną teraz trochę inne rzeczy niż seriale.
Chcę przekazać moje wyrazy współczucia Jego bliskim.
...
Tąpnęło to mną.
Nie zdążyliśmy jednak się spotkać, a obiecywaliśmy sobie, że jak się wyleczymy, to wypijemy w oddechu jedno piwo.
Chryste panie ... Oby tam, gdzie jesteś, było lepiej Piotrze.
Rest In Peace.
Wyrazy szczerego współczucia dla najbliższych.
I will prevail
I'm stone and shale
Obsidian
Your oblivion
Becomes
... Tąpnęło to mną. Nie zdążyliśmy jednak się spotkać, a obiecywaliśmy sobie, że jak się wyleczymy, to wypijemy w oddechu jedno piwo. Chryste panie ... Oby tam, gdzie jesteś, było lepiej Piotrze. Rest In Peace. Wyrazy szczerego współczucia dla najbliższych.
To strasznie smutna wiadomosc
ASD na zawsze pozostanie w naszych sercach i naszej pamieci, dzieki miejscu, ktore stworzyl.
Bedzie mi bardzo brakowalo jego oryginalnego gustu i specyficznego humoru
Dziekujemy za to, ze moglismy sie tu zgromadzic i poznac troszeczke, dziekujemy za ten nasz maly serialowy swiat, jedyne znane mi miejsce z merytorycznymi komentarzami, wzajemnym szacunkiem i bez pyskowek, to Twoja zasluga!
To strasznie smutna wiadomosc :( ASD na zawsze pozostanie w naszych sercach i naszej pamieci, dzieki miejscu, ktore stworzyl. Bedzie mi bardzo brakowalo jego oryginalnego gustu i specyficznego humoru :(
Dziekujemy za to, ze moglismy sie tu zgromadzic i poznac troszeczke, dziekujemy za ten nasz maly serialowy swiat, jedyne znane mi miejsce z merytorycznymi komentarzami, wzajemnym szacunkiem i bez pyskowek, to Twoja zasluga!
I ja się przyłączam do szczerych kondolencji, nie znałem Piotra osobiście, ale już te kilka miesięcy temu byłem wstrząśnięty jego wyznaniem o chorobie i pożegnaniem z forum.
A dzisiaj jestem podwójnie wstrząśnięty, spoczywaj bracie w pokoju [*]
I ja się przyłączam do szczerych kondolencji, nie znałem Piotra osobiście, ale już te kilka miesięcy temu byłem wstrząśnięty jego wyznaniem o chorobie i pożegnaniem z forum. A dzisiaj jestem podwójnie wstrząśnięty, spoczywaj bracie w pokoju [*]