Hahahha, czystej wody trolling scenarzystów
Oczywiście jestem ciekawa, co tam nam zaserwują w tym sezonie, oby obyło się bez zaginionych manuskryptów bez polskiego przekładu...
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Hahahha, czystej wody trolling scenarzystów :) Oczywiście jestem ciekawa, co tam nam zaserwują w tym sezonie, oby obyło się bez zaginionych manuskryptów bez polskiego przekładu... ;)
A nasz Franciszek wyląduje już niedługo na Netflixie - ale na pewno nie będzie miał takich fajoskich napisów, ja te nasze Mam nadzieję, że to przyczyni się do zwiększenia popularności tego naprawdę oryginalnego serialu.
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
A nasz Franciszek wyląduje już niedługo na Netflixie - ale na pewno nie będzie miał takich fajoskich napisów, ja te nasze ;) Mam nadzieję, że to przyczyni się do zwiększenia popularności tego naprawdę oryginalnego serialu.
Nazgul pisze:A nasz Franciszek wyląduje już niedługo na Netflixie - ale na pewno nie będzie miał takich fajoskich napisów, ja te nasze Mam nadzieję, że to przyczyni się do zwiększenia popularności tego naprawdę oryginalnego serialu.
Miałem obejrzeć jako pojawi się komplet napisów, ale w między czasie dysk zewnętrzny mi padł, to premiera na Netfixie jest dla mnie bardzo dobrą wiadomością.
[quote="Nazgul"]A nasz Franciszek wyląduje już niedługo na Netflixie - ale na pewno nie będzie miał takich fajoskich napisów, ja te nasze ;) Mam nadzieję, że to przyczyni się do zwiększenia popularności tego naprawdę oryginalnego serialu.[/quote]Miałem obejrzeć jako pojawi się komplet napisów, ale w między czasie dysk zewnętrzny mi padł, to premiera na Netfixie jest dla mnie bardzo dobrą wiadomością.
Nazgul pisze:A nasz Franciszek wyląduje już niedługo na Netflixie - ale na pewno nie będzie miał takich fajoskich napisów, ja te nasze Mam nadzieję, że to przyczyni się do zwiększenia popularności tego naprawdę oryginalnego serialu.
Miałem obejrzeć jako pojawi się komplet napisów, ale w między czasie dysk zewnętrzny mi padł, to premiera na Netfixie jest dla mnie bardzo dobrą wiadomością.
No wiesz, jak możesz tak pisać Netflixowe literki na pewno nie będą tak dobre, jak nasze - wiem, ze nieskromnie to zabrzmiało, ale wiem też, ile wysiłku kosztowało nas ich tłumaczenie
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
[quote="Lubec"][quote="Nazgul"]A nasz Franciszek wyląduje już niedługo na Netflixie - ale na pewno nie będzie miał takich fajoskich napisów, ja te nasze ;) Mam nadzieję, że to przyczyni się do zwiększenia popularności tego naprawdę oryginalnego serialu.[/quote]Miałem obejrzeć jako pojawi się komplet napisów, ale w między czasie dysk zewnętrzny mi padł, to premiera na Netfixie jest dla mnie bardzo dobrą wiadomością.[/quote] No wiesz, jak możesz tak pisać :P Netflixowe literki na pewno nie będą tak dobre, jak nasze - wiem, ze nieskromnie to zabrzmiało, ale wiem też, ile wysiłku kosztowało nas ich tłumaczenie :)
Udało mi się nadrobić 2 seozny. I muszę przyznać że jestem miło zaskoczony. Serial mało popularny a naprawdę dobry.
Ale to chyba przez to że to takie połączenie serialu kryminalnego, historycznego z serialem o zjawiskach paranormalnych. Ciężko cos takiego sprzedać. Ale mnie kupili.
Udało mi się nadrobić 2 seozny. I muszę przyznać że jestem miło zaskoczony. Serial mało popularny a naprawdę dobry. Ale to chyba przez to że to takie połączenie serialu kryminalnego, historycznego z serialem o zjawiskach paranormalnych. Ciężko cos takiego sprzedać. Ale mnie kupili. :ok