[NBC]: [2014], wkrótce Produkcja: USA, Gatunek: Akcja,Komedia,Dramat, Dokładna data premiery: 2014-05-27 Reżyseria: Martha Coolidge ,Kevin Dowling , Scenariusz: Zach Lutsky ,Jeff Judah
Witamy na nocnej zmianie w San Antonio Memorial, gdzie w każdej godzinie trwa walka o ratowanie ludzkiego życia. Witamy na nocnej zmianie, którą kieruje osoba bardziej zainteresowana cięciem kosztów niż pomaganiem chorym.
T.C. Callahan, były lekarz wojskowy wraca z wojny na Bliskim Wschodzie i podejmuje pracę w szpitalu, gdzie przekonuje się, że najtrudniejszą walkę będzie musiał stoczyć nie na misji wojskowej, a w swoim nowym miejscu pracy.
A ponieważ Callahan jest człowiekiem znanym z tego, że potrafi przeciwstawiać się absurdalnym regułom i ludziom te reguły ustalającym, można się spodziewać, że nocna zmiana nie będzie jedynie trwaniem w wyczekiwaniu na przyjście ranka.
Witamy na nocnej zmianie w San Antonio Memorial, gdzie w każdej godzinie trwa walka o ratowanie ludzkiego życia. Witamy na nocnej zmianie, którą kieruje osoba bardziej zainteresowana cięciem kosztów niż pomaganiem chorym. T.C. Callahan, były lekarz wojskowy wraca z wojny na Bliskim Wschodzie i podejmuje pracę w szpitalu, gdzie przekonuje się, że najtrudniejszą walkę będzie musiał stoczyć nie na misji wojskowej, a w swoim nowym miejscu pracy. A ponieważ Callahan jest człowiekiem znanym z tego, że potrafi przeciwstawiać się absurdalnym regułom i ludziom te reguły ustalającym, można się spodziewać, że nocna zmiana nie będzie jedynie trwaniem w wyczekiwaniu na przyjście ranka.
Troszkę to razi. Znowu promocja z plastikowym utworem w tle i aktorzy dobrani według klucza, którego głównym kryterium były twarze pasujące na okładki kolorowych magazynów.
Troszkę to razi. Znowu promocja z plastikowym utworem w tle i aktorzy dobrani według klucza, którego głównym kryterium były twarze pasujące na okładki kolorowych magazynów.
Z nudów (może bardziej - jakiegoś takiego niezdecydowania) zaczęłam robić powtórkę House'a (<3) i z ciekawości włączyłam pilota The Night Shift. Zgadzam się z Najphilem, że wszyscy trącą na początku lekko plastikiem, ale potem ogląda się naprawdę miło. Do zrelaksowania się imho idealny.
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Z nudów (może bardziej - jakiegoś takiego niezdecydowania) zaczęłam robić powtórkę House'a (<3) i z ciekawości włączyłam pilota The Night Shift. Zgadzam się z Najphilem, że wszyscy trącą na początku lekko plastikiem, ale potem ogląda się naprawdę miło. Do zrelaksowania się imho idealny.